Πραγματική ιστορία:
Μίλαγα στο ίντερνετ με μία 10 χρόνια μεγαλύτερή μου. Σε κάποια φάση μου λέει ότι έχει δεχτεί επίσκεψη από ένα Θεσσαλονικό φίλο της. Ψυχανεμίστηκα τι είδους φίλος, αλλά η υποψία μου επιβεβαιώθηκε όταν της πρότεινα να βγούμε την επομένη και πήρα την κλασσική απάντηση "θα ξαναμιλήσουμε, δεν ξέρω ακόμα". Της στέλνω λοιπόν την επομένη και δε μου απαντάει. Τη γράφω στα @@ μου. 3 μέρες μετά μου στέλνει ότι δήθεν το είχε αφήσει ανοιχτό χωρίς να είναι μέσα. Κάνω το μαλάκα και τη ρωτάω πώς τα πέρασε με το Θεσσαλονικό. "Σκατά, το διαλύσαμε. Ήταν μιας εβδομάδας γνωριμία από το ίντερνετ". Κατά τα άλλα έλεγε ότι δε βγαίνει από το ίντερνετ μέσα σε μια βδομάδα συνομιλίας
Της προτείνω να βγούμε την επομένη και τι μου απαντάει; "Δε γίνεται έχω κανονίσει με ένα άλλο παιδί από το Χ (site γνωριμιών)"
Μάλιστα μου είπε ότι από όσους μιλάει είμαι ο πιο νορμάλ, αλλά κολλάει στα 10 χρόνια διαφοράς που έχουμε. Έτσι, όποτε μια γκόμενα είναι όλο αοριστίες "θα δούμε/δεν ξέρω/έχω πολλές δουλειές αυτές τις μέρες" ή δε ξαναβγαίνετε 2ο ραντεβού, ξέρετε τι τρέχει ;)
[size=14pt]
Όσο για το αν η δασκάλα χορού έχει φάει πολλές πούτσες, διαφωνώ. Δε θα κάνουν κάτι με όλους όσους μιλάνε. Άντε να κάνουν με τον 1-2 από τους 10[/size].