Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Μα το θεο ρε τύποι, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.
Γιατι παντα οποια συναντησα για πρωτη φορα μού εκατσε απο το πρωτο βραδυ κι εσεις θελετε κανενα μηνα ψησιμο?????????
Κι εμένα μου έχουν κάτσει πολλές από το πρώτο βράδυ, αλλά καμιά φορά πέφτω και σε περιπτώσεις. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με καμιά που θέλει ένα μήνα ψήσιμο.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Τι ξέρεις ακριβώς όταν σου κολλάει η γειτονοπούλα επειδή έπιασες δουλειά με 1500 το μήνα ενώ πριν δε σου έλεγε ούτε καλημέρα; Όταν σκας μύτη στο μαγαζί με το τσερόκι και έρχονται 3 γκόμενες στο πρώτο πεντάλεπτο και σου ζητάνε φωτιά ενώ σε καρφώνει το 50% από τις σερβιτότες μέχρι τις πελάτισσες;;

Ξερεις οτι σου κολλαει για τα φραγκα τυπε μου. Αλλα δεν εχω υπαρξει ποτε σε αυτη τη θεση οποτε στη δικη μου περιπτωση ξερω οτι δεν ισχυει αυτο. Οπως και σε χιλιαδες αλλες περιπτωσεις φυσικα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
μας νοιαζει για τη δικη μας αυτοπεποιθηση και αυτοικανοποιηση πανω απ ολα. Οτι για καποιο λογο μας καθεται κ ειναι εκει μαζι μας.
προσωπικα η δικη μου ικανοποιηση εξαρταται απο το δικο μου οργασμο  :-

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μαλακιες,καμια δεν γουσταρει να ειναι πουτανα.Δεν υπαρχει αυτο φιλε ξεχασε το.
Οι περισσοτερες ειναι θυματα,και οσες δεν ειναι το κανουν μονο και μονο για τα λεφτα,εχωντας απο πισω και εναν μαλακα να τους τα τρωει.Να εισαι σιγουρος οτι το και καλα την εκανες να χυσει,το λεει και στον επομενο,και στον επομενο,και στον επομενο,για να πιασει πελατεια,και να σε κανει να πιστευεις οτι εσυ εισαι ξεχωριστος.

Γραμματέας σε ΜΚΟ δουλεύεις;;;!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Να σου πω έτσι πρόχειρα 2-3 που μου έρχονται και τις έχω κάνει εγώ προσωπικά να ξεροχύσουν και να σπαρταράνε από τη Φυλής;;;

Ξέχνα ότι ξέρεις από το Ελλαντα...Υπάρχουν κι άλλες κοινωνίες σου λέω.Ανεξάρτητα αν η άλλη είναι πουτάνα ή οχι υπάρχουν γυναίκες που στάζει το μουνί τους καθημερινά και σκέφτονται το γαμήσι ακριβώς όσο κι εσύ.Το ότι κάνουν το χόμπυ τους επάγγελμα λέγεται απλά σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μα το θεο ρε τύποι, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.
Γιατι παντα οποια συναντησα για πρωτη φορα μού εκατσε απο το πρωτο βραδυ κι εσεις θελετε κανενα μηνα ψησιμο?????????

Mηπως γιατι ησουν ο μονος προθυμος να κανει τετοιο ηρωισμο ?  :2funny:

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Ρε δεν εχει να κανει, γουστα ειναι αυτα, αλλος γουσταρει το ενα αλλος το αλλο. Αλλος θελει γκομενες και χαδακια κλπ και ειναι διατεθειμενος να κανει οτι συνεπαγεται για να το εχει, αλλος το βαριεται θελει πουτανες, κατευθειαν στο ψητο.
Αλλος τι βρισκει με τραβελια, αλλος ειναι πουστης, αλλος θελει να παιρνει ματι και να τον παιζει.
Περα απο τον καταναγκασμο- βιασμο και τα ανηλικα, ο καθενα οπως γουσταρει τη βρισκει και σε κανεναν αλλο δε πεφτει λογος.

δηλαδη στο τελος ρε μαν επειδη μας αρεσει να γαμαμε πουτανες ρωσσιδες θα μας κανουνε να νιωθουμε και ασχημα. οτι κανουμε κανα εγκλημα. ο καθενας οπως γουσταρει.

μπαινει το καθε μπαζο και μας λεει να κανουμε σχεση εδω μεσα. εχει καταντησει αηδια

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η αξιοπρεπεια φαινεται
α) στο να μην κανεις εκπτωσεις στην προσωπικοτητα σου και να μη γινεσαι καραγκιοζης για να γαμησεις
β) στο να μην εισαι υποχρεωμενος να φας 10 χυλοπιτες απο καποιες που το παιζουν ντιβες για να εχεις μια επιτυχια
Τι σχέση έχει το "γαμάω μια άσχημη" με το "εκπτώσεις στην προσωπικότητα" και τις "χυλοπίτες από ντίβες"???  :huh:

κοιταξε φιλε οταν εισαι εμφανισιμος και πας με καποια που δεν ειναι στα μετρα σου (κοινως μπαζο) τοτε καποιο προβλημα υπαρχει.

ειναι αξιοπρεπεια ρε φιλε γιατι πως θα την κυκλοφορησω την μπετονιερα ? θα κατεβω γλυφαδα και θα γελαει και ο καθε πικραμενος.

