Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και θα ήθελα να κανω έρωτα με τη μανούλα σου . Αλλά νομίζω ότι θα προτιμάει κάτι σε μεγαλύτερο

oυτε με την παλαμη σου δεν μπορεις να κανεις αναπηρε , που να ξερε η δικια σου η μανα τι αμεα θα εκανε  :vomit:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακριά από τις Ελληνίδες εκτος αν θέλετε να κολλήσετε ολες τις ασθένειες που υπάρχουν.υπαρχουν πεντακαθαρα κορίτσια στα μπουρδελα που κάνουν συχνα εξετάσεις και δεν κοστίζουν τίποτα.απλα να ενημερώνεστε απο το σαιτ ωστε να μη χάσετε τα λεφτά σας σε φολες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μακριά από τα ακάθαρτα όντα που λεγονται γυναίκες .η μονη επαφη που θα πρέπει να έχουμε μαζί τους είναι μονο στα μπουρδελα.εκτος αν θέλουμε να τρωμε τα σπερματα άλλων

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
Πραγματική ιστορία:

Μίλαγα στο ίντερνετ με μία 10 χρόνια μεγαλύτερή μου. Σε κάποια φάση μου λέει ότι έχει δεχτεί επίσκεψη από ένα Θεσσαλονικό φίλο της. Ψυχανεμίστηκα τι είδους φίλος, αλλά η υποψία μου επιβεβαιώθηκε όταν της πρότεινα να βγούμε την επομένη και πήρα την κλασσική απάντηση "θα ξαναμιλήσουμε, δεν ξέρω ακόμα". Της στέλνω λοιπόν την επομένη και δε μου απαντάει. Τη γράφω στα @@ μου. 3 μέρες μετά μου στέλνει ότι δήθεν το είχε αφήσει ανοιχτό χωρίς να είναι μέσα. Κάνω το μαλάκα και τη ρωτάω πώς τα πέρασε με το Θεσσαλονικό.  "Σκατά, το διαλύσαμε. Ήταν μιας εβδομάδας γνωριμία από το ίντερνετ". Κατά τα άλλα έλεγε ότι δε βγαίνει από το ίντερνετ μέσα σε μια βδομάδα συνομιλίας  :2funny: Της προτείνω να βγούμε την επομένη και τι μου απαντάει; "Δε γίνεται έχω κανονίσει με ένα άλλο παιδί από το Χ (site γνωριμιών)"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μάλιστα μου είπε ότι από όσους μιλάει είμαι ο πιο νορμάλ, αλλά κολλάει στα 10 χρόνια διαφοράς που έχουμε. Έτσι, όποτε μια γκόμενα είναι όλο αοριστίες "θα δούμε/δεν ξέρω/έχω πολλές δουλειές αυτές τις μέρες" ή δε ξαναβγαίνετε 2ο ραντεβού, ξέρετε τι τρέχει ;)

[size=14pt]Όσο για το αν η δασκάλα χορού έχει φάει πολλές πούτσες, διαφωνώ. Δε θα κάνουν κάτι με όλους όσους μιλάνε. Άντε να κάνουν με τον 1-2 από τους 10[/size].

Φίλτατε δεν μιλούσα για καμιά σοβαρή δασκάλα χορού, αλλά για τα πλείστα πορνίδια που μαζεύονται γύρω από σχολές και από την μια κοιτάζουν πως να "πάρουν" όσα μπορούν περισσότερα ως μαθητευόμενες για να το παίζουν αργότερα σπουδαίες δασκάλες, και την ίδια στιγμή το παίζουν γκόμενες ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ κατεύθυνση είτε ο άλλος ενδιαφέρεται ειτε όχι για νιώσουν καλύτερα μέσα τους αλλά και να "ανεβάσουν" τις μετοχές τους. Αν δει κανείς βίντεο από επιδείξεις που οργανώνουν οι σχολές, θα παρατηρήσει οτι στην παρουσίαση μιας χορογραφίας υπάρχει μια δασκάλα συνήθως και 4-5 πουτανάκια (μπορεί και μικρότερης ηλικίας) που κουνάνε τον κώλο τους αντί για έχουν σπουδαία τεχνική (που απαιτεί σοβαρή δουλειά και αφοσίωση). Απλά σοκαρίστηκα για την περίπτωση με το γεγονός που ανέφερα πιο πρίν, διότι η συγκεκριμένη πιτσιρίκα , μου έδινε την λανθασμένη εντύπωση σοβαρής κοπέλας μέχρι που την γνώρισα υποχρεωτικά αφού "μπούκαρε" στην υπόλοιπη παρέα σε καθημερινή βάση και άρχισα να ακούω τα "μαργαριτάρια" που έλεγε.

V

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οπως ξαναείπα. Ολες θα εδιναν κωλο στον τζαστιν μπιμπερ η το σακη ρουβα η το βενιζελο χωρις δισταγμο απο το πρωτο λεπτο ενω εσας σας βγάζουν την πίστη παίζοντας το δύσκολες για να σας δώσουν το τηλέφωνο τους μονο.θελετε πραγματικά να έχετε σχεση με ένα τετοιο πλασμα? Ελπιζω πως οχι.γιαυτο αδιάφορια και απαξίωση μεχρι νας δίνουν και εσας κωλο τοσο εύκολα.ζητω το bourdela    :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οπως ξαναείπα. Ολες θα εδιναν κωλο στον τζαστιν μπιμπερ η το σακη ρουβα η το [size=30pt]βενιζελο[/size] χωρις δισταγμο απο το πρωτο λεπτο ενω εσας σας βγάζουν την πίστη παίζοντας το δύσκολες για να σας δώσουν το τηλέφωνο τους μονο.θελετε πραγματικά να έχετε σχεση με ένα τετοιο πλασμα? Ελπιζω πως οχι.γιαυτο αδιάφορια και απαξίωση μεχρι νας δίνουν και εσας κωλο τοσο εύκολα.ζητω το bourdela    :rockon:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ολα αυτα για τον κωλο  τυπε???? 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εδω μεσα θα βρείτε απίστευτα  studio girls και call girls να κάνετε σεξ.δεν υπάρχει νόημα να παρακαλατε και να ικετευετε τις γυναίκες μπας και σας λυπηθούν για να σας κάτσουν.παρτε τη τύχη στα χέρια σαςσας αξίζει αρκεί να το πιστέψετε

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο μόνος τρόπος να κανετε σεξ εξω από τα μπουρδελα είναι να είσαστε πλουσιοι.δεν έχει νόημα να ασχολείστε με τις  εξω κοπέλες αφού αν δεν έχετε χρήμα δεν θα σας δώσουν την παραμικρή σημασία.μονο στις πουτανες θα βρείτε αυτα που αναζητάτε σωματικά και ψυχικά.οι άντρες δεν ικετευουν αλλά κατακτούν :orchestra:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Και πλουσιοι παλι στις πουτανες,καλυτερες,με εγγυηση .Γγιατι να σου τα τρωει η καθε μαλακω??

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Chris,αν δεν εισαι τρολλ...απλα αυτοκτονα :S :headbang:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και πλουσιοι παλι στις πουτανες,καλυτερες,με εγγυηση .Γγιατι να σου τα τρωει η καθε μαλακω??
απλά λέω ότι οι τιμές για τις καθώς πρέπει κοπέλες είναι πολύ ακριβότερες.παρα πολύ πλουσιοι με μυαλό και  χωρίς ανασφάλειες προτιμούν τις πορνες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Chris,αν δεν εισαι τρολλ...απλα αυτοκτονα :S :headbang:
δεν πρόκειται να μας το πουλήσεις χρυσάφι μικρούλα. :-*εχουμε και άλλες επιλογές.υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκαλια και μάλιστα πολύ φτηνά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom