Βγήκα σήμερα δεύτερο ραντεβού με γκόμενα από το ίντερνετ. Η τύπισσα προφανώς ήθελε να της τάξω σχέση για να μου κάτσει. Με ρώτησε διάφορες μαλακίες όπως σε τι φάση είμαι, τι ψάχνω, αν μιλάω με άλλες κλπ, τις οποίες απέφυγα να απαντήσω. Και την προηγούμενη φορά και σήμερα δε δεχόταν με τίποτα να έρθει σπίτι μου. Στο τέλος με ρώτησε αν πρόκειται να ξαναβγούμε. Ναι αμέ, δε θα ξεχάσω να ξανακανονίσω. Αρχικά έκανα τον Κινέζο και μετά όταν πλήρωσα της είπα ότι τη από τη στιγμή που είναι διστακτική, νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου. Μου ξαναείπε ότι δεν πάει στο σπίτι κάποιου χωρίς να τον ξέρει, οπότε χωρίς δεύτερη κουβέντα χαιρέτησα. Άντε στο διάολο με την κάθε παλιοπατσαβούρα που νομίζει ότι το μουνί της αξίζει χρυσάφι. (από κοντά είχε μερικά παραπανίσια κιλά και το πρόσωπό της είχε ουλές από ακμή) Φυσικά περίμενε ότι θα την ψήνω κανένα μήνα μέχρι να μου κάτσει, επειδή ακριβώς έτσι έχει μάθει από τους προηγούμενους μαλακοκάβληδες/πιρφοροαγαπούληδες/καληνυχτάκηδες. Ο μόνος άλλος λόγος που μπορώ να διανοηθώ κάποια να προτιμά να μένει αγάμητη είναι χαμηλή σεξουαλικότητα.