Επισκέπτης
Ναι καλέ! Πάω να λιμάρω κανένα νύχι τώρα γιατί στο θέμα μείναμε εσύ,εγώ και οι μπλιαχ!μην τους δινεις σημασια
Ναι καλέ! Πάω να λιμάρω κανένα νύχι τώρα γιατί στο θέμα μείναμε εσύ,εγώ και οι μπλιαχ!μην τους δινεις σημασια
[size=11pt]Τί λές μωρή κατακαημένη κουράδω?Ναι καλά το είπα δεν σε πλησιάζει θηλυκό γατάκι.Εσύ το πλησιάζεις καλέ και αυτό με επι πληρωμή πάντοτε δια αλλιώς ξέχνα το!
Ναι καλέ! Πάω να λιμάρω κανένα νύχι τώρα γιατί στο θέμα μείναμε εσύ,εγώ και οι μπλιαχ!
Ναι καλέ! Πάω να λιμάρω κανένα νύχι τώρα γιατί στο θέμα μείναμε εσύ,εγώ και οι μπλιαχ!
ριξε και κανα ξυρισμα.Ναι καλέ! Πάω να λιμάρω κανένα νύχι τώρα γιατί στο θέμα μείναμε εσύ,εγώ και οι μπλιαχ!
το καλύτερο για σένα είναι να δώσεις 10ευρώ και να γίνει η δουλειά σε 10 λεπτά ε;;; χαχαχαχα[size=11pt]Τί λές μωρή κατακαημένη κουράδω?
Εγώ άλλο σε ρώτησα. Θα κατέβεις στην πιάτσα ή όχι? Μάθε να απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε ή φάε το φλόκι στη μάπα
Και μάθε ότι τα καλύτερα γαμήσια τα έχω κάνει με απαξιωτκά 10-20ευρα [/size]
[size=11pt]Έτσι! Και πρόσεχε μη γδάρεις τα μουνόχειλά σου όταν θα ρίξεις τη βραδυνή μινάρα, γιατί ήδη θα έχουν γίνει σαν ζαντολάστιχα της Πιρέλι [/size]Ναι καλέ! Πάω να λιμάρω κανένα νύχι τώρα γιατί στο θέμα μείναμε εσύ,εγώ και οι μπλιαχ!
Είτε πιρφοροαγαπουληδες εξω, είτε σκληροί πορνομυστες εδώ μεσα το αποτέλεσμα είναι ένα, ολοι πίσω από ένα μουνί τρέχετε, είτε το παραδέχεστε, είτε οχι!!!
Πάντως ρε μάγκες αυτό το πράγμα με ξεπερνάει, ειλικρινά...!!!! :S :S :S :S
Είμαστε μπουρδελιάρηδες ή όχι; Πηδάμε ότι ώρα θέλουμε ναι ή όχι; Είμαστε ταμένοι στο μουνί; Ασφαλώς και είμαστε!!! Το κυνηγάμε όπου το βρούμε; Εννοείται!!!
Αυτό το σκηνικό να τρέχουμε σα μουνόδουλοι πίσω από κάθε απαξιωμένη που έχει ανάγκη τόνωσης της αυτοπεποίθησής της δε μπορώ να το καταλάβω....Γιατί της κολλάτε της γκόμενας;Γιατί της χώνεστε και την αρχίζετε στην τραμπούκα; Αφήστε την ήσυχη!!! Λες και μας λείπει το μουνί....!!!!
Αν μιλήσει για κάτι και πει την άποψη της τότε όκ γινεται μια κουβέντα...Αλλιώς να δίνουμε τόση αξία σε κάποια που έχει ψυχικά θέματα κακό της κάνουμε!!!
Γιατι ρε φιλε αλλο το να εισαι πελατακος αλλο το να εχεις με την μαγκια σου ή τα ωραια μουτρα σου μια γκομενα. Τι να κανουμε τωρα μην τα ισοπεδονουμε ολα.
Γιατι ρε φιλε αλλο το να εισαι πελατακος αλλο το να εχεις με την μαγκια σου ή τα ωραια μουτρα σου μια γκομενα. Τι να κανουμε τωρα μην τα ισοπεδονουμε ολα.
το ιδιο ειναι φιλε.
ο blizerian που καθεται και ξεκωλιαζει τα καλυτερα μουνια νομιζεις πανε επειδη τον αγαπανε ?
ποσοι θελουμε να κανουμε τα ιδια ?
[size=11pt]Καλησπέρα μύστη! Η απαξίωση είναι ένα μέλημα κι αυτό ;)Απαξιωτικός ο μύστης Junis!