memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
οι δυο μας δλδ ;) οκ οποτε θεςΝα παμε ολοι μαζι για φαλαφελ ρε παπάρα![]()
οι δυο μας δλδ ;) οκ οποτε θεςΝα παμε ολοι μαζι για φαλαφελ ρε παπάρα![]()
Τύπε οταν η μια μαζωξη εχει εκατο χιλιαδες και η αλλη πεντε χιλιαδες, ποια ειναι η συγκεντρωση και ποια η αντισυγκεντρωση?τυπε κανεις αντισυγκέντρωση με τον κλώνο σου την ροζυ στο θρεντ του Αγίου που γράφει τωρα η ερη ;![]()
σιγα μη το εχεις δει ποτε με τετοια μπακαΧαρα μου θα στο πω με τροπο για να μην φρικαρεις βραδιατικα...οσο κ να σου φαινεται παραξενο...
εχω μουνι!!!![]()
τυπε κανεις αντισυγκέντρωση με τον κλώνο σου την ροζυ στο θρεντ του Αγίου που γράφει τωρα η ερη ;![]()
egw τις βαζω να με κατουρανε παντωςΤοσο καιρο σε κατουρανε κ νομιζεις οτι χυνουν μαλλον!!!![]()
Εμένα προτιμάνε να με χέζουνε!!egw τις βαζω να με κατουρανε παντως![]()
Απο σενα ολα τα περιμενω πια!!!egw τις βαζω να με κατουρανε παντως![]()
Δεν περισσευει για να στο φαω εγω!!!γιατι τυπε? το τρωω ολο το φαϊ μου
Γιατι δεν φτιαχνεις μονος σου?Που ειναι ο τσομπάνης να μου δώσει έτοιμο προς χρήση ενα κλώνο παμπλο να τα κάνω πουτανα![]()
μαλακα μιλανε για ερωτικες εμπειριες και κολπα ο αλεξ με τον γυναικειο κλωνο του και ο αγαμητος φιδεμπορας ο βλακμαν :S το μπου ειναι μαγικο....
βαριεμαι τυπε και δεν ξερω και ισπανικάΓιατι δεν φτιαχνεις μονος σου?
Εσυ τελευταια εχεις μεταλλαχθει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυριο παμε ενα ομαδικο τραμπουκισμα στα πολιτικα θρεντ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουτε οι υπολοιποι!!!βαριεμαι τυπε και δεν ξερω και ισπανικά![]()
μεγαλη καυλα να της κανεις fingerfucking με 4 δαχτυλα και τα ζεστα κατουρα να τιναζονται στα μουτρα σουΑπο σενα ολα τα περιμενω πια!!!![]()
Και τι εγινε τύπε, ουτε ο Παμπλο ξερειβαριεμαι τυπε και δεν ξερω και ισπανικά![]()
μεγαλη καυλα να της κανεις fingerfucking με 4 δαχτυλα και τα ζεστα κατουρα να τιναζονται στα μουτρα σου
Οσο το τελειωτικο στο στομα με καποτα??μεγαλη καυλα να της κανεις fingerfucking με 4 δαχτυλα και τα ζεστα κατουρα να τιναζονται στα μουτρα σου