Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Απλα και σοφα τα λόγια του nacho.να τον ακούτε και θα μάθετε πολλά για τις γυναίκες και τη ζωη γενικώς

Γιατι καθομαι και τα γραφω?

Για να βοηθησω τον εαυτο μου?

Θα επρεπε να γραψω βιβλιο.....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
Γιατι στην πραγματικοτητα αυτοι ειναι τα θηραματα......γιατι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ.

πωπω αυτό μου το κοπανούσε συνέχεια μια βλαμμένη που έβγαινα  :zfuck:
εγώ διαλέγω κι εγώ διαλέγω και στο τέλος όλοι την γαμούσαν και την παρατούσαν  :2funny:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
πωπω αυτό μου το κοπανούσε συνέχεια μια βλαμμένη που έβγαινα  :zfuck:
εγώ διαλέγω κι εγώ διαλέγω και στο τέλος όλοι την γαμούσαν και την παρατούσαν  :2funny:

Ελεγε την αληθεια.

Ναι......

Την γαμουσαν,αλλα αυτη τους διαλεγε για να την γαμησουν.

Και δεν μπορεις να πεις και τιποτα γιατι επελεξες να παιξεις ενα παιχνιδι που οτι και να γινει αυτες κερδιζουν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ελεγε την αληθεια.

Ναι......

Και δεν μπορεις να πεις και τιποτα γιατι επελεξες να παιξεις ενα παιχνιδι που οτι και να γινει αυτες κερδιζουν.
τους  διαλεγε με σκοπό να την αποκαταστησουν οικονομικά κυρίως και όχι σεξουαλικα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
πολλές το κάνουν καθαρά για αποκατάσταση, πολλές για να ικανοποιήσουν ψευδαισθήσεις μεγαλείου και να νιώσουν ποθητές και ντίβες και τέτοιες πίπες...
όμως αν ένας άνθρωπος δεν είναι απλός και ταπεινός δεν μπορεί να κερδίσει ποτέ τίποτα  :zombie:

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
211
Πόντοι
26
όλοι παρακαλανε και ικετευουν φιλε.ολοι ικετες είναι. 70% των ελληνιδων δεν κάνει σεξ σχεδόν ποτέ αφού δεν βρίσκει τον κατάλληλο χορηγό να το δώσει

Χαχα......

Ρε φιλε δεν καταλαβαινουν κατι......

Στα μπουρδελα πχ ειναι οργανωμενα τα πραγματα και ξερουν οτι ειναι εκει για να γαμηθουν.....

Αλλιως πως θα γαμησεις?

Ψαχνοντας κατι που δεν υπαρχει?

Λιγη λογικη.....

θελεις να γαμησεις ΤΩΡΑ.

Βγαινεις απο το σπιτι σου.

Τι θα κανεις?

Θα γυρνας σαν τον τρελο απο κεφετερια σε καφετερια η' απο παραλια σε παραλια και θα ρωτας καμια αν θελει να τη γαμησεις?

Αν εισαι γυναικα ετσι βρισκεις 100000 την ημερα αν εισαι αντρας ουτε μιση......

Η γυναικες οταν πανε στην παραλια πανε για να κανουν μπανιο και οχι για να γαμηθουν.
Πανε στην καφετερια για να πουλησουν μουρη κλπ οχι για να γαμηθουν.
Πανε στα κλαμπ για να ικανοποιησουν το εγω τους και οχι για να γαμηθουν.

Οι γυναικες που θελουν να γαμηθουν ειναι διαθεσιμες στα μπουρδελα κλπ.....

Τα λεγομενα σας καπου αντικορουονται ?  Ο ενασ λεει οτι το 70% δεν κανει σεξ ποτε και ο αλλος λεει οτι μπορουν να βρισκουν 100000  την μερα. Που βρησκεται η αληθεια ?  :huh: :huh:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Χρειαζεται για να εχεις πειθω.

Δεν ειναι απλως ενα επαγγελμα.

Οι γυναικες αυτες προσφερουν το σωμα τους.

Γι'αυτο λεγονται και ιερο-δουλες....

Το κυνηγι και οτι ειμαι αντρας κυνηγος και τετοια ειναι μια μαλακια για να ξεγελανε τον εαυτο τους και ξερετε γιατι?

Γιατι στην πραγματικοτητα αυτοι ειναι τα θηραματα......γιατι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ.

Πανω απ'ολα λογικη.

Τα μπουρδελα ειναι λογικος τροπος,στ'αρχιδια μας αν δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτος.
Να την βαλουνε στον κωλο τους την ψευτοκοινωνια του κωλου ολοι οι σκαταδες που την απαρτιζουν!

Να βρεις κατι που δεν υπαρχει η' δεν προσφερεται ειναι ο παραλογος τροπος για να κερδιζουν ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εσενα.
Ακριβως ,εβγαινα καποτε με μια παρεα και οι γκομενες της παρεας ελεγαν συνεχεια <<ο αντρας ειναι κυνηγος>>,οποτε πεταγεται καποιος και τους λεει καλα οι γυναικες ειναι τα θηραματα?????<<μα δεν μπορω εγω να την πεσω σε καποιον>> ,φυσικα βλαμενη εισαι??σαν και εμας?? ,ετσι με αυτο το δηθεν <<ασθενες φυλο>> κανεις βολιδοσκοπηση κατα τα συμφεροντα σου ,και οπου σου κατσει (οποιος μαλακας πληρωνει καλυτερα).Δεν ειναι μονο το χρημα που κυνηγανε παντως αλλα γενικοτερα το κερδος,ποσες διασημες εγιναν διασημες δινοντας νινι??και αλλα πολλα.Σωστα αλλοι κερδιζουν απο αυτο το παραμυθι ,σε κτυπανε σε μια σοβαρη βιολγικη σου αναγκη μεσα απο διαφορα πραγματα.Το σεξ ειναι καταραμενο για αυτους για να σε εχουν στο χερι

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
211
Πόντοι
26
Ελεγε την αληθεια.

Ναι......

Καλα ρε φιλε εσυ δηλαδη εσυ δεν εχεις επιλογη ? Με οσες πηγες στη ζωη σου ηταν χωρις την θεληση σου ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Στο στρατό έλεγα σε 2 τυπάκια ότι γαμάω συχνά σε μπουρδέλα για τη φάση και ότι το βλέπω σαν άθλημα, γιατί για να γίνεις καλός στο άθλημα πρέπει να εξασκείσαι συνεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες και αυτοί μου έλεγαν ότι θεωρούν υποτιμιτικό για τον ανδρισμό τους να πάνε σε μπουρδέλο! Ότι θέλουν να σαγηνεύσουν τη γκόμενα γιατί αλλιώς το θεωρούν πληγή στον εγωισμό τους! :2funny: Ε λοιπόν ο ένας από τους 2 έφερε την γκόμενα του στην Κύπρο για τρίμερο να τον δει και έτυχε μία μέρα να βγούμε μαζί. Η γκόμενα του με έκανε τρελό μουχαμπέτι, αλλά εγώ δεν πολυανταποκρίθηκα!Φως φανάρι μπορούσα να την γαμήσω αν το κυνηγούσα. Ο τύπος την επόμενη μέρα που τον είδα μου είπα σε συμπάθησε πολύ η γκόμενα μου!  :2funny:

Μετά από κάποιες μέρες λοιπόν πάω κψμ στο στρατόπεδο και βλέπω τον τυπάκο που μιλούσε στο σκάιπ μέσω κινητού με την γκόμενα του. Ήθελε να πάει τουαλέτα και μου λέει έλα λίγο ρε μιλήστε μέχρι να επιστρέψω! Η γκόμενα άρχισε να μου λέει ότι είναι δυσαρεστημένη με τη σχέση τους κλπ μπούρδες ολκής! Τρελά πράγματα κύριοι οι πιρφορέστηδες τρώνε τραμπούκα μεγάλη από κάθε λογής γκόμενα! Το τρώνε καλά το παραμυθάκι!  :wanker:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)

Κε Φρέντυ, ελπίζω να είσαι καλά τύπε, αν και μετά από τόσα χρόνια απουσίας όλα παίζουν...

Εσύ τί κατάλαβες ότι τρέχει με αυτές τις ελλεϊνίδες μετά από 5.000 σελίδες;

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ακριβως ,εβγαινα καποτε με μια παρεα και οι γκομενες της παρεας ελεγαν συνεχεια <<ο αντρας ειναι κυνηγος>>,οποτε πεταγεται καποιος και τους λεει καλα οι γυναικες ειναι τα θηραματα?????<<μα δεν μπορω εγω να την πεσω σε καποιον>> ,φυσικα βλαμενη εισαι??σαν και εμας?? ,ετσι με αυτο το δηθεν <<ασθενες φυλο>> κανεις βολιδοσκοπηση κατα τα συμφεροντα σου ,και οπου σου κατσει (οποιος μαλακας πληρωνει καλυτερα).Δεν ειναι μονο το χρημα που κυνηγανε παντως αλλα γενικοτερα το κερδος,ποσες διασημες εγιναν διασημες δινοντας νινι??και αλλα πολλα.Σωστα αλλοι κερδιζουν απο αυτο το παραμυθι ,σε κτυπανε σε μια σοβαρη βιολγικη σου αναγκη μεσα απο διαφορα πραγματα.Το σεξ ειναι καταραμενο για αυτους για να σε εχουν στο χερι

Επειδη ο αντρας ειναι σεξουαλικο ον και επειδη το σεξ ειναι η περτατη απολαυση-ηδονη-ιεροτελεστια μας εκει πατανε ολοι......

Ελα ομως που υπαρχει και ο αλλος τροπος που ειναι και ο αληθινος και ο σωστος!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τα λεγομενα σας καπου αντικορουονται ?  Ο ενασ λεει οτι το 70% δεν κανει σεξ ποτε και ο αλλος λεει οτι μπορουν να βρισκουν 100000  την μερα. Που βρησκεται η αληθεια ?  :huh: :huh:
για ποιο λόγο να εκμεταλλευουν  κάτι από το οποίο δεν κερδίζουν τίποτα?  ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ο Κυνηγός σκοτώνει το θήραμα ή το παγιδεύει, δηλαδή επιβάλλεται στο θήραμα παρά τη θέληση του! Ένας κανονικός άνθρωπος δεν μπορεί να ονομαστεί κυνηγός γιατί πολύ απλά το "θήραμα" έχει την ολοκληρωτική δυνατότητα της επιλογής! Κυνηγός στο βασίλειο των ανθρώπων είναι κάποιος που εκβιάζει γκόμενες για να τις αναγκάσει να του κάτσουν ή ένας βιαστής!  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
πολλές το κάνουν καθαρά για αποκατάσταση, πολλές για να ικανοποιήσουν ψευδαισθήσεις μεγαλείου και να νιώσουν ποθητές και ντίβες και τέτοιες πίπες...
όμως αν ένας άνθρωπος δεν είναι απλός και ταπεινός δεν μπορεί να κερδίσει ποτέ τίποτα  :zombie:

[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom