αυτό δε νομίζω πως χρειαζόταν!Για αυτό πήγε να σου κάτσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
αυτό δε νομίζω πως χρειαζόταν!
Τύπε lagon85 είσαι ματσωμένος γενικά?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
αυτό δε νομίζω πως χρειαζόταν!
krima κ για την κοπελα που εχει προβλημα στα ματια :-
ματσο οχι...Τύπε lagon85 είσαι ματσωμένος γενικά?
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Το παίρνω πίσωαυτό δε νομίζω πως χρειαζόταν!
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
krima κ για την κοπελα που εχει προβλημα στα ματια :-
Από cif το έπαθε
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Να πω και τη δική μου ιστορία... η οποία με διέλυσε και ακόμα τσούζει. Ναι ειμαι αγαπούλης θα πείτε στο τέλος.
Με γνωρίζει στο χώρο εργασίας μου. Χωρίς να γνωριζόμαστε στο διάδρομο της χαμογέλασα. Έμαθε ποιος είμαι και μου έστειλε στο Facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Αυτή όμως μαζί με τον ενθουσιασμό έδειχνε και κάποιο δισταγμό. Το πρόβλημα... έχει και αυτή μια μικρή μη εμφανής αναπηρία με τα μάτια της. Επίσης μου είπε πως ήταν σε σχέση αλλά από τις κουβέντες μας δεν έδειχνε να τη νοιάζει. Είχε κοκκινησει η επαφή μας ήδη από το τηλέφωνο. Δίνουμε ραντεβού. Συναντιόμαστε. Μόλις τη βλέπω ερωτεύτηκα. Ακολούθησαν πολλές κουβέντες και 2 επισκέψεις με διανυκτέρευση σπίτι μου.
Στην πρώτη πολύ χαλαρή... με περιποιήθηκε τρελά. Δε μπήκε συρτής αλλά ήταν πολλή υγρή! Τη δεύτερη φορά ήταν σφιγμένη και στεγνή. Τυχαίο σκέφτομαι! Μετά από 3 ημέρες από τη 2η επίσκεψη εγώ έπρεπε να φύγω εξωτερικό για 1 εβδομάδα. Το βράδυ πριν φύγω πάω σπίτι της έκπληξη να τη χαιρετήσω και να φύγω. Ήξερα ότι θα είναι εκεί. Φτάνω σπίτι της τελικά ήταν με τον γκομενο. Ανταλλάζουμε κάποια μηνύματα δείχνει ενοχλημένη και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Φεύγω για το σπίτι μου και την επόμενη πετάω
Εκείνη την εβδομάδα σε μου έστειλε ούτε μήνυμα (εκτός από 1) ενώ εγώ την πήρα 3 φορές. Γύρισα και η αλλαγή είχε γίνει... Δεν ήθελε να βρεθούμε, να έρθει σπίτι, τίποτα. οτιδήποτε της πρότεινα ήταν όχι η απάντηση. Στο τέλος μου είπε να μην της στείλω ξανά και πως είμαι πιεστικός. Τελικά σταματήσαμε να μιλάμε και η αιτία όπως μου είπε αργότερα ήταν η πίεση μου και η αναπηρία μου. Δε ξέρω αν συνέχισε με το γκομενο της γιατί όσο ήμουν στο εξωτερικό του είπε να μη μιλούν. Εγώ μετά το τέλος μας ράκος.
Ακόμα και 2 μήνες μετά ΤΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ!
Πάμε για άλλα, ανώτερα και καλύτερα, τύπε μου!
Μην βάζεις κανέναν πάνω από εσένα!
Όσο αξίζεις εσύ για τον εαυτό σου, δεν αξίζει τίποτα στον πλανήτη, πόσο μάλλον ένα μουνάκι.
Επόμενη σελίς. Μην μασάς τύπε!
Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να πω και τη δική μου ιστορία... η οποία με διέλυσε και ακόμα τσούζει. Ναι ειμαι αγαπούλης θα πείτε στο τέλος.
Τύπε βρες καμιά άλλη και θα την ξεχάσεις σε δύο λεπτά...
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Τύπε βρες καμιά άλλη και θα την ξεχάσεις σε δύο λεπτά...
Mουνιά που σε καβλώνουν αλλά δεν σου κάθονται δεν τα ξεχνάς ποτέ
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
αρχικα εισαι μαλακας και μουνοπανο...αφου ηξερες οτι ειναι με αλλον γιατι πηγες να γαμησεις εκει ρε τυπε?Εκτος αν ηταν η ολγα φαρμακη...Να πω και τη δική μου ιστορία... η οποία με διέλυσε και ακόμα τσούζει. Ναι ειμαι αγαπούλης θα πείτε στο τέλος.
Με γνωρίζει στο χώρο εργασίας μου. Χωρίς να γνωριζόμαστε στο διάδρομο της χαμογέλασα. Έμαθε ποιος είμαι και μου έστειλε στο Facebook. Αρχίσαμε να μιλάμε. Έδειχνε ενθουσιασμένη. Αυτή όμως μαζί με τον ενθουσιασμό έδειχνε και κάποιο δισταγμό. Το πρόβλημα... έχει και αυτή μια μικρή μη εμφανής αναπηρία με τα μάτια της. Επίσης μου είπε πως ήταν σε σχέση αλλά από τις κουβέντες μας δεν έδειχνε να τη νοιάζει. Είχε κοκκινησει η επαφή μας ήδη από το τηλέφωνο. Δίνουμε ραντεβού. Συναντιόμαστε. Μόλις τη βλέπω ερωτεύτηκα. Ακολούθησαν πολλές κουβέντες και 2 επισκέψεις με διανυκτέρευση σπίτι μου.
Στην πρώτη πολύ χαλαρή... με περιποιήθηκε τρελά. Δε μπήκε συρτής αλλά ήταν πολλή υγρή! Τη δεύτερη φορά ήταν σφιγμένη και στεγνή. Τυχαίο σκέφτομαι! Μετά από 3 ημέρες από τη 2η επίσκεψη εγώ έπρεπε να φύγω εξωτερικό για 1 εβδομάδα. Το βράδυ πριν φύγω πάω σπίτι της έκπληξη να τη χαιρετήσω και να φύγω. Ήξερα ότι θα είναι εκεί. Φτάνω σπίτι της τελικά ήταν με τον γκομενο. Ανταλλάζουμε κάποια μηνύματα δείχνει ενοχλημένη και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Φεύγω για το σπίτι μου και την επόμενη πετάω
Εκείνη την εβδομάδα σε μου έστειλε ούτε μήνυμα (εκτός από 1) ενώ εγώ την πήρα 3 φορές. Γύρισα και η αλλαγή είχε γίνει... Δεν ήθελε να βρεθούμε, να έρθει σπίτι, τίποτα. οτιδήποτε της πρότεινα ήταν όχι η απάντηση. Στο τέλος μου είπε να μην της στείλω ξανά και πως είμαι πιεστικός. Τελικά σταματήσαμε να μιλάμε και η αιτία όπως μου είπε αργότερα ήταν η πίεση μου και η αναπηρία μου. Δε ξέρω αν συνέχισε με το γκομενο της γιατί όσο ήμουν στο εξωτερικό του είπε να μη μιλούν. Εγώ μετά το τέλος μας ράκος.
εχω βρει..... δε βοηθα απόλυταΤύπε βρες καμιά άλλη και θα την ξεχάσεις σε δύο λεπτά...
ΣΥΜΦΩΝΏΩΩΩ. Μερικές δε φεύγουν με τίποταMουνιά που σε καβλώνουν αλλά δεν σου κάθονται δεν τα ξεχνάς ποτέ
τωρα σε αυτό τι να πω;;;;; για εμενα είναι !!!!αρχικα εισαι μαλακας και μουνοπανο...αφου ηξερες οτι ειναι με αλλον γιατι πηγες να γαμησεις εκει ρε τυπε?Εκτος αν ηταν η ολγα φαρμακη...
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
ρε τυπε θα σ αρεσε να εισαι με μια κοπελα να την θες και να ερχομαι να στην γαμαω ενω ξερω οτι τα εχει με εσενα?οκ δεν λεω πουτανα η δε...αλλα εσυ?τωρα σε αυτό τι να πω;;;;; για εμενα είναι !!!!
Επισκέπτης
Τελικά σταματήσαμε να μιλάμε και η αιτία όπως μου είπε αργότερα ήταν η πίεση μου και η αναπηρία μου.
Ἐξαιρετικὴ κυρία.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
ρε τυπε θα σ αρεσε να εισαι με μια κοπελα να την θες και να ερχομαι να στην γαμαω ενω ξερω οτι τα εχει με εσενα?οκ δεν λεω πουτανα η δε...αλλα εσυ?
Αν θέλει κάποια να ξενογαμηθεί θα βρει κάποιον.
Γιατί να πουμε οχι, πάλι κερατάς θα γίνει ο άλλος και εμείς θα χάσουμε το
Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αρχικα εισαι μαλακας και μουνοπανο...αφου ηξερες οτι ειναι με αλλον γιατι πηγες να γαμησεις εκει ρε τυπε?Εκτος αν ηταν η ολγα φαρμακη...
Εντάξει, δεν χώθηκε στη ψυχρα, ψάχνεται και η καριολίτσα...
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
ο καθενας οπως μπορει παιδες...αναλογα την γκομενα ισως το εκανα και εγω..αλλα οχι να την ερωτευτω κιολαςΑν θέλει κάποια να ξενογαμηθεί θα βρει κάποιον.
Γιατί να πουμε οχι, πάλι κερατάς θα γίνει ο άλλος και εμείς θα χάσουμε το
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα αυτά που θέλουν οι κοπέλες τη σύγχρονη εποχή... Τί δεν καταλαβαίνετε;