Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 748
- Πόντοι
- 656
ε οσο μπορουσε...αφου ειχε τουτα ρε μαν 5 cm ολο κ ολο...![]()
τον τσιμπούκωναν και στη σκηνή αμαλαχει
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.kindamuzik.net/gfx/ggallin-grp2-0905.jpg[/img[/URL]])
ε οσο μπορουσε...αφου ειχε τουτα ρε μαν 5 cm ολο κ ολο...![]()
τον τσιμπούκωναν και στη σκηνή αμαλαχει
http://[URL unfurl="true"]www.kindamuzik.net/gfx/ggallin-grp2-0905.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τα ξερω... ;)
(δυστηχως δεν υπαρχει βιντεο) οπου σε μια συναυλια του με τους μερντερ τζανκις,παραλιγο να τον λυντσαρει ο οχλος... ;D
τα ξερω... ;)
(δυστηχως δεν υπαρχει βιντεο) οπου σε μια συναυλια του με τους μερντερ τζανκις,παραλιγο να τον λυντσαρει ο οχλος...![]()
κ φωτο υπαρχειυπάρχει βίτντεο (κάτι δευτερόλεπτα δλδ) αλλά εκεί τον τσιμπουκώνει ένας άντρας οπαδός του![]()
ολες οι ελληνιδουλες με αερινα φορεματακια κυκλοφορουν εξω κ καυτα σορτσακια![]()
![]()
![]()
βγάλε καμιά photo να τον παίξουμε![]()
κ φωτο υπαρχει
αυτος ελεγε οτι αναπαριστα την αρρωστη κοινωνια που ζουμε/βιωνουμε....τρεχα γυρευεπραγματικά πάντως,με αυτόν τον τύπο ποτέ δεν κατάλαβα αν όντως ήταν τρελός η το έπαιζε
αυτος ελεγε οτι αναπαριστα την αρρωστη κοινωνια που ζουμε/βιωνουμε....τρεχα γυρευε
πιες μιλκο κ γραψε μετα στην ημερησια γιαόπως το είπες..τρέχα γύρευε
για αυτό πάω να βγάλω τα πιτσάκια που έφτιαξα από τον φούρνο
αλλά ξέμεινα από μπύρες το κέρατο μου![]()
είσαι που είσαι καμένος θα αποκαείς τελείως αν συνεχίσεις να προσπαθείς να μοιάσεις στους νωντότυπους ;)
εγώ σε προειδοποίησα![]()
βγάλε καμιά photo να τον παίξουμε![]()
πιες μιλκο κ γραψε μετα στην ημερησια για![]()
[move][/move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε τωρα αυτα ειναι χαζομαρες του Κωστακη...τζαμπα τραμπουκιζει κοσμο κ μιμειται κ εντουρο με τρολο-αβαταρ κ τα ρεστα...να ειστε αυθεντικοι σαν μελη,μην γινεστε ολοι ιδιοι(κλαρινα δηλ)
εγω τρολ τυπε; :S :S :S
τι σε κανει να το λες αυτο;![]()
![]()
αυτο καταλαβες απο αυτο που ειπα εγω?να ειμαστε δηλαδη καθυστερημενα αμεα σαν τους υπολοιπους![]()
90% διαζύγια. Με το 99% να τα ζητούν οι γυναίκες
Ισχυει αυτο.Με τη μανα κιολας να λεει στη κορη,δε σ αρεσει αυτος;και τι εγινε.Κανεις ενα παιδι,χωριζεις και εχεις το παιδι να ασχολεισαι και θα σε πληρωνει κιολας μετα.Η Μαρια Μπακοδημου για ποτε τον παντρευτηκε το φουκαρα,για ποτε εκανε δυο παιδια μαζι του,για ποτε αμεσως μετα τον σουταρισε,για ποτε συνεχισε τη ζωη της οπως γουσταρε,ουτε που το καταλαβε ο κακομοιρης.90% διαζύγια. Με το 99% να τα ζητούν οι γυναίκες