mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχα
αρκετές.βεβαια τις έφαγα γιατί δεν δέχτηκα να γινω χορηγός ουτε ταξιτζης στο καθε τσολι μονο και μονο για να μου ανοιξει τα ποδια του.ολος ο λαος πρέπει να γαμαει και οχι μονο λίγοι.εσυ βέβαια από ότι κατάλαβα δε το θες.χεστηκες που λέμεChris,ΠΟΣΕΣ πια χυλοπιτες παιζει να εχεις φαει καιμενε μου;
κουνα τους λίγο το παραδάκι και θα σου στήσουν το κωλαράκι.ολες παντου ετσι είναι σε ολες τις χώρες αλλά εδω περισσότεροΚαλησπερα στην παρεα.Τα τελευταια 2 χρονια περιπου εχω ξενερωσει και εγω παρα πολυ με τις ελλεεινιδες.Βλεπω ολο και περισσοτερο μπροστα μου το υφακι τους ,τη δηθενια και τη ματαιοδοξια..
Ολη μερα στο κινητο ,τις ενδιαφερει πως θα βγαλουν selfie και πως θα κανουν το checkin σε in μαγαζια..
Και φυσικα αγαπητοι συναγωνιστες ,συμφωνω πως αυτο που γινεται εδω στην ελλαδα(να ειναι δηλαδη οι γκομενες αμιλητες,να μη σε δινουν σημασια,να ριχνουν ακυρα,να ψωνιζονται ακομα και οι χοντρες ),συμβαινει μονο σε αυτην τη χωρα..Πουθενα αλλου δεν το ειδα ,οπου και να εχω ταξιδεψει για διακοπες..Θα σας φανει περιεργο ,αλλα κατι παρομοιο με τις ελλεεινιδες ειχα δει στο κεντρο του βουκουρεστιου..Ρομουνες στα bar ,αμιλητες με παρα πολυ υφακι που δεν κοιτουσανε δεξια αριστερα για κανενα λογο!..Κ φυσικα το ακρως αντιθετο το εζησα στο λας βεγκας..Γκομενες παντου σε μιλουσαν ,γελουσαν,ευθυμες και γενικα αλλη νοοτροπια..
Εδω παρα πολυ περισσοτερο φιλαρακι.Κ γενικα οσο μεγαλωνει η κριση ολο και χειροτερες..κουνα τους λίγο το παραδάκι και θα σου στήσουν το κωλαράκι.ολες παντου ετσι είναι σε ολες τις χώρες αλλά εδω περισσότερο
Chris,ΠΟΣΕΣ πια χυλοπιτες παιζει να εχεις φαει καιμενε μου;
αρκετές.βεβαια τις έφαγα γιατί δεν δέχτηκα να γινω χορηγός ουτε ταξιτζης στο καθε τσολι μονο και μονο για να μου ανοιξει τα ποδια του.ολος ο λαος πρέπει να γαμαει και οχι μονο λίγοι.εσυ βέβαια από ότι κατάλαβα δε το θες.χεστηκες που λέμε
περα από την πλάκα ολες παντού τα ίδια είναι σχεδόν.ακομα και αυτές που έχουν χρήμα ψάχνουν απλά το περισσότερο χρήμα.Εδω παρα πολυ περισσοτερο φιλαρακι.Κ γενικα οσο μεγαλωνει η κριση ολο και χειροτερες..
Σαν βλεπουν πως εχεις χρηματα αρκετα ή εστω να το παιξεις και καποιος(τοσο χαζες..) ,αρχιζουν υγραινονται,αρχιζουν φανταζονται ακριβα εστιατορια,5στερα hotels,δωρα,ταξιδια κλπ..
φιλαράκι Vegas είχα πάει το 2004, τι συγκρινουμε τώρα, τα μουνιά που έχει εκεί ( αν και πολλοι τουρίστες πάνε από άλλες Πολιτείες της Αμερικής αλλά και χώρες) είναι και οι ντόπιες ξεκωλάκια στυλ Jenna Haze, γενικά είναι άλλης φιλοσοφίας κ στάσης ζωής, απολαμβάνουν και χαιρονται χωρίς να πολυκουράζουν τις καταστάσεις και να πρήζουν ''μπάλες''φυσικα το ακρως αντιθετο το εζησα στο λας βεγκας..Γκομενες παντου σε μιλουσαν ,γελουσαν,ευθυμες και γενικα αλλη νοοτροπια..
οι ρωσσο-ουκρανες σου πουλανε και τα όργανα αμα λάχει.ειναι όλες τους ψυχουλες ;).το ίδιο και οι περισσότερες αλβανιδεςτα ειπεσ ολα ,με λιγα λογια και καλα....
απλα ,γνωμη μου βεβαια,οι ρωσσο-ουκρανεσ ριχνουν στα αυτια σε αυτουσ τουσ τομεισ,στισ ελληνιδεσ(στο να ζητανε εννοω)
αρκετές.βεβαια τις έφαγα γιατί δεν δέχτηκα να γινω χορηγός ουτε ταξιτζης στο καθε τσολι μονο και μονο για να μου ανοιξει τα ποδια του.ολος ο λαος πρέπει να γαμαει και οχι μονο λίγοι.εσυ βέβαια από ότι κατάλαβα δε το θες.χεστηκες που λέμε
Είναι φανερό ότι κάποιοι δεν είχαν ποτέ τους γκόμενα(ούτε θα αποκτήσουν)και τη "βγάζουν" μόνο με πουτάνες.
Σταματήστε αυτή την καραμέλα ότι το μόνο που ενδιαφέρει τις γυναίκες είναι να βρουν "χορηγό".Προσπαθήστε να καταλάβετε όταν κάποιος είναι άνω των 22 ετών είναι άνεργος και μένει με τους γονείς του τότε απορρίπτεται όχι επειδή δεν έχει λεφτά αλλά επειδή είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΤΕΜΠΕΛΗΣ.Η γνώμη μου είναι πως καλά κάνουν.Θα θέλατε η κόρη σας να μπλέξει με κανένα άχρηστο;
Πάψτε λοιπόν να εξωραΐζετε την ανικανότητά σας λέγοντας ότι φταίνε οι γυναίκες επειδή ψάχνουν λεφτάδες.
Επίσης,αν και οπαδός του σπορ,κόψτε τις πουτάνες σας χαλάνε!Το σπορ είναι γι'αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν την εικονική πραγματικότητα από τον πραγματικό κόσμο.
οπως τα λες φιλε.Αλλη νοοτροπια.Χαμογελα παντου,στο δρομο ενω περπατουσες,στα φρουτακια,στα τραπεζια blackjack(!)σε πιανανε συζητηση,στις πισινες στα ξενοδοχεια..φιλαράκι Vegas είχα πάει το 2004, τι συγκρινουμε τώρα, τα μουνιά που έχει εκεί ( αν και πολλοι τουρίστες πάνε από άλλες Πολιτείες της Αμερικής αλλά και χώρες) είναι και οι ντόπιες ξεκωλάκια στυλ Jenna Haze, γενικά είναι άλλης φιλοσοφίας κ στάσης ζωής, απολαμβάνουν και χαιρονται χωρίς να πολυκουράζουν τις καταστάσεις και να πρήζουν ''μπάλες''
Βλώκεμορτ, is that you?
Μας έλειψες ρε τρελάρα!
Το συμπέρασμα που βγάζω από τα παραπάνω είναι ότι οι πελάτες των πουτάνων είναι οι άνεργοι,ενώ οι εργαζόμενοι έχουν γκόμενα!Είναι φανερό ότι κάποιοι δεν είχαν ποτέ τους γκόμενα(ούτε θα αποκτήσουν)και τη "βγάζουν" μόνο με πουτάνες.
Σταματήστε αυτή την καραμέλα ότι το μόνο που ενδιαφέρει τις γυναίκες είναι να βρουν "χορηγό".Προσπαθήστε να καταλάβετε όταν κάποιος είναι άνω των 22 ετών είναι άνεργος και μένει με τους γονείς του τότε απορρίπτεται όχι επειδή δεν έχει λεφτά αλλά επειδή είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΤΕΜΠΕΛΗΣ.Η γνώμη μου είναι πως καλά κάνουν.Θα θέλατε η κόρη σας να μπλέξει με κανένα άχρηστο;
Πάψτε λοιπόν να εξωραΐζετε την ανικανότητά σας λέγοντας ότι φταίνε οι γυναίκες επειδή ψάχνουν λεφτάδες.
Επίσης,αν και οπαδός του σπορ,κόψτε τις πουτάνες σας χαλάνε!Το σπορ είναι γι'αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν την εικονική πραγματικότητα από τον πραγματικό κόσμο.
Απο ολα αυτα αυτο καταλαβες εσυ; (και δεν ειπε αυτο αλλα μπορει να καταλαβει ο,τι θελει ο καθενας!!)Το συμπέρασμα που βγάζω από τα παραπάνω είναι ότι οι πελάτες των πουτάνων είναι οι άνεργοι,ενώ οι εργαζόμενοι έχουν γκόμενα!
αυτό συμβαίνει γιατί οι εξω είναι πολύ ακριβότερες πορνες από τις δηλωμενες.θελουνε πολλά ανταλαγματα για να το δώσουν...αλλα δεν τους τα ειπανε καλα.ολοι οι άντρες πλεον βρίσκουν μουναρες τις αρεσκείας χωρίς να παρακαλανε το κάθε μετριο τσολι για να τους κάτσει.παιξανε και χασανε.Το συμπέρασμα που βγάζω από τα παραπάνω είναι ότι οι πελάτες των πουτάνων είναι οι άνεργοι,ενώ οι εργαζόμενοι έχουν γκόμενα!
Επισης οτι το μουνι της πουτανας ειναι εικονικο, ενω το μουνι της ελλεεινιδας πραγματικο.Το συμπέρασμα που βγάζω από τα παραπάνω είναι ότι οι πελάτες των πουτάνων είναι οι άνεργοι,ενώ οι εργαζόμενοι έχουν γκόμενα!
.είναι διαφορετικό το μουνι της ελληνιδαςΕπισης οτι το μουνι της πουτανας ειναι εικονικο, ενω το μουνι της ελλεεινιδας πραγματικο.