Επισκέπτης
Είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα αυτά που θέλουν οι κοπέλες τη σύγχρονη εποχή... Τί δεν καταλαβαίνετε;
Είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα αυτά που θέλουν οι κοπέλες τη σύγχρονη εποχή... Τί δεν καταλαβαίνετε;
εξαρταται που ψαχνετε...και τι ψαχνετε ..δεν ειναι ολες ετσι...φιλε μ
Να πω και τη δική μου ιστορία... η οποία με διέλυσε και ακόμα τσούζει. Ναι ειμαι αγαπούλης θα πείτε στο τέλος.
Με γνωρίζει στο χώρο εργασίας μου. Χωρίς να γνωριζόμαστε στο διάδρομο της χαμογέλασα. Έμαθε ποιος είμαι και μου έστειλε στο Facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Αυτή όμως μαζί με τον ενθουσιασμό έδειχνε και κάποιο δισταγμό. Το πρόβλημα... έχει και αυτή μια μικρή μη εμφανής αναπηρία με τα μάτια της. Επίσης μου είπε πως ήταν σε σχέση αλλά από τις κουβέντες μας δεν έδειχνε να τη νοιάζει. Είχε κοκκινησει η επαφή μας ήδη από το τηλέφωνο. Δίνουμε ραντεβού. Συναντιόμαστε. Μόλις τη βλέπω ερωτεύτηκα. Ακολούθησαν πολλές κουβέντες και 2 επισκέψεις με διανυκτέρευση σπίτι μου.
Στην πρώτη πολύ χαλαρή... με περιποιήθηκε τρελά. Δε μπήκε συρτής αλλά ήταν πολλή υγρή! Τη δεύτερη φορά ήταν σφιγμένη και στεγνή. Τυχαίο σκέφτομαι! Μετά από 3 ημέρες από τη 2η επίσκεψη εγώ έπρεπε να φύγω εξωτερικό για 1 εβδομάδα. Το βράδυ πριν φύγω πάω σπίτι της έκπληξη να τη χαιρετήσω και να φύγω. Ήξερα ότι θα είναι εκεί. Φτάνω σπίτι της τελικά ήταν με τον γκομενο. Ανταλλάζουμε κάποια μηνύματα δείχνει ενοχλημένη και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Φεύγω για το σπίτι μου και την επόμενη πετάω
Εκείνη την εβδομάδα σε μου έστειλε ούτε μήνυμα (εκτός από 1) ενώ εγώ την πήρα 3 φορές. Γύρισα και η αλλαγή είχε γίνει... Δεν ήθελε να βρεθούμε, να έρθει σπίτι, τίποτα. οτιδήποτε της πρότεινα ήταν όχι η απάντηση. Στο τέλος μου είπε να μην της στείλω ξανά και πως είμαι πιεστικός. Τελικά σταματήσαμε να μιλάμε και η αιτία όπως μου είπε αργότερα ήταν η πίεση μου και η αναπηρία μου. Δε ξέρω αν συνέχισε με το γκομενο της γιατί όσο ήμουν στο εξωτερικό του είπε να μη μιλούν. Εγώ μετά το τέλος μας ράκος.
Ακόμα και 2 μήνες μετά ΤΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ!
Συγγνωμη γιατι μπερδευτηκα. Αρχικα λες οτι την αναπηρια στα ματια την εχει η κοπελα , και μετα λες οτι η αιτια του χωρισμου ειναι η αναπηρια που εχεις εσυ.Να πω και τη δική μου ιστορία... η οποία με διέλυσε και ακόμα τσούζει. Ναι ειμαι αγαπούλης θα πείτε στο τέλος.
Με γνωρίζει στο χώρο εργασίας μου. Χωρίς να γνωριζόμαστε στο διάδρομο της χαμογέλασα. Έμαθε ποιος είμαι και μου έστειλε στο Facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Αυτή όμως μαζί με τον ενθουσιασμό έδειχνε και κάποιο δισταγμό. Το πρόβλημα... έχει και αυτή μια μικρή μη εμφανής αναπηρία με τα μάτια της. Επίσης μου είπε πως ήταν σε σχέση αλλά από τις κουβέντες μας δεν έδειχνε να τη νοιάζει. Είχε κοκκινησει η επαφή μας ήδη από το τηλέφωνο. Δίνουμε ραντεβού. Συναντιόμαστε. Μόλις τη βλέπω ερωτεύτηκα. Ακολούθησαν πολλές κουβέντες και 2 επισκέψεις με διανυκτέρευση σπίτι μου.
Στην πρώτη πολύ χαλαρή... με περιποιήθηκε τρελά. Δε μπήκε συρτής αλλά ήταν πολλή υγρή! Τη δεύτερη φορά ήταν σφιγμένη και στεγνή. Τυχαίο σκέφτομαι! Μετά από 3 ημέρες από τη 2η επίσκεψη εγώ έπρεπε να φύγω εξωτερικό για 1 εβδομάδα. Το βράδυ πριν φύγω πάω σπίτι της έκπληξη να τη χαιρετήσω και να φύγω. Ήξερα ότι θα είναι εκεί. Φτάνω σπίτι της τελικά ήταν με τον γκομενο. Ανταλλάζουμε κάποια μηνύματα δείχνει ενοχλημένη και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Φεύγω για το σπίτι μου και την επόμενη πετάω
Εκείνη την εβδομάδα σε μου έστειλε ούτε μήνυμα (εκτός από 1) ενώ εγώ την πήρα 3 φορές. Γύρισα και η αλλαγή είχε γίνει... Δεν ήθελε να βρεθούμε, να έρθει σπίτι, τίποτα. οτιδήποτε της πρότεινα ήταν όχι η απάντηση. Στο τέλος μου είπε να μην της στείλω ξανά και πως είμαι πιεστικός. Τελικά σταματήσαμε να μιλάμε και η αιτία όπως μου είπε αργότερα ήταν η πίεση μου και η αναπηρία μου. Δε ξέρω αν συνέχισε με το γκομενο της γιατί όσο ήμουν στο εξωτερικό του είπε να μη μιλούν. Εγώ μετά το τέλος μας ράκος.
Ακόμα και 2 μήνες μετά ΤΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ!
Συγγνωμη γιατι μπερδευτηκα. Αρχικα λες οτι την αναπηρια στα ματια την εχει η κοπελα , και μετα λες οτι η αιτια του χωρισμου ειναι η αναπηρια που εχεις εσυ.
Ποιός ειχε τελικα την αναπηρια στα ματια ;
Οι συμβουλές που δίνουν σε επιστημονικό άρθρο της Guardian, είναι πως δεν πρέπει να «φοβάστε την απόρριψη, ακόμα και τη γελοιοποίηση. Είναι ένα σημαντικό βήμα για να προχωρήσετε και να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με κάποιον» λέει η ψυχοθεραπεύτρια Pamela Stephenson Connolly.www.protothema.gr/zoi/article/538246/eho-na-kano-sex-deka-hronia-mia-nea-moda-metaxu-gunaikon-/]"Έχω να κάνω σεξ δέκα χρόνια": Μια νέα... μόδα μεταξύ γυναικών[/url]
εχεις να κανεις σεξ 10 χρονια γιατι εισαι ελλεεινιδα βαρελω
Πώς γίνεται οι περισσότερες Ελλεηνίδες να φαίνονται στο facebook πολύ καλύτερες από ότι είναι από κοντά? Το γαμάνε στην επεξεργασία? Είναι η εμπειρία των εκατομμυρίων φωτογραφιών που έχουν βγάλει και το δούλεμα της κατάλληλης πόζας? Είναι το photoshop τόσο εύκολο για χρήση? Έφαγα πολλές φόλες τελευταία και παρατηρώ το φαινόμενο αυτό συνεχώς.. Ειδικά αυτές που έχουν πάρα πάρα πολλά λάικς από κοντά είναι εμφανώς κατώτερες των φωτογραφιών!
βγηκες ραντεβου απο φβ τυπε?
Ελάχιστοι ακόμα και εδώ μέσα το αμφισβητούν αυτό..μια χαρα πηδιουνται οι ελληνιδες
εκει εξω η πουτσα πεφτει συννεφο
μια χαρα πηδιουνται οι ελληνιδες
οσο εσεις εδω γραφετε θεωριες
μουροχαυλοι
πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε!!!!Πλέον βγαίνω με γκόμενες και μόνο που δεν με παρακαλάνε να τις γαμήσω. Παρτε το χαμπάρι μάγκες οι γυναίκες το δίνουν πολύ εύκολα. Μου τύχανε τρεις γκόμενες το τελευταίο διάστημα που δεν κατάλαβα πως φτάσαμε στο σημείο να τις πηδάω.μια χαρα πηδιουνται οι ελληνιδες
μουροχαυλοι
Aντε ρε πατσαβουρογαμη και συ βγηκεςνα πεις τη μαλακια σουμια χαρα πηδιουνται οι ελληνιδες
μουροχαυλοι
απλα μια λεπτομερεια που ξεχασες να γραψεις ηταν οτι δεν βλεποντουσανπόσο δίκιο έχεις ρε φίλε!!!!Πλέον βγαίνω με γκόμενες και μόνο που δεν με παρακαλάνε να τις γαμήσω. Παρτε το χαμπάρι μάγκες οι γυναίκες το δίνουν πολύ εύκολα. Μου τύχανε τρεις γκόμενες το τελευταίο διάστημα που δεν κατάλαβα πως φτάσαμε στο σημείο να τις πηδάω.
Οχι σε ολους. Μην κρινεις εξ'ιδιων τα αλλοτρια.πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε!!!!Πλέον βγαίνω με γκόμενες και μόνο που δεν με παρακαλάνε να τις γαμήσω. Παρτε το χαμπάρι μάγκες οι γυναίκες το δίνουν πολύ εύκολα..
πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε!!!!Πλέον βγαίνω με γκόμενες και μόνο που δεν με παρακαλάνε να τις γαμήσω. Παρτε το χαμπάρι μάγκες οι γυναίκες το δίνουν πολύ εύκολα. Μου τύχανε τρεις γκόμενες το τελευταίο διάστημα που δεν κατάλαβα πως φτάσαμε στο σημείο να τις πηδάω.