Επισκέπτης
Δεν κάνω γνωριμίες μέσω ιντερνετμυστικο,αν καποιος απο τα μελη του μπου ηταν σφιχτης,παιδαρας,γυμνασμενος κλπ. θα πηγαινες μαζι του?
Δεν κάνω γνωριμίες μέσω ιντερνετμυστικο,αν καποιος απο τα μελη του μπου ηταν σφιχτης,παιδαρας,γυμνασμενος κλπ. θα πηγαινες μαζι του?
Ε ναι ρε...για να διαβάζω κριτικες μπήκα με κτλβς εσύ!!!
Αληθεια δεν γνωριζεις ποιος ειναι στην φωτο που εχει βαλει ο noctilucent?Βάζω το χέρι στη φωτιά ότι η φάτσα σου είναι σαν αυτή του προφίλ που έχει ο noctilucent
Αυτην την φραση μού την εχουν πει τουλαχιστον τρεις σχεσεις μου, που τις γνωρισα στο ιντερνετ, κατα την πρωτη μας συνομιλια.Δεν κάνω γνωριμίες μέσω ιντερνετ
Χαλια είναι μόνο όσοι δεν γαμάνε.
Και όσες δεν γαμιουνται
Αυτην την φραση μού την εχουν πει τουλαχιστον τρεις σχεσεις μου, που τις γνωρισα στο ιντερνετ, κατα την πρωτη μας συνομιλια.
Πόσο ψηστήρι έπεσε;Αυτην την φραση μού την εχουν πει τουλαχιστον τρεις σχεσεις μου, που τις γνωρισα στο ιντερνετ, κατα την πρωτη μας συνομιλια.
ΓνωρίζωΑληθεια δεν γνωριζεις ποιος ειναι στην φωτο που εχει βαλει ο noctilucent?
Και δεν υπερβαλλω καθολου.
Οχι πολυ.Πόσο ψηστήρι έπεσε;
Κλασσική ατάκα για να δουν αν θα ψαρώσεις.Οχι πολυ.
Αυτην την φραση μού την εχουν πει τουλαχιστον τρεις σχεσεις μου, που τις γνωρισα στο ιντερνετ, κατα την πρωτη μας συνομιλια.
Πολύ δύσκολες οι τύπισες..άμα λες αλήθεια βεβαίως βεβαίως.Αυτην την φραση μού την εχουν πει τουλαχιστον τρεις σχεσεις μου, που τις γνωρισα στο ιντερνετ, κατα την πρωτη μας συνομιλια.
αλεξ71 ο καρδιοκατακτητης του μπου.κομ αλλοι μπαινουν να ψαρέψουν καμια πουτανα και αυτος για να ριξει καμια ελληνιδα
Ναι, απο αυτούς ειμαιΚλασσική ατάκα για να δουν αν θα ψαρώσεις.