Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
Chris,αν δεν εισαι τρολλ...απλα αυτοκτονα :S
Μικρούλα αν είσαι γυναίκα
κάνε δίαιτα !
Πως θα βγεις με μαγιό στην παραλία ;
Chris,αν δεν εισαι τρολλ...απλα αυτοκτονα :S
κάνε δίαιτα !
http://[URL unfurl="true"]www.triggeta3.com/assets/girls/pictures/1/izabella/04.jpg?c=1437048483[/img[/URL]]
[/quote]δεν λέει τίποτα αυτή που έβαλες.ουτε τσάμπα
skase re malaka.θέλει και ozzy το χάπατο
κάνε δίαιτα !
http://[URL unfurl="true"]www.triggeta3.com/assets/girls/pictures/1/izabella/04.jpg?c=1437048483[/img[/URL]]
[/quote]
Φημες λενε οτι ειμαι ο alex ;D
αν εισαι ο αλεξ και ειναι αληθινη ηφωτο...σε γαμαω.δωσε μονο κανα φραγκο μην φωναζει ο κριςΦημες λενε οτι ειμαι ο alex
Σκασε!Μην μιλας αλλο...δεν πρόκειται να μας το πουλήσεις χρυσάφι μικρούλα. :-*εχουμε και άλλες επιλογές.υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκαλια και μάλιστα πολύ φτηνά
.αν εισαι ο αλεξ...σε γαμαω.
αυτο εγραψα???
ε ξερω γω;Αυτο δεν εγραψες;αυτο εγραψα???
φτου....ουτε για κατουρημα τωρα
ψάχνεις μαλακες μικρουλα να πουλήσεις ακριβα? Δεν πρόκειται να σε αφησω.θα δείξω σε όλους την αλήθεια για τη γυναικεία φύση.το πανηγύρι που στηνατε σε βάρος των αντρων βρίσκεται στο τέλος του .δεν σε είδα να είσαι πονοψυχη για την αγαμια που δέρνει τους φτωχουςΣκασε!Μην μιλας αλλο...
Φουντωνω και εχει κ υπερβολικη ζεστη
Αρκουδίσιον δεν έχεις δίπλα σου εσύ με αυτή τη ζέστη;Σκασε!Μην μιλας αλλο...
Φουντωνω και εχει κ υπερβολικη ζεστη
Δεν ειμαι μεσα στο σπιτι!!!Αρκουδίσιον δεν έχεις δίπλα σου εσύ με αυτή τη ζέστη;
Και εσύ... μικρούλα κοπέλα πήρες σβάρνα τα δρόμια μεσημεριάτικα Ιουλίου; Τί να σου πω...Δεν ειμαι μεσα στο σπιτι!!!
Ειμαι χωριοΚαι εσύ... μικρούλα κοπέλα πήρες σβάρνα τα δρόμια μεσημεριάτικα Ιουλίου; Τί να σου πω...
Και άφηκες τους θαυμαστές σου από το bourdela.com να ψήνονται στην Αθήνα;Ειμαι χωριο
:SΚαι άφηκες τους θαυμαστές σου από το bourdela.com να ψήνονται στην Αθήνα;
Ω καιροί, ω ήθοι...