Εάν είσαι άντρας που έχει πάει με αρκετές γυναίκες στην ζωή του και έχεις περάσει από σχέσεις αυτό το θέμα δεν σε ενδιαφέρει τόσο γιατί τα διαψευτηρια σου τα έχεις δώσει, εάν σε νοιάζουν οι ξένοι που θα σε δουν τότε σημαίνει ότι δίνεις πολύ σημασία στους ξένους. Στις παρέες μου έχω φίλους αρκετά εμφανίσιμους, έχω και κάποιους που τα έχουν με μέτριες και ασχημούλες, σχεσούλες του πολύ 1 χρόνου. Παίζουν μπαλίτσα και με άλλες αλλα το θέμα αξιοπρέπεια με το γαμάω μια μέτρια σε εμφάνιση μου φαίνεται πολύ υπερβολικό.

Η αξιοπρεπεια φαινεται απο το να μην γαμας μια σαυρα επειδη σε εχει τυφλωσει τοσο η αγαμια που θες να λες οτι εχεις μια τρυπα να το χωνεις.
Άρα με την δικη σου λογική είναι πιο καλά να βαράς μαλακια μια ζωή από το να γαμήσεις κάποια αρκετά μέτρια σε εμφάνιση. Ότι θέλει ο καθένας σεβαστό, αλλα η αξιοπρέπεια είναι βαριά κουβέντα για αυτό το θέμα, διότι ως άνθρωπος μπορεί κάποιος να σου πει ότι για τις αντιλήψεις που έχεις σου ταιριάζουν μονο τα μπάζα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γραμματέας σε ΜΚΟ δουλεύεις;;;!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Να σου πω έτσι πρόχειρα 2-3 που μου έρχονται και τις έχω κάνει εγώ προσωπικά να ξεροχύσουν και να σπαρταράνε από τη Φυλής;;;

Ξέχνα ότι ξέρεις από το Ελλαντα...Υπάρχουν κι άλλες κοινωνίες σου λέω.Ανεξάρτητα αν η άλλη είναι πουτάνα ή οχι υπάρχουν γυναίκες που στάζει το μουνί τους καθημερινά και σκέφτονται το γαμήσι ακριβώς όσο κι εσύ.Το ότι κάνουν το χόμπυ τους επάγγελμα λέγεται απλά σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός.
αυτες τις 2-3 που θα μου πεις οτι και καλα τις εκανες να χυσουν,θα μας το πουν αλλοι 1000-2000 οτι το καταφεραν μονο αυτοι,να εισαι σιγουρος για αυτο. :grin: Μαν μου λες εμενα να ξεχασω οτι ξερω απο Ελλαδα,που εχω γυρισει την μιση γη;

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Ολα τα χω ακουσει εδω μεσα και εχουν την απαίτηση να μην εκφραζουμε και αποψη!!

να την εκφραζετε αλλα οχι να μπαινει μεσα η καθε μπαζολα με ψυχολογικα και να μας ανεβοκατεβαζει μπουρδελακηδες και οτι γαμαμε μονο πουτανες και ειμαστε για τον πουτσο κτλπ .

δηλαδη νταξει ελεος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ολα τα χω ακουσει εδω μεσα και εχουν την απαίτηση να μην εκφραζουμε και αποψη!!

Αν δεν ηθελα να εκφραζεις αποψη πατουσα ενα κουμπακι και εσβηνα το μηνυμα, η διεγραφα εσενα.
Σιγα τον πανικο δηλαδη που προκαλει η αποψαρα σου. Απλα εξεφρασα και εγω τη δικη μου .

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι συγκρινεις ρε μαν πας καλα;Ειναι το ιδιο ενα γαμησι 10λεπτο με μια πουτανα που απο μεσα της ΣΙΓΟΥΡΑ σε βριζει και λεει αντε τελειωνε μαλακα,με ενα γαμησι ολονυκτιο με ενα γκομενακι που σε γουσταρει και δεν χορταινει να το γαμας;Ρε τι μαλακιες λετε.

:rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατι αλεξουκο μου εσυ ψαχνεις για ποσοτητα οχι για ποιοτητα.

τωρα αν θελω βγαινω εξω και δεν θα μου παρει να γαμησω μια σαμπρελα σε λιγοτερο απο 2 ωρες. βαλε χρονομετρο. θελω να το κανω ? ΟΧΙ. Γιατι ? Γιατι δεν γαμαμε μπαζακια. μην λεμε τα ιδια συνεχεια.

Θα σκασω 150 να γαμησω το ρωσσιδι απο το γκλμαουρ ? ΝΑΙ. γιατι ? γιατι ειναι για παρα πολυ πουτσο.

της αρεσει αν την γαμαω? στα αρχιδια μου. εμενα μαρεσει.

τρελενεται η σαμπρελα αν την πεθανω στον πουτσο και χυνει 100 φορες ? τελεια. εγω ΟΧΙ.

τοσο απλα ειναι τα πραγματα
Ενα γαμησι ειναι και το εχετε κανει πυρηνικη φυσικη. Φανταζομαι τι μαλακιες τους λετε απο κοντα και ψαχνουν απο πού να φυγουν οι κοπελες.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
να την εκφραζετε αλλα οχι να μπαινει μεσα η καθε μπαζολα με ψυχολογικα και να μας ανεβοκατεβαζει μπουρδελακηδες και οτι γαμαμε μονο πουτανες και ειμαστε για τον πουτσο κτλπ .

δηλαδη νταξει ελεος
Ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα, το φυσιολογικο ειναι να γαμαει κανεις μονο πουτανες και η γη ειναι επιπεδη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom