Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Ε δεν ειναι το ιδιο. Ελα μεταξυ μας τωρα. Μην χρυσωνουμε το χαπι ουτε να γινομαστε σαν τις αλεπουδες με τα κρεμασταρια.
Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Το καθενα εχει τα θετικα του και αρνητικα και την δικια του καβλα/ηδονη.

το ιδιο ειναι μαν. τι κατεβω στην γλυφαδα αποψε και κανω one-night stand με το πρωτο ξεκωλο που θα βρω τι παρω ενα call-girl να γαμησω το ιδιο ειναι.
αν μιλας για σοβαρη σχεση τοτε δεν παιζει ρολο μονο το γαμησι. αρκετοι κανουνε σχεση γιατι θελουνε κυριως παρεα και καποιον/α διπλα τους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οσον αφορα εμενα στα αρχιδια μου τη γραφω
η αληθεια ειναι οτι ειχα μια απορια στην αρχη αν ειναι οντως γυναικα οπως λεει η κανας παλιοπουστας πισω απο γυναικειο νικ
αλλα οταν αρχισε εκεινα τα "ειστε ολοι κομπλεξικοι οσοι γαματε στα μπουρδελα κλπ" μεσα σε ΣΑΙΤ για μπουρδελα μου τη βαρεσε
και στο φιναλε αυτη ηρθε εδω δεν πηγε κανεις στα σερβιετοσαιτ που συχναζει με πιρφορους να την ενοχλησει

η φωνη ειναι ιδια με τον αβραμη οταν επειρνε τηλεφωνο τον σφερδεκλο και τον ειχε ηχογραφησει. ειχε δικιο ο λαδακης

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Δεν ειναι θεμα αγαπης μονο. Δεστο πιο γενικα. Αλλη αισθηση το να εχεις μια γκομενα να συζητατε να κανετε τα δικα σας βιτσια και γουστα και αλλο ενα γρηγορο πληρωμενο. Ξαναλεω και τα δυο ειναι πιστευω πολυτιμες εμπειριες για εναν αντρα. Μην απαξιωνουμε ομως την αξια του ελευθερου σεξ εξω επειδη στην Ελλαδα το βρισκεις δυσκολα.

τωρα μιλας σωστα. η σχεση ειναι και για κατι περα απο το γαμησι. να καθεσαι να μιλησεις να συζητησεις κτλπ με μια γκομενα.

αλλα εδω μιλαμε αποκλειστικα για γαμησι. τι γαμας την πορνη τι γαμας την γκομενα ιδια ευχαριστηση παιρνεις.

απο εκει και περα αν θα κατσεις να πεις 2 κουβεντες παραπανω και για παρεα ειναι αλλο θεμα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αλλη αισθηση το να εχεις μια γκομενα να συζητατε
Τι να κανετε? :2funny: Γενικα ψιλοσυμφωνουσα μαζι σου μεχρι τωρα αλλα εδω το γαμησες. Οι μισοι που τρεχουν στον "πληρωμενο ερωτα" κυριως για να αποφυγουν ή να μην υποστουν το παραπανω το κανουν.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
το ιδιο ειναι μαν. τι κατεβω στην γλυφαδα αποψε και κανω one-night stand με το πρωτο ξεκωλο που θα βρω τι παρω ενα call-girl να γαμησω το ιδιο ειναι.
αν μιλας για σοβαρη σχεση τοτε δεν παιζει ρολο μονο το γαμησι. αρκετοι κανουνε σχεση γιατι θελουνε κυριως παρεα και καποιον/α διπλα τους.

Αν μιλας τωρα για ενα τοσο προχειρο night stand ε και στις δυο περιπτωσεις δεν ξερεις τι ψωνιζεις. Μπορει και τα δυο να σου βγουν ξενερωτα ή και τα δυο να ειναι αστερακια και να περασεις απιστευτα. Απλα στην περιπτωση του ξεκωλο γλυτωνεις την ταριφα και εχεις και μια παραπανω ανεση χρονου απο το να σου εχει το ρολοι η πουτανα στα μουτρα σου.
Οπως και να χεις υπαρχουν πολλες κατηγοριες. Και το one night stand με μια μεθυσμενη αγγλιδα που μπορει να ειναι χειροτερο απο ενα call girl.
Υπαρχουν και οι επιλογες να εχεις εναν και δυο fuckbuddies που ειναι συνηθως καλυτερο απο ενα γρηγορο πληρωμενο.
Υπαρχει και η σοβαρη σχεση κτλ κτλ.
Ο σωστος αντρας δεν πληρωνει μονο στα μπουρδελα. Γαμαει σαν μαγκας και εξω. Αν δεν μπορει παρα πρεπει να πληρωνει για να γαμησει μονο τοτε κατι πρεπει να αλλαξει..

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Τι να κανετε? :2funny: Γενικα ψιλοσυμφωνουσα μαζι σου μεχρι τωρα αλλα εδω το γαμησες. Οι μισοι που τρεχουν στον "πληρωμενο ερωτα" κυριως για να αποφυγουν ή να μην υποστουν το παραπανω το κανουν.

Να "συζητας" δεν εννοω ρε καβλιαρη να συζητας για φιλοσοφια...ενοω τα τηλεφωνικα σεξ που θα κανεις μαζι της...τα sextextings και οτι αλλα βιτσια μπορει να σου βγει με μια μη πληρωμενη.
Οσο για τους μισους που τρεχουν στον πληρωμενο λογο για τον λογο που λες ειναι αρκετοι παντρεμενοι αλλα υπαρχει και κατηγορια πολλων που τρεχει επειδη τουλαχιστον Ελλαδα δεν βρισκει να γαμησει κατι.

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Αν μιλας τωρα για ενα τοσο προχειρο night stand ε και στις δυο περιπτωσεις δεν ξερεις τι ψωνιζεις. Μπορει και τα δυο να σου βγουν ξενερωτα ή και τα δυο να ειναι αστερακια και να περασεις απιστευτα. Απλα στην περιπτωση του ξεκωλο γλυτωνεις την ταριφα και εχεις και μια παραπανω ανεση χρονου απο το να σου εχει το ρολοι η πουτανα στα μουτρα σου.
Οπως και να χεις υπαρχουν πολλες κατηγοριες. Και το one night stand με μια μεθυσμενη αγγλιδα που μπορει να ειναι χειροτερο απο ενα call girl.
Υπαρχουν και οι επιλογες να εχεις εναν και δυο fuckbuddies που ειναι συνηθως καλυτερο απο ενα γρηγορο πληρωμενο.
Υπαρχει και η σοβαρη σχεση κτλ κτλ.
Ο σωστος αντρας δεν πληρωνει μονο στα μπουρδελα. Γαμαει σαν μαγκας και εξω. Αν δεν μπορει παρα πρεπει να πληρωνει για να γαμησει μονο τοτε κατι πρεπει να αλλαξει..

δεν διαφωνουμε μαν. απλα εγω εστιαζω στην ευχαριστηση στο σεξ. ουτε αν καποιος μπορει να γαμησει με ή χωρις φραγκα και παει λεγοντας. ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

εχει τυχει να κατσω με call-girl για 2ωρο να γουσταρε το γαμησι και να καθησε ολο το υπολοιπο βραδυ μαζι μου χωρις να μου παρει 1 ευρω παραπανω και εχει τυχει να βγω με γκομενα και να μου εχει κανει τα αρχιδια τουμπανα στο γαμησι και δεν με βολευει ετσι και παμε αλλιως .

ενας αντρας πρεπει να γαμαει και με και χωρις. αλλα σαν ευχαριστηση διαφορα δεν υπαρχει.την ιδια παιρνεις ειτε πληρωσεις ειτε οχι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μας εστειλε ο τυπος. δεν παιρνει ενα κατοικιδιο αμα θελει κουβεντα καλυτερα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ισχυει αυτο που λες. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πραγματικα σκληροι πορνομυστες :cheesy: ΑΛΛΑ να βαζεις και τον παραγοντα προσφορας ζητησης. Επειδη εχω ζησει μεγαλο διαστημα εξω και σε διαφορετικες χωρες στην Ελλαδα σε αρκετα μερη δεν υπαρχει καλη αναλογια μουνιου και αντρων. Αν βαλουμε και τον παραγοντα οτι λιγες ειναι οι πραγματικα ομορφες καταλαβαινεις ποσο δυσκολα μπορει να ειναι για καποιον αντρα το να μενει Ελλαδα.
Εγω παλι πιστευω οτι δεν υπαρχουν αρκετοι αντρες. Αν δεν απατωμαι και δημογραφικα προκυπτει οτι ειμαστε περισσοτερες οι γυναικες. Αν αφαιρέσεις δε και τις αδερφες χεστο!!!
Το μεγαλύτερο προβλημα που εντοπίζω πάντως είναι οτι στις σχέσεις μας με το αλλο φύλο δεν είμαστε ανοιχτοί, δεν ειμαστε ειλικρινεις και υιοθετουμε μοτίβα που αργα ή γρηγορα μας εγκλωβίζουν σε μία ζωή που δεν μας ταιριάζει.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
μας εστειλε ο τυπος. δεν παιρνει ενα κατοικιδιο αμα θελει κουβεντα καλυτερα

Ελα ρε τυπε. Το εξηγησα λιγο πιο πανω πως το εννουοσα. Εννοειται οτι ενα κατοικιδιο βγαινει πιο πιστο και ευχαριστο αμα μιλαμε για καθαρα συντροφικοτητα  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω παλι πιστευω οτι δεν υπαρχουν αρκετοι αντρες. Αν δεν απατωμαι και δημογραφικα προκυπτει οτι ειμαστε περισσοτερες οι γυναικες. Αν αφαιρέσεις δε και τις αδερφες χεστο!!!
Το μεγαλύτερο προβλημα που εντοπίζω πάντως είναι οτι στις σχέσεις μας με το αλλο φύλο δεν είμαστε ανοιχτοί, δεν ειμαστε ειλικρινεις και υιοθετουμε μοτίβα που αργα ή γρηγορα μας εγκλωβίζουν σε μία ζωή που δεν μας ταιριάζει.
Γι  αυτο   ο τι  ειναι  να κανετε.....καντε το τωρα
Προλαβαινετε δεν προλαβαινετε  :grin:

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1

Δημογραφικα δεν το εχω ψαξει το θεμα και δεν ξερω αν ισχυει σε ολους τους νομους αλλα σε πολλες περιοχες επαρχια και νησια η ψωλοσυναξη παει συννεφο. Μια βολτα εξω ειναι αρκετη για να δεις νεους ανθρωπους σαν τιποτα τζιχαντιστες σε καμια Ρακα μαζεμενους ουρες εξω.
Για το δευτερο σκελος ναι ισχυει οτι επικρατει μια ανατολικη νοοτροπια στις σχεσεις και μια συντηριτικουρα. Αλλα νομιζω οτι εχει βελτιωθει αρκετα τα τελευταια χρονια αυτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελα ρε τυπε. Το εξηγησα λιγο πιο πανω πως το εννουοσα. Εννοειται οτι ενα κατοικιδιο βγαινει πιο πιστο και ευχαριστο αμα μιλαμε για καθαρα συντροφικοτητα  :grin:

και για συζητηση καλυτερο ειναι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Tι καθεστε και συζητατε ρε μ αυτες τις ανεραστες ?  :vomit:

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
οσον αφορα εμενα στα αρχιδια μου τη γραφω
η αληθεια ειναι οτι ειχα μια απορια στην αρχη αν ειναι οντως γυναικα οπως λεει η κανας παλιοπουστας πισω απο γυναικειο νικ
αλλα οταν αρχισε εκεινα τα "ειστε ολοι κομπλεξικοι οσοι γαματε στα μπουρδελα κλπ" μεσα σε ΣΑΙΤ για μπουρδελα μου τη βαρεσε
και στο φιναλε αυτη ηρθε εδω δεν πηγε κανεις στα σερβιετοσαιτ που συχναζει με πιρφορους να την ενοχλησει
[size=11pt]Σωστά τα θέτεις, μύστη  :thumbsup:
Τα θετικά και τα αρνητικά του επί χρήμασι σεξ τα γνωρίζουμε όλοι μας.
Αλλά δε θα αφήσουμε ένα βρωμόμουνο να μας τη λέει σε μια σελίδα που απευθύνεται σε άνδρες.[/size]

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
δεν διαφωνουμε μαν. απλα εγω εστιαζω στην ευχαριστηση στο σεξ. ουτε αν καποιος μπορει να γαμησει με ή χωρις φραγκα και παει λεγοντας. ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

εχει τυχει να κατσω με call-girl για 2ωρο να γουσταρε το γαμησι και να καθησε ολο το υπολοιπο βραδυ μαζι μου χωρις να μου παρει 1 ευρω παραπανω και εχει τυχει να βγω με γκομενα και να μου εχει κανει τα αρχιδια τουμπανα στο γαμησι και δεν με βολευει ετσι και παμε αλλιως .

ενας αντρας πρεπει να γαμαει και με και χωρις. αλλα σαν ευχαριστηση διαφορα δεν υπαρχει.την ιδια παιρνεις ειτε πληρωσεις ειτε οχι.

Ε ναι στην ευχαριστηση του σεξ ειναι σχετικο σε τι περιπτωση θα πεσεις. Ειτε πληρωμενη ειναι ειτε μη επαγγελματιας.
Και εμενα μου εχει τυχη τετοια απιστευτη ωραια φαση με call girl. Απλα τις περισσοτερες ενας fuckbuddy τουλαχιστον εξωτερικο μου εβγαινε καλυτερο value/money.
Παντως αυτο που θελω να πω και με καταλαβαινεις ειναι οτι μονο με πληρωμενο δεν καλυβεσαι για παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom