Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τι εγινε,εληξε ο αγωνας εναντιον των μπουρδελων;Οχι,επειδη το γυρισες σε υγειονομικους λογους μετα.Εχεις ακουσει τιποτα για χρηση προφυλακτικου;Ο καθενας σε οτι κανει αναλαμβανει και το αναλογο ρισκο.
Δε σε ειδα χτες να εχεις κατι να απαντησεις  ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αν δεν εχετε την υπομονη για μπλα μπλα με ελληνιδες και σας εχει μεινει κανα φραγκο κατεβειτε ενα σκ μυκονο και ξεκωλιαστε ολες τις τουριστριες στον πουτσο...

ουτε λογια ουτε τιποτα....κατευθειαν τουαλετα και γαμησι στα καπακια ....!!
στη Μύκονο μόνο άντρες γαμας

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δε σε ειδα χτες να εχεις κατι να απαντησεις  ;)
Στη συζητηση περι ακαποτων και κρεμπιεδων και ακα λαρυγγοτων;Προσεχω οσο μπορω οποτε δε με αφορουν καθοτι ποτε δε ζηταω τετοιες υπηρεσιες.Αυτο δε σου ειπα;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Στη συζητηση περι ακαποτων και κρεμπιεδων και ακα λαρυγγοτων;Προσεχω οσο μπορω οποτε δε με αφορουν καθοτι ποτε δε ζηταω τετοιες υπηρεσιες.Αυτο δε σου ειπα;
Οχι εννοω δεν σε ειδα να απαντας οταν σου εξηγησα πως δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις γιατι το θεμα μας δεν ηταν ποσο μπορεις να προσεχεις αλλα αν ειναι οι πουτανες πιο επικυνδινες απο τις μη εκδιδομενες.Ισως συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Οχι εννοω δεν σε ειδα να απαντας οταν σου εξηγησα πως δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις γιατι το θεμα μας δεν ηταν ποσο μπορεις να προσεχεις αλλα αν ειναι οι πουτανες πιο επικυνδινες απο τις μη εκδιδομενες.Ισως συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις.
Οσο δε συνεχιζεις να βγαζεις μια αποστροφη και μια καταδικη προς τα μπουρδελα οσαν να θελεις να καθοδηγησεις τον κοσμο προς τον ενδεδειγμενο δρομο  πλην τραφικιν φυσικα δεν υπαρχει ζητημα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οσο δε συνεχιζεις να βγαζεις μια αποστροφη και μια καταδικη προς τα μπουρδελα οσαν να θελεις να καθοδηγησεις τον κοσμο προς τον ενδεδειγμενο δρομο  πλην τραφικιν φυσικα δεν υπαρχει ζητημα.
Οκ.Τωρα καταλαβα,δεν μπορεις να κατανοησεις τι γραφω,μπορει να φταιω εγω συγνωμη για την συγχηση.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οποίος είναι ενάντια στα μπουρδελα είναι ενάντια στην ισορροπία της κοινωνίας

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Οποίος είναι ενάντια στα μπουρδελα είναι ενάντια στην ισορροπία της κοινωνίας

οχι εγω ειμαι εναντια στην βρωμια που επικρατει στα μπουρδελα και στο κατα ποσο συχνα κανουνε εξετασεις οι κοπελες....και οτι ειναι πανευκολο πλεον να κολλησεις STDs ...

για μενα αν καποιος ντε και καλα θελει να ριξει εναν πουτσο και δεν μπορει να γαμησει καποια γκομενα εξω της προκοπης παιρνει ενα citytouraki με ιατρικες εξετασεις ολα κομπλε ξενοδοχειακι και τελος...

απο το να γαμησει 10 πουτανες του 20αρικου στην φυλης σκαει ενα 200αρι σε ενα citytouraki και τελος....

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οχι εγω ειμαι εναντια στην βρωμια που επικρατει στα μπουρδελα και στο κατα ποσο συχνα κανουνε εξετασεις οι κοπελες....και οτι ειναι πανευκολο πλεον να κολλησεις STDs ...

για μενα αν καποιος ντε και καλα θελει να ριξει εναν πουτσο και δεν μπορει να γαμησει καποια γκομενα εξω της προκοπης παιρνει ενα citytouraki με ιατρικες εξετασεις ολα κομπλε ξενοδοχειακι και τελος...

απο το να γαμησει 10 πουτανες του 20αρικου στην φυλης σκαει ενα 200αρι σε ενα citytouraki και τελος....

καλησπερα γιαννη

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

δεν ειναι πανευκολο να κολησεις κατι οπως λες.τωρα για τα σιτι τουρ που λες εχουν και αυτα τη γλυκα τους

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506

και τι γινεται με καποιον οπυ δεν εχει το 200αρι προχειρο? :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ακομα και σε αυτο σε πληροφορω.εμμεσα βελτιωνεται και το οικοσυστημα
Τι εμεσα?Απο οταν ανεβηκε η πορνεια στην Ελλαδα βλεπεις να ξεπεταγονται κενουρια ειδη....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αλλα και η σταθμη νου νερου εχει ανεβει.Βροχες λουζουν τα χωραφια και η γεωργια αναπτυσεται ταχεως.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αλλα και η σταθμη νου νερου εχει ανεβει.Βροχες λουζουν τα χωραφια και η γεωργια αναπτυσεται ταχεως.
κοιτα να δεις τα ξενοοιστρογονα σιγουρα δειχνουν μειωση.δεν ειπα οτι βελτιωνει τα παντα  η πορνεια αλλα παρα πολλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom