Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
η αξιοπρεπεια φαινεται
α) στο να μην κανεις εκπτωσεις στην προσωπικοτητα σου και να μη γινεσαι καραγκιοζης για να γαμησεις
β) στο να μην εισαι υποχρεωμενος να φας 10 χυλοπιτες απο καποιες που το παιζουν ντιβες για να εχεις μια επιτυχια

Συμφωνώ και επαυξάνω  :thumbsup: :thumbsup:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε καλη η Ρωσιδα και η καθε Ρωσιδα, αλλα η καβλαντα και το ολο ψηστηρι που ριχνεις στη γκομενα μεχρι να επελθει το γαμησι, δεν υποκαθιστανται. Στην περιπτωση της γκομενας ξερεις οτι εισαι με μια που γουσταρει 100% να ειναι εκει μαζι σου, οχι αναγκαστικα επειδη ειναι η δουλειας της.
και γιατι πρεπει να μας απασχολει αν γουσταρει η οχι η γκομενα ειπαμε;   :think:
ειναι σαν το ανεκδοτο που λεει:
-γιατι οι γυναικες προσποιουνται οργασμο;
-γιατι νομιζουν οτι μας νοιαζει

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τυπε καλη η Ρωσιδα και η καθε Ρωσιδα, αλλα η καβλαντα και το ολο ψηστηρι που ριχνεις στη γκομενα μεχρι να επελθει το γαμησι, δεν υποκαθιστανται. Στην περιπτωση της γκομενας ξερεις οτι εισαι με μια που γουσταρει 100% να ειναι εκει μαζι σου, οχι αναγκαστικα επειδη ειναι η δουλειας της.

Τι ξέρεις ακριβώς όταν σου κολλάει η γειτονοπούλα επειδή έπιασες δουλειά με 1500 το μήνα ενώ πριν δε σου έλεγε ούτε καλημέρα; Όταν σκας μύτη στο μαγαζί με το τσερόκι και έρχονται 3 γκόμενες στο πρώτο πεντάλεπτο και σου ζητάνε φωτιά ενώ σε καρφώνει το 50% από τις σερβιτότες μέχρι τις πελάτισσες;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
1. Γιατί να είναι 10λεπτο; Αγαπητέ μου αν αφιερώσεις το χρόνο που αφιερώνεις για να βγάλεις γκόμενα στο να βγάλεις λεφτά πίστεψέ με οι επιλογές σου θα αυξηθούν κατακόρυφα!!!
2.Ξέρεις πολλές από τις πουτάνες πραγματικά το γουστάρουν το γαμήσι δεν το κάνουν αγγαρεία.Προέρχονται από άλλες κοινωνίες που το γαμήσι δεν είναι κατακριτέο για τη γυναίκα.Αν εξελίξεις την τεχνική σου και είσαι και λίγο εμφανίσιμος και συμπαθητικός θα περάσεις σούπερ.Και φυσικά αυτές οι γυναίκες δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις.Όσο για την αυτοπεποίθησή σου σκέψου πόσο ανεβαίνει όταν κάνεις μια πουτάνα που γαμιέται καθημερινά με 5 άντρες το λιγότερο να έρθει σε οργασμό!!!Και πως σε κοιτάει αυτή την επόμενη φορά!!!
Μαλακιες,καμια δεν γουσταρει να ειναι πουτανα.Δεν υπαρχει αυτο φιλε ξεχασε το.
Οι περισσοτερες ειναι θυματα,και οσες δεν ειναι το κανουν μονο και μονο για τα λεφτα,εχωντας απο πισω και εναν μαλακα να τους τα τρωει.Να εισαι σιγουρος οτι το και καλα την εκανες να χυσει,το λεει και στον επομενο,και στον επομενο,και στον επομενο,για να πιασει πελατεια,και να σε κανει να πιστευεις οτι εσυ εισαι ξεχωριστος.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Νατος αυτος που επιασε το νοημα... :thumbsup:

Ε τετοιος μπαζογαμιας που εισαι μονο εσυ θα μπορουσες να δωσεις μπραβο σε τετοιο νοημα (ο θεος να το κανει νοημα δηλαδη...καταντια ειναι)

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Μαλακιες,καμια δεν γουσταρει να ειναι πουτανα.Δεν υπαρχει αυτο φιλε ξεχασε το.
Οι περισσοτερες ειναι θυματα,και οσες δεν ειναι το κανουν μονο και μονο για τα λεφτα,εχωντας απο πισω και εναν μαλακα να τους τα τρωει.Να εισαι σιγουρος οτι το και καλα την εκανες να χυσει,το λεει και στον επομενο,και στον επομενο,και στον επομενο,για να πιασει πελατεια,και να σε κανει να πιστευεις οτι εσυ εισαι ξεχωριστος.

ενω η γκομενα πηδιεται μονο με σενα να υποθεσω ε ?

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
και γιατι πρεπει να μας απασχολει αν γουσταρει η οχι η γκομενα ειπαμε;   :think:
ειναι σαν το ανεκδοτο που λεει:
-γιατι οι γυναικες προσποιουνται οργασμο;
-γιατι νομιζουν οτι μας νοιαζει

μας νοιαζει για τη δικη μας αυτοπεποιθηση και αυτοικανοποιηση πανω απ ολα. Οτι για καποιο λογο μας καθεται κ ειναι εκει μαζι μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Βγήκα σήμερα δεύτερο ραντεβού με γκόμενα από το ίντερνετ. Η τύπισσα προφανώς ήθελε να της τάξω σχέση για να μου κάτσει. Με ρώτησε διάφορες μαλακίες όπως σε τι φάση είμαι, τι ψάχνω, αν μιλάω με άλλες κλπ, τις οποίες απέφυγα να απαντήσω. Και την προηγούμενη φορά και σήμερα δε δεχόταν με τίποτα να έρθει σπίτι μου. Στο τέλος με ρώτησε αν πρόκειται να ξαναβγούμε. Ναι αμέ, δε θα ξεχάσω να ξανακανονίσω. Αρχικά έκανα τον Κινέζο και μετά όταν πλήρωσα της είπα ότι τη από τη στιγμή που είναι διστακτική, νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου. Μου ξαναείπε ότι δεν πάει στο σπίτι κάποιου χωρίς να τον ξέρει, οπότε χωρίς δεύτερη κουβέντα χαιρέτησα. Άντε στο διάολο με την κάθε παλιοπατσαβούρα που νομίζει ότι το μουνί της αξίζει χρυσάφι. (από κοντά είχε μερικά παραπανίσια κιλά και το πρόσωπό της είχε ουλές από ακμή) Φυσικά περίμενε ότι θα την ψήνω κανένα μήνα μέχρι να μου κάτσει, επειδή ακριβώς έτσι έχει μάθει από τους προηγούμενους μαλακοκάβληδες/πιρφοροαγαπούληδες/καληνυχτάκηδες. Ο μόνος άλλος λόγος που μπορώ να διανοηθώ κάποια να προτιμά να μένει αγάμητη είναι χαμηλή σεξουαλικότητα.
Μα το θεο ρε τύποι, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.
Γιατι παντα οποια συναντησα για πρωτη φορα μού εκατσε απο το πρωτο βραδυ κι εσεις θελετε κανενα μηνα ψησιμο?????????

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
[size=30pt]Τι ξέρεις ακριβώς όταν σου κολλάει η γειτονοπούλα επειδή έπιασες δουλειά με 1500 το μήνα ενώ πριν δε σου έλεγε ούτε καλημέρα;[/size]
ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ
σου εχει τυχει κι εσενα η ετσι το ειπες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να μαζεψεις την γουρουνοπουλα τοτε που πουλαει και ειρωνεια!
Πουλα την εν αναγκη σε κανα γυραδικο!
Εγω παλι λεω να μαζεψω εσενα. Ποιανού κλωνος εισαι εσυ παλι? Για πες μας?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
η ροζυ ενω ειναι εξυπνη της φαινεται αδιανοητο κατι τετοιο. δεν μπορει να το αντιληφθει.

αλλα ειναι ακριβως η ιδια απολαυση ειτε πας με την γκομενα ειτε με την πουτανα. δεδομενου οτι υπαρχει χημεια ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

το μονο που διαφερει με την γκομενα ειναι οτι θα σου κανει και παρεα μετα καφεδες σινεμα μλκιες κτλπ. αλλιως ενα και το αυτο ειναι.
Εγω αλλου εστιαζω ομως. Δεν εξεφρασα γνωμη στο τι ειναι πιο ευχαριστο, πουτανα ή γυναικα. Εστιαζω στο οτι δεν εχεις υπαρξει ποτε αντρας, δεν εχεις μεγαλωσει ποτε απο αγορι σε αντρα με ολες τις σχετικες προσλαμβανουσες και εμπειριες που ειναι διαφορετικες στα δυο φυλα, δεν εχεις υπαρξει ποτε κατοχος ψωλης, κλπ, κλπ, κλπ... Αλλα ερχεσαι εδω να μας πεις οτι γραφουμε μαλακιες? Ε, οχι. Οπως δεν ανεχομαι γυναικεια γνωμη και για αλλα θεματα που αντικειμενικα ΔΕΝ μπορουν να εχουν γνωμη. Γυναικεια γνωμη υπερ της περιτομης και σχετικα με θητεια/πολεμο (περα απο τις γυναικες των Κουρδων)... Αν πρεπει να εκφερω γνωμη για το θεμα, πιστευω οτι προσωπικα αυτη τη στιγμη θα ευχαριστιομουν σεξ/παιχνιδι με το 75% των πουτανων/στριπτιτζουδων/κωλομπαρουδων και θα ανεχομουν/ευχαριστιομουν σχεση με το 5% των (Ελληνιδων) γυναικων. :dunno:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Γιατι παντα οποια συναντησα για πρωτη φορα μού εκατσε απο το πρωτο βραδυ κι εσεις θελετε κανενα μηνα ψησιμο?????????
:rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι συγκρινεις ρε μαν πας καλα;Ειναι το ιδιο ενα γαμησι 10λεπτο με μια πουτανα που απο μεσα της ΣΙΓΟΥΡΑ σε βριζει και λεει αντε τελειωνε μαλακα,με ενα γαμησι ολονυκτιο με ενα γκομενακι που σε γουσταρει και δεν χορταινει να το γαμας;Ρε τι μαλακιες λετε.

Ρε δεν εχει να κανει, γουστα ειναι αυτα, αλλος γουσταρει το ενα αλλος το αλλο. Αλλος θελει γκομενες και χαδακια κλπ και ειναι διατεθειμενος να κανει οτι συνεπαγεται για να το εχει, αλλος το βαριεται θελει πουτανες, κατευθειαν στο ψητο.
Αλλος τι βρισκει με τραβελια, αλλος ειναι πουστης, αλλος θελει να παιρνει ματι και να τον παιζει.
Περα απο τον καταναγκασμο- βιασμο και τα ανηλικα, ο καθενα οπως γουσταρει τη βρισκει και σε κανεναν αλλο δε πεφτει λογος.

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1

γιατι αλεξουκο μου εσυ ψαχνεις για ποσοτητα οχι για ποιοτητα.

τωρα αν θελω βγαινω εξω και δεν θα μου παρει να γαμησω μια σαμπρελα σε λιγοτερο απο 2 ωρες. βαλε χρονομετρο. θελω να το κανω ? ΟΧΙ. Γιατι ? Γιατι δεν γαμαμε μπαζακια. μην λεμε τα ιδια συνεχεια.

Θα σκασω 150 να γαμησω το ρωσσιδι απο το γκλμαουρ ? ΝΑΙ. γιατι ? γιατι ειναι για παρα πολυ πουτσο.

της αρεσει αν την γαμαω? στα αρχιδια μου. εμενα μαρεσει.

τρελενεται η σαμπρελα αν την πεθανω στον πουτσο και χυνει 100 φορες ? τελεια. εγω ΟΧΙ.

τοσο απλα ειναι τα πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom