txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 496
Τυπε ειναι γνωστο οτι τα μελη του bou ειναι γαμιαδες.
εσυ τυπε ποσες γκομενες συγχρονως γαμας αυτην την περίοδο?
Τυπε ειναι γνωστο οτι τα μελη του bou ειναι γαμιαδες.
Οι δυο πολυ δυνατες, η τριτη ψιλομετρια, αλλα η πουτανα ηταν η καλυτερη στο κρεββατιαπλα μια λεπτομερεια που ξεχασες να γραψεις ηταν οτι δεν βλεποντουσαν
μια χαρα πηδιουνται οι ελληνιδες
εκει εξω η πουτσα πεφτει συννεφο
οσο εσεις εδω γραφετε θεωριες
μουροχαυλοι
πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε!!!!Πλέον βγαίνω με γκόμενες και μόνο που δεν με παρακαλάνε να τις γαμήσω. Παρτε το χαμπάρι μάγκες οι γυναίκες το δίνουν πολύ εύκολα. Μου τύχανε τρεις γκόμενες το τελευταίο διάστημα που δεν κατάλαβα πως φτάσαμε στο σημείο να τις πηδάω.
μηπως εισαι και νεος ψηλος ξανθος γυμνασμενος και πετυχημενος με θεληματικο πηγουνι βιλα με πισινα βιβλιαριο καταθεσεων σαν τουβλο μπατικο και οδηγεις BMW M3;
Νεος, κανονικο υψος, με μηχανη μεγαλου κυβισμου και κανω πολεμικες τεχνες για χομπυ και εχω δουλεια. Τιποτα το ιδιαιτερο. Ενας κοινος θνητος οπως ολοι
μηπως εισαι και νεος ψηλος ξανθος γυμνασμενος και πετυχημενος με θεληματικο πηγουνι βιλα με πισινα βιβλιαριο καταθεσεων σαν τουβλο μπατικο και οδηγεις BMW M3;
Και το πιστευεις ή οχι οι ελλεεινιδες τρελαινονται για πουτσα. Ολα τ αλλα ειναι θεωριες.
Νεος, κανονικο υψος, με μηχανη μεγαλου κυβισμου και κανω πολεμικες τεχνες για χομπυ και εχω δουλεια. Τιποτα το ιδιαιτερο. Ενας κοινος θνητος οπως ολοι
Και το πιστευεις ή οχι οι ελλεεινιδες τρελαινονται για πουτσα. Ολα τ αλλα ειναι θεωριες.
εσυ τυπε ποσες γκομενες συγχρονως γαμας αυτην την περίοδο?
Εσυ ξερεις πολλα απο γυναικες........
Φαινεται.......
Τυπε ειμαι σε μονογαμικη σχεση εδω και πολλα χρονια. συλληπητηρια
Περιμενουμε και παιδακι μεσα στο 2016 :S :S :S συγχαρητηρια
http://ttp://[URL unfurl="true"]www.dumpaday.com/wp-content/uploads/2013/08/my-girlfriend-is-pregnant.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μπολντη εχεις δικιο δεν το πιστευα κι εγω. Αναθεωρησα ομως. Αρχισα να βγαινω με ενναν κολλητο και την πεφταμε ασυστολα. Ιδου τα αποτελεσματα. Οσοι αμφισβητειτε αντε βγειτε καμια βολτα και χωθειτε
Μπολντη εχεις δικιο δεν το πιστευα κι εγω. Αναθεωρησα ομως. Αρχισα να βγαινω με ενναν κολλητο και την πεφταμε ασυστολα. Ιδου τα αποτελεσματα. Οσοι αμφισβητειτε αντε βγειτε καμια βολτα και χωθειτε
μπαρακια τυπε
Πρεπει να μας δωσει πληροφοριες
τυπε ειναι γνωστο οτι στην ελλαδα ο μονος σιγουρος τροπος να γαμησεις ειναι να σχηματισεις μπακουροπαρεα 2 ατομων, να βαλεις axe τζιγκουλατα και να πας να την πεσεις σε παρεα απο μεσες νεοελλεεινιδες σαββατοβραδο σε μπαρακιΜπολντη εχεις δικιο δεν το πιστευα κι εγω. Αναθεωρησα ομως. Αρχισα να βγαινω με ενναν κολλητο και την πεφταμε ασυστολα. Ιδου τα αποτελεσματα. Οσοι αμφισβητειτε αντε βγειτε καμια βολτα και χωθειτε