το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ωχ...Το να μπαίνει κοπελιά εδώ επιβαρύνει τη θέση της έτσι κ αλλιώς..άμα έχει και σχέση δε..αφήστε το καλύτερα τι γνωριμίες και μλκς
ωχ...Το να μπαίνει κοπελιά εδώ επιβαρύνει τη θέση της έτσι κ αλλιώς..άμα έχει και σχέση δε..αφήστε το καλύτερα τι γνωριμίες και μλκς
Πολύ δύσκολες οι τύπισες..άμα λες αλήθεια βεβαίως βεβαίως.
Δεν ψάχνομαι όμως οπότε στη δικιά μου περίπτωση ισχύει αυτό
παιδια ενας φιλος μου ειναι αφραγκος ομως θελει να μουναρα ελληνιδα τι να του πω να κανει?
Δεν ψαχνεσαι χαρα μου, αλλά απαντας στο 90% των ποσταρισματων μου.Πολύ δύσκολες οι τύπισες..άμα λες αλήθεια βεβαίως βεβαίως.
Δεν ψάχνομαι όμως οπότε στη δικιά μου περίπτωση ισχύει αυτό
Τι δεν καταλαβαινειs???? Καθε νεα κοπελια με σχεση μπαινει εδω για εμπλουτισμο
Να παίξει τζόκερπαιδια ενας φιλος μου ειναι αφραγκος ομως θελει να μουναρα ελληνιδα τι να του πω να κανει?
Έτσι ακριβώς. Υπάρχουν οι κοπέλες που με γουστάρουν και αυτές που δεν έχουν καθόλου γούστο.Ναι, απο αυτούς ειμαι
Ακου τύπε, τα πραγματα ειναι απλα.
Εγω ειμαι μεγαλη τυχη για οποια κοπελα μπλεξει μαζι μου.
Οι εξυπνες το καταλαβαινουν αμεσως και κοβουν τα πολλα σουξου-μουξου. Και κερδιζουν.
Οι χαζες το παιζουν ιστορια και εκεινες χανουν. Και παμε στην επομενη.
Τοσο απλα.
Τα σχόλια σ είναι κ γαμώ!!!Ναι, απο αυτούς ειμαι
Οι εξυπνες το καταλαβαινουν αμεσως και κοβουν τα πολλα σουξου-μουξου. Και κερδιζουν.
Τοσο απλα.
παιδια ενας φιλος μου ειναι αφραγκος ομως θελει να μουναρα ελληνιδα τι να του πω να κανει?
Βάζω το χέρι στη φωτιά ότι η φάτσα σου είναι σαν αυτή του προφίλ που έχει ο noctilucent
Τα σχόλια σ είναι κ γαμώ!!!
Μα ποιος είσαι;;; ο brand pit
Συμπαθητικος ειμαι απλως εμφανισιακα, άλλα ειναι τα προτερηματα μου.Τα σχόλια σ είναι κ γαμώ!!!
Μα ποιος είσαι;;; ο brand pit
Ναι, απο αυτούς ειμαι
Τοσο απλα.
Συμπαθητικος ειμαι απλως εμφανισιακα, άλλα ειναι τα προτερηματα μου.
τυπε μιλας στην καρδια της σημερινης μεσης ελλεεινιδαςΣυμπαθητικος ειμαι απλως εμφανισιακα, άλλα ειναι τα προτερηματα μου.