Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Και, μιας και το πιάσαμε το θέμα, αν ζητήσετε ποτέ από γκόμενα να βγείτε ραντεβού (σινεμά, καφέ, κλπ) και σας ρίξει άκυρο, ΜΗΝ της ξαναζητήσετε, και μην ξανασχοληθείτε μαζί της, αλλιώς θα γίνετε κι εσείς πιρφόροι.

Για παράδειγμα, αν ζητήσετε από μια γκόμενα να βγείτε και σας πει "Βαριέμαι σήμερα...!" σας ρίχνει άκυρο και σας αποφεύγει, αν όμως σας πει "Όχι σήμερα, έχω κανονίσει, άλλη φορά, ναι?" τότε όντως δεν μπορεί, και δε σας αποφεύγει.

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
εγώ πιστεύω και οι ασχημούλες σκατά μυαλά θα έχουν. ίσως και κανά θάμνο στο μουνί  :grin:

Χύστη, αν έχει δάσος στο μουνί, τότε κανένα πρόβλημα, τα δάση υλοτομούνται... :grin: Άν όμως έχει κάλο στο μυαλό, αυτό δε διορθώνεται με τίποτε, οπότε άσ'το καλύτερα. :badair:

Και δυστυχώς με τις άσχημες παίζει πολύ αυτό. Λόγω του ότι και οι ίδιες γνωρίζουν ότι δεν είναι όμορφες, πολλές έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, και το κόμπλεξ τους βγαίνει σε ανύποπτες φάσεις. Δε σου έχει τύχει να πέσεις σε κακογαμημένο μπάζο σε δημόσια υπηρεσία και να σε ταλαιπωρεί με τις ώρες? Φαίνονται και οι κομπλεξικές και οι κακογαμημένες και οι αγάμητες και αυτές που δεν τις παίρνει ούτε ο ύπνος. :tooth:

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Δεν ειναι αναγκη να τουs λεs και την πασα αληθεια.........Αλλωστε και οι πωλητεs αυτο κανουν
Αφου το γουσταρουνε το παραμυθι

Οι γυναίκες το θέλουν το παραμύθι τους... αν είσαι καλός παραμυθάς, τότε καλά θα περνάς... για λίγο όμως, μέχρι να αποκαλυφθεί το παραμύθι...! :grin:

Γι' αυτό, καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου... :erection:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οι γυναίκες το θέλουν το παραμύθι τους... αν είσαι καλός παραμυθάς, τότε καλά θα περνάς... για λίγο όμως, μέχρι να αποκαλυφθεί το παραμύθι...! :grin:
Αs κανω εγω την "δουλεια" μου  και θα......"μετανοιωσω"..........  μετα  :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Το πόσο μυαλωμένη θα είναι μία γκόμενα ανεξαρτήτως ομορφιάς αν είναι μουνάρα ή πατσόλα εξαρτάται στο μεγαλύτερο βαθμό από τους γονείς, συγκεκριμένα το πόσο μυαλό κουβαλάνε αυτοί και τη συμπεριφορά που θα έχουν και το πόσο θέλουν να ασχοληθούν! Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους άνδρες! Ο δρόμος που θα διαλέξεις γενικώς στη ζωή σου σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται από την οικογένεια σου!

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6

τύπε αυτό θυμίζει παλιά ελληνική ταινία. αλλά στο τέλος όλα καλά.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εγώ πιστεύω και οι ασχημούλες σκατά μυαλά θα έχουν. ίσως και κανά θάμνο στο μουνί  :grin:
μα δεν μπορεί ρε φίλε . σίγουρα θα πέφτουν πολύ πιο εύκολα στο κρεβάτι χωρίς να ζητάνε σχεδόν τίποτα

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Αs κανω εγω την "δουλεια" μου  και θα......"μετανοιωσω"..........  μετα   :grin: :grin:

Αν πρόκειται για ελλεεινίδα, η μόνη "μετάνοια" είναι που θα έχεις χάσει το χρόνο σου... να ακούσεις αμέτρητες μαλακίες από το στόμα της για να την γαμήσεις... δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο... ίσως είναι και χίλιες φορές καλύτερα να πας με μια πουτάνα, τουλάχιστον έχεις ένα ελάχιστο εγγυημένο αποτέλεσμα για τα χρήματα που ξοδεύεις... :grin:

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
μα δεν μπορεί ρε φίλε . σίγουρα θα πέφτουν πολύ πιο εύκολα στο κρεβάτι χωρίς να ζητάνε σχεδόν τίποτα

Δεν τις ξέρεις καλά τις ελλεεινίδες... είτε όμορφες, είτε άσχημες, όλες κάτι ζητάνε για να σου κάτσουνε. :uglystupid:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αν πρόκειται για ελλεεινίδα, η μόνη "μετάνοια" είναι που θα έχεις χάσει το χρόνο σου... να ακούσεις αμέτρητες μαλακίες από το στόμα της για να την γαμήσεις... δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο... ίσως είναι και χίλιες φορές καλύτερα να πας με μια πουτάνα, τουλάχιστον έχεις ένα ελάχιστο εγγυημένο αποτέλεσμα για τα χρήματα που ξοδεύεις... :grin:

σωστό σε βρίσκω χύστη  :thumbsup:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

σοφα λογια

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μηπως λεω μηπως και εμείς την πέφτουμε μόνο σε μοντέλα και οι μέτριες κοπέλες μας κακοφαινονται.μηπως πάμε σε αυτές που φωνάζουν από μακριά ψώνιο :think:

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
σωστό σε βρίσκω χύστη  :thumbsup:

Σοφά, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είσαι τύπος που σε ενδιαφέρει να βρεις μια γυναίκα να την παντρευτείς και να ανοίξεις ένα σπιτικό και να κάνεις οικογένεια. Διότι, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, άμα έχεις οικογένεια, είναι αμαρτία να τρως τα λεφτά σου στις πουτάνες, διότι από τα παιδιά σου θα λείψουν. :coffee:

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
έχεις πολύ εμπειρία?

Δεν ξέρεις πόσες κυκλοφορούν εκεί έξω... ζουν ανάμεσά μας, που λέει κι ο Λιακόπουλος! :tooth:

Όπως είπα όμως, όταν βλέπετε τέτοιες, μακριά κι αλάργα. :badair:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σοφά, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είσαι τύπος που σε ενδιαφέρει να βρεις μια γυναίκα να την παντρευτείς και να ανοίξεις ένα σπιτικό και να κάνεις οικογένεια. Διότι, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, άμα έχεις οικογένεια, είναι αμαρτία να τρως τα λεφτά σου στις πουτάνες, διότι από τα παιδιά σου θα λείψουν. :coffee:

ρεσιτάλ σοφίας σήμερα χύστη  :grin: :thumbsup:

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
μηπως λεω μηπως και εμείς την πέφτουμε μόνο σε μοντέλα και οι μέτριες κοπέλες μας κακοφαινονται.μηπως πάμε σε αυτές που φωνάζουν από μακριά ψώνιο :think:

Ωραίες ή μέτριες, αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα. Είναι πώς θα του την βαρέσει του καθενός κατακούτελα. Έχει τύχει σε φίλο μου να του αρέσει μία που όλοι μας την βλέπαμε για μέτρια, αυτός όμως στα μάτια του την έβλεπε μουνάρα. Άντε βγάλε άκρη... :dunno:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ωραίες ή μέτριες, αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα. Είναι πώς θα του την βαρέσει του καθενός κατακούτελα. Έχει τύχει σε φίλο μου να του αρέσει μία που όλοι μας την βλέπαμε για μέτρια, αυτός όμως στα μάτια του την έβλεπε μουνάρα. Άντε βγάλε άκρη... :dunno:

του κανε κόλπα το μπάζο  :2funny: τι έγινε ο φίλος σου