kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
εδώ είναι που δημιουργούνται τα προβλήματα κυρία μου, ποιός ειναι και καλά ο όμορφος τρόπος?
τι κυρια γραφεις και συ ρε ομορφουλη
εδώ είναι που δημιουργούνται τα προβλήματα κυρία μου, ποιός ειναι και καλά ο όμορφος τρόπος?
Συνηθως οι γυναικες περιμενουν απο τους αντρες να τις κατευθυνουν στο σεξ, το εχουν κ καπως ενοχοποιημενο στο μυαλο τους, οποτε θεωρω οτι στις περισσοτερες δεν δοθηκε η ευκαιρια να νιωσουν ανετα ή να το ψαξουν περαιτερω.
;)Οταν γλεντάς κοσμο, σε καμαρωνω τρελά!!!
εισαι κολπικια ή κλειτοριδικα αλεξ?
:-* :-* :-*;)
:-* :-* :-*
Αμα δεις Πολωνέζα να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού με το κεφάλι κάτω για να κάνει ευκολότερα deepthroating ή άλλες πώς ανεβάνουν αμέσως πάνω στον πούτσο αλογάκι θα συ πω εγώ πώς περιμένουν τον άντρα να κατευθύνει.αρχίδια.Θα φτάσουμε να χύνουν οι γυναίκες και να μη χύνουν οι άντρες.
κλειτοριδικα μου ειναι πολυ πιο ευκολο, κολπικα θελει προσπαθεια.εισαι κολπικια ή κλειτοριδικα αλεξ?
Θελεις να γνωρισεις την Ροζυ τύπε?μαλακα μιλανε για ερωτικες εμπειριες και κολπα ο αλεξ με τον γυναικειο κλωνο του και ο αγαμητος φιδεμπορας ο βλακμαν :S το μπου ειναι μαγικο....
εμ δε σου εκατσε και το αλιντι που πιρφοριζες να σου μαθει τα κεγκελκλειτοριδικα μου ειναι πολυ πιο ευκολο, κολπικα θελει προσπαθεια.
Τύπε γαμάς μια στάλα?ρε μαλακα φιδεμπορα πανε γαμια μια πολωνεζα πουτανα να σου φυγει το αχτι ρε αγαμητο γιδι
γιατι τυπε? το τρωω ολο το φαϊ μουΘελεις να γνωρισεις την Ροζυ τύπε?
Τύπε εκεινη εχασε. Εγω μια χαρα περναω. Οπως περναει μια χαρα και οποια υποκυπτει.εμ δε σου εκατσε και το αλιντι που πιρφοριζες να σου μαθει τα κεγκελ
21 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με Alex71 και Ροζυ μεσα, καμια εκπληξη.
Να παμε ολοι μαζι για φαλαφελ ρε παπάραγιατι τυπε? το τρωω ολο το φαϊ μου
Χαρα μου θα στο πω με τροπο για να μην φρικαρεις βραδιατικα...οσο κ να σου φαινεται παραξενο...μαλακα μιλανε για ερωτικες εμπειριες και κολπα ο αλεξ με τον γυναικειο κλωνο του και ο αγαμητος φιδεμπορας ο βλακμαν :S το μπου ειναι μαγικο....
τυπε κανεις αντισυγκέντρωση με τον κλώνο σου την ροζυ στο θρεντ του Αγίου που γράφει τωρα η ερη ;Να παμε ολοι μαζι για φαλαφελ ρε παπάρα