Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Η διαφορά είναι πως εγώ δεν το παίζω ψαγμένη διότι δεν κατηγορώ πως φταίει το αντρικό φύλο για τα χάλια ορισμένων ανθρώπων
Ελλεεινιδα είσαι Μυστικό?
Η διαφορά είναι πως εγώ δεν το παίζω ψαγμένη διότι δεν κατηγορώ πως φταίει το αντρικό φύλο για τα χάλια ορισμένων ανθρώπων
Χαχαχα κάτσε ρε...
Αν προκύψει σχέση αυτό δεν θα γίνει;
Άμα σας κάτσει στο 1ο ραντεβού της βάζετε ταμπέλα πουτάνα
Εάν δεν σας κάτσει την ξαναβγάζετε πουτάνα..
Συνέλθετε ρε μπουρδελιάρηδες!αν κ πιστεύω ότι η μαγκιά σας βγαίνει περισσότερο στο διαδίκτυο
Τυπισσα πως και δεν πηρες κανα χορο στο αλκατράζ? ποσο ειναι το ποτο εκει?
στο ρασπουτιν το πηγανε 11 ευρω
Χαχαχα κάτσε ρε...
Αν προκύψει σχέση αυτό δεν θα γίνει;
Άμα σας κάτσει στο 1ο ραντεβού της βάζετε ταμπέλα πουτάνα
Εάν δεν σας κάτσει την ξαναβγάζετε πουτάνα..
Συνέλθετε ρε μπουρδελιάρηδες!αν κ πιστεύω ότι η μαγκιά σας βγαίνει περισσότερο στο διαδίκτυο
Ειμαστε οι καθρεπτες των γυναικων. Οπως και οι γυναικες ειναι οι δικοι μας καθρεπτες.Η διαφορά είναι πως εγώ δεν το παίζω ψαγμένη διότι δεν κατηγορώ πως φταίει το αντρικό φύλο για τα χάλια ορισμένων ανθρώπων
Δεν ελεγαν οι τυποι ρε τυπε...
τι να χουφτωνα αεροσακουςς?
δε θυμαμαι τιμη...πηγα οταν ημουν φοιτητρια..τωρα αποφοιτησα
Βάζω το χέρι στη φωτιά ότι η φάτσα σου είναι σαν αυτή του προφίλ που έχει ο noctilucentεγω μονο στο διαδικτυο πουλαω μαγκιες. απο μπροστα ειμαι πολυ χεστης και παω μονο με πουτανες κυριως
αααα ενα ωραιο σκηνικο μαγκες...κατεβαινω να ριξω ενα πουτσο στην τζουλια ηρωων πολυτεχνειου και μολις βγαινω κατα τις 3 το πρωι βλεπω απεναντι 2 καυλακια απο το εβερεστ μελαχρινουλια να με κοιτανε με απορια χααχαχαχ....παω προς το εβερεστ και τους λεω κοριτσια μολις εριξα ενα τρελο πουτσο στην τυπισσα στο στουντιο και η αντιδραση τους ητανε του στυλ "απαξιω κτλπ¨
χααχχααχ μεγαλα καριολακια...το παιζουνε υψηλη ταξη με σαντουιτσ απο το εβερεστ στις 3 το πρωι χααχαχ...κλαμα
Δεν ελεγαν οι τυποι ρε τυπε...
τι να χουφτωνα αεροσακουςς?
δε θυμαμαι τιμη...πηγα οταν ημουν φοιτητρια..τωρα αποφοιτησα
Η Mystiko σου λέει ότι οι γυναίκες δεν κάθονται από το πρώτο ραντεβού γιατί φοβούνται μην τις πεις πουτάνες. Και καλά πώς είναι πουτάνες γιατί θα σου κάτσουν εύκολα, όχι γιατί θέτουν το κορμί τους επί ανταλλάγματι, όχι απαραίτητα χρηματικό.Χαλια είναι μόνο όσοι δεν γαμάνε.
Και όσες δεν γαμιουνται
Βάζω το χέρι στη φωτιά ότι η φάτσα σου είναι σαν αυτή του προφίλ που έχει ο noctilucent
εγω μονο στο διαδικτυο πουλαω μαγκιες. απο μπροστα ειμαι πολυ χεστης και παω μονο με πουτανες κυριως
αααα ενα ωραιο σκηνικο μαγκες...κατεβαινω να ριξω ενα πουτσο στην τζουλια ηρωων πολυτεχνειου και μολις βγαινω κατα τις 3 το πρωι βλεπω απεναντι 2 καυλακια απο το εβερεστ μελαχρινουλια να με κοιτανε με απορια χααχαχαχ....παω προς το εβερεστ και τους λεω κοριτσια μολις εριξα ενα τρελο πουτσο στην τυπισσα στο στουντιο και η αντιδραση τους ητανε του στυλ "απαξιω κτλπ¨
χααχχααχ μεγαλα καριολακια...το παιζουνε υψηλη ταξη με σαντουιτσ απο το εβερεστ στις 3 το πρωι χααχαχ...κλαμα
Βάζω το χέρι στη φωτιά ότι η φάτσα σου είναι σαν αυτή του προφίλ που έχει ο noctilucent
ειμαι λιγο πιο ασχημος αλλα εχω καλη καρδια
σωραιος τυπε
ξερεις τι σκεφτηκαν απο μεσα τους αυτες με το που σε ειδαν να βγαινεις απο το στουδιο;
"αχ καλε κοιτα αυτον βγαινει απο πορνειο, αχ καλε παμε με ιεροδουλες, μπλιαξ, αν ειναι δυνατον, παμε τωρα σπιτι να ξυσουμε το τυρι απο το μουνι μας"
Ε ναι ρε...για να διαβάζω κριτικες μπήκα με κτλβς εσύ!!!Μυστικο θες να σου αφιερωσω την επομενη κριτικη μου? θα την διαβασεις?
σωραιος τυπε
ξερεις τι σκεφτηκαν απο μεσα τους αυτες με το που σε ειδαν να βγαινεις απο το στουδιο;
"αχ καλε κοιτα αυτον βγαινει απο πορνειο, αχ καλε παει με ιεροδουλες, μπλιαξ, αν ειναι δυνατον, παμε τωρα σπιτι να ξυσουμε το τυρι απο το μουνι μας"
Ε ναι ρε...για να διαβάζω κριτικες μπήκα με κτλβς εσύ!!!