alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τον απαξιωσες τύπισσα :oΟσο το τελειωτικο στο στομα με καποτα??![]()
Τον απαξιωσες τύπισσα :oΟσο το τελειωτικο στο στομα με καποτα??![]()
Γιατί οι κοπέλες στις τσόντες χαμογελάνε στο τελειωτικό στο πρόσωπο ενώ άμα τους το προτείνεις δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν; (Κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 300 λόγοι!)Οσο το τελειωτικο στο στομα με καποτα??![]()
Ποιος σου ειπε οτι δεν θελουν να το ακουσουν? ;)Γιατί οι κοπέλες στις τσόντες χαμογελάνε στο τελειωτικό στο πρόσωπο ενώ άμα τους το προτείνεις δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν; (Κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 300 λόγοι!)![]()
![]()
Σε μια γυναικα ποτε δεν προτεινεις!!!Γιατί οι κοπέλες στις τσόντες χαμογελάνε στο τελειωτικό στο πρόσωπο ενώ άμα τους το προτείνεις δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν; (Κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 300 λόγοι!)![]()
![]()
Μαθε τους μπαλίτσα...Σε μια γυναικα ποτε δεν προτεινεις!!!
Πρεπει να τη φτασεις σε σημειο που να θελει απο μονη της να σε ευχαριστησει ;)
Γιατί οι κοπέλες στις τσόντες χαμογελάνε στο τελειωτικό στο πρόσωπο ενώ άμα τους το προτείνεις δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν; (Κατά την γνώμη μου πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 300 λόγοι!)![]()
![]()
Θα αρχισω ιδιαιτερα μου φαινεται!!!Μαθε τους μπαλίτσα...
Εξού και οι 300 λόγοι!πληρωνονται στις τσοντες πολλαπλασια ρε γιδι
Δεν χρειαζεται μωρο μου, καποιοι ειναι ανεπιδεκτοι.Θα αρχισω ιδιαιτερα μου φαινεται!!!
![]()
![]()
![]()
πληρωνονται στις τσοντες πολλαπλασια ρε γιδι
Έγινε μια φορά με μια κοπέλα. Όπως και το μαγείρεμα. Και μετά άρχισε ο γολγοθάς...Σε μια γυναικα ποτε δεν προτεινεις!!!
Πρεπει να τη φτασεις σε σημειο που να θελει απο μονη της να σε ευχαριστησει ;)
Για να μην ματαιοπονω ενδιαφερεσαι αγαπη μου!!!Δεν χρειαζεται μωρο μου, καποιοι ειναι ανεπιδεκτοι.
Την παντρευτηκες?Έγινε μια φορά με μια κοπέλα. Όπως και το μαγείρεμα. Και μετά άρχισε ο γολγοθάς...![]()
Μια φορα το προτεινες ή την εχυσες?Έγινε μια φορά με μια κοπέλα. Όπως και το μαγείρεμα. Και μετά άρχισε ο γολγοθάς...![]()
Μια φορά την έχυσα.Μια φορα το προτεινες ή την εχυσες?
Όχι, ευτυχώς την πήρε άλλος!Την παντρευτηκες?
και μετα δεν ηθελε??? Της το ειχες ζητησει εσυ?Μια φορά την έχυσα.
Αν δεν ζητήσεις δεν γίνεται αλλιώς. Μετά δεν είχε άλλο. Όπως είπα, μια φορά σαν το μαγείρεμα.και μετα δεν ηθελε??? Της το ειχες ζητησει εσυ?
Πες καμιά λεπτομερεια να καταλαβουμε...
Αν σε ενδιαφερει η αποψη μου, εγω το κανω μονο οταν γουσταρω πολυ, αλλιως δεν μου βγαινει.Αν δεν ζητήσεις δεν γίνεται αλλιώς. Μετά δεν είχε άλλο. Όπως είπα, μια φορά σαν το μαγείρεμα.![]()
και μετα δεν ηθελε??? Της το ειχες ζητησει εσυ?
Πες καμιά λεπτομερεια να καταλαβουμε...