Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
Είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα αυτά που θέλουν οι κοπέλες τη σύγχρονη εποχή... Τί δεν καταλαβαίνετε;  :grin: :grin: :grin:

67441_183442505343763_6466798499212667834_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Να πω και τη δική μου ιστορία... η οποία με διέλυσε και ακόμα τσούζει. Ναι ειμαι αγαπούλης θα πείτε στο τέλος.

Με γνωρίζει στο χώρο εργασίας μου. Χωρίς να γνωριζόμαστε στο διάδρομο της χαμογέλασα. Έμαθε ποιος είμαι και μου έστειλε στο Facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Αυτή όμως μαζί με τον ενθουσιασμό έδειχνε και κάποιο δισταγμό. Το πρόβλημα... έχει και αυτή μια μικρή μη εμφανής αναπηρία με τα μάτια της. Επίσης μου είπε πως ήταν σε σχέση αλλά από τις κουβέντες μας δεν έδειχνε να τη νοιάζει. Είχε κοκκινησει η επαφή μας ήδη από το τηλέφωνο. Δίνουμε ραντεβού. Συναντιόμαστε. Μόλις τη βλέπω ερωτεύτηκα. Ακολούθησαν πολλές κουβέντες και 2 επισκέψεις με διανυκτέρευση σπίτι μου.
Στην πρώτη πολύ χαλαρή... με περιποιήθηκε τρελά. Δε μπήκε συρτής αλλά ήταν πολλή υγρή! Τη δεύτερη φορά ήταν σφιγμένη και στεγνή. Τυχαίο σκέφτομαι! Μετά από 3 ημέρες από τη 2η επίσκεψη εγώ έπρεπε να φύγω εξωτερικό για 1 εβδομάδα. Το βράδυ πριν φύγω πάω σπίτι της έκπληξη να τη χαιρετήσω και να φύγω. Ήξερα ότι θα είναι εκεί. Φτάνω σπίτι της τελικά ήταν με τον γκομενο. Ανταλλάζουμε κάποια μηνύματα δείχνει ενοχλημένη και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Φεύγω για το σπίτι μου και την επόμενη πετάω
Εκείνη την εβδομάδα σε μου έστειλε ούτε μήνυμα (εκτός από 1) ενώ εγώ την πήρα 3 φορές. Γύρισα και η αλλαγή είχε γίνει... Δεν ήθελε να βρεθούμε, να έρθει σπίτι, τίποτα. οτιδήποτε της πρότεινα ήταν όχι η απάντηση. Στο τέλος μου είπε να μην της στείλω ξανά και πως είμαι πιεστικός. Τελικά σταματήσαμε να μιλάμε και η αιτία όπως μου είπε αργότερα ήταν η πίεση μου και η αναπηρία μου. Δε ξέρω αν συνέχισε με το γκομενο της γιατί όσο ήμουν στο εξωτερικό του είπε να μη μιλούν. Εγώ μετά το τέλος μας ράκος.

Ακόμα και 2 μήνες μετά ΤΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ!

Αρπαχτη ήταν φίλε, ξεπέρασέ το.

Είσαι νέος ακόμα κ τις ερωτεύεται, μετά την 3η - 4η περίπτωση θα είσαι ανετος και θα έχεις εσύ το πάνω χέρι κ θα τις διώχνει εσύ αυτές, όχι αυτές εσένα.

Το μυστικό για να το απολαύσεις είναι να μην έχεις εσύ προσδοκίες από αυτήν.

Καλή συνέχεια.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Να πω και τη δική μου ιστορία... η οποία με διέλυσε και ακόμα τσούζει. Ναι ειμαι αγαπούλης θα πείτε στο τέλος.

Με γνωρίζει στο χώρο εργασίας μου. Χωρίς να γνωριζόμαστε στο διάδρομο της χαμογέλασα. Έμαθε ποιος είμαι και μου έστειλε στο Facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Αυτή όμως μαζί με τον ενθουσιασμό έδειχνε και κάποιο δισταγμό. Το πρόβλημα... έχει και αυτή μια μικρή μη εμφανής αναπηρία με τα μάτια της. Επίσης μου είπε πως ήταν σε σχέση αλλά από τις κουβέντες μας δεν έδειχνε να τη νοιάζει. Είχε κοκκινησει η επαφή μας ήδη από το τηλέφωνο. Δίνουμε ραντεβού. Συναντιόμαστε. Μόλις τη βλέπω ερωτεύτηκα. Ακολούθησαν πολλές κουβέντες και 2 επισκέψεις με διανυκτέρευση σπίτι μου.
Στην πρώτη πολύ χαλαρή... με περιποιήθηκε τρελά. Δε μπήκε συρτής αλλά ήταν πολλή υγρή! Τη δεύτερη φορά ήταν σφιγμένη και στεγνή. Τυχαίο σκέφτομαι! Μετά από 3 ημέρες από τη 2η επίσκεψη εγώ έπρεπε να φύγω εξωτερικό για 1 εβδομάδα. Το βράδυ πριν φύγω πάω σπίτι της έκπληξη να τη χαιρετήσω και να φύγω. Ήξερα ότι θα είναι εκεί. Φτάνω σπίτι της τελικά ήταν με τον γκομενο. Ανταλλάζουμε κάποια μηνύματα δείχνει ενοχλημένη και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Φεύγω για το σπίτι μου και την επόμενη πετάω
Εκείνη την εβδομάδα σε μου έστειλε ούτε μήνυμα (εκτός από 1) ενώ εγώ την πήρα 3 φορές. Γύρισα και η αλλαγή είχε γίνει... Δεν ήθελε να βρεθούμε, να έρθει σπίτι, τίποτα. οτιδήποτε της πρότεινα ήταν όχι η απάντηση. Στο τέλος μου είπε να μην της στείλω ξανά και πως είμαι πιεστικός. Τελικά σταματήσαμε να μιλάμε και η αιτία όπως μου είπε αργότερα ήταν η πίεση μου και η αναπηρία μου. Δε ξέρω αν συνέχισε με το γκομενο της γιατί όσο ήμουν στο εξωτερικό του είπε να μη μιλούν. Εγώ μετά το τέλος μας ράκος.

Ακόμα και 2 μήνες μετά ΤΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ!
Συγγνωμη γιατι μπερδευτηκα. Αρχικα λες οτι την αναπηρια στα ματια την εχει η κοπελα , και μετα λες οτι η αιτια του χωρισμου ειναι η αναπηρια που εχεις εσυ.
Ποιός ειχε τελικα την αναπηρια στα ματια ;  :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Συγγνωμη γιατι μπερδευτηκα. Αρχικα λες οτι την αναπηρια στα ματια την εχει η κοπελα , και μετα λες οτι η αιτια του χωρισμου ειναι η αναπηρια που εχεις εσυ.
Ποιός ειχε τελικα την αναπηρια στα ματια ;  :think:

Μάλλον ξέχασε να βάλει εισαγωγικά :think:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
www.protothema.gr/zoi/article/538246/eho-na-kano-sex-deka-hronia-mia-nea-moda-metaxu-gunaikon-/]"Έχω να κάνω σεξ δέκα χρόνια": Μια νέα... μόδα μεταξύ γυναικών[/url]

εχεις να κανεις σεξ 10 χρονια γιατι εισαι ελλεεινιδα βαρελω
Οι συμβουλές που δίνουν σε επιστημονικό άρθρο της Guardian, είναι πως δεν πρέπει να «φοβάστε την απόρριψη, ακόμα και τη γελοιοποίηση. Είναι ένα σημαντικό βήμα για να προχωρήσετε και να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με κάποιον» λέει η ψυχοθεραπεύτρια Pamela Stephenson Connolly.

Με αλλα λογια σταματηστε να φερεστε σαν ανωριμα, ντροπαλα 15χρονα κοριτσακια μπας και σας κανει τη χαρη κανενας. Γνωστο γυναικειο προβλημα η ανωριμοτητα. :coffee:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Πώς γίνεται οι περισσότερες Ελλεηνίδες να φαίνονται στο facebook πολύ καλύτερες από ότι είναι από κοντά? Το γαμάνε στην επεξεργασία? Είναι η εμπειρία των εκατομμυρίων φωτογραφιών που έχουν βγάλει και το δούλεμα της κατάλληλης πόζας? Είναι το photoshop τόσο εύκολο για χρήση? Έφαγα πολλές φόλες τελευταία και παρατηρώ το φαινόμενο αυτό συνεχώς.. Ειδικά αυτές που έχουν πάρα πάρα πολλά λάικς από κοντά είναι εμφανώς κατώτερες των φωτογραφιών!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πώς γίνεται οι περισσότερες Ελλεηνίδες να φαίνονται στο facebook πολύ καλύτερες από ότι είναι από κοντά? Το γαμάνε στην επεξεργασία? Είναι η εμπειρία των εκατομμυρίων φωτογραφιών που έχουν βγάλει και το δούλεμα της κατάλληλης πόζας? Είναι το photoshop τόσο εύκολο για χρήση? Έφαγα πολλές φόλες τελευταία και παρατηρώ το φαινόμενο αυτό συνεχώς.. Ειδικά αυτές που έχουν πάρα πάρα πολλά λάικς από κοντά είναι εμφανώς κατώτερες των φωτογραφιών!

βγηκες ραντεβου απο φβ τυπε?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
μια χαρα πηδιουνται οι ελληνιδες

εκει εξω η πουτσα πεφτει συννεφο

οσο εσεις εδω γραφετε θεωριες

μουροχαυλοι

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
μια χαρα πηδιουνται οι ελληνιδες

εκει εξω η πουτσα πεφτει συννεφο

οσο εσεις εδω γραφετε θεωριες

μουροχαυλοι
πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε!!!!Πλέον βγαίνω με γκόμενες και μόνο που δεν με παρακαλάνε να τις γαμήσω. Παρτε το χαμπάρι μάγκες οι γυναίκες το δίνουν πολύ εύκολα. Μου τύχανε τρεις γκόμενες το τελευταίο διάστημα που δεν κατάλαβα πως φτάσαμε στο σημείο να τις πηδάω.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε!!!!Πλέον βγαίνω με γκόμενες και μόνο που δεν με παρακαλάνε να τις γαμήσω. Παρτε το χαμπάρι μάγκες οι γυναίκες το δίνουν πολύ εύκολα. Μου τύχανε τρεις γκόμενες το τελευταίο διάστημα που δεν κατάλαβα πως φτάσαμε στο σημείο να τις πηδάω.
απλα μια λεπτομερεια που ξεχασες να γραψεις ηταν οτι δεν βλεποντουσαν  :2funny: :2funny:

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε!!!!Πλέον βγαίνω με γκόμενες και μόνο που δεν με παρακαλάνε να τις γαμήσω. Παρτε το χαμπάρι μάγκες οι γυναίκες το δίνουν πολύ εύκολα..
Οχι σε ολους. Μην κρινεις εξ'ιδιων τα αλλοτρια.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Τυπε ειναι γνωστο οτι τα μελη του bou ειναι γαμιαδες.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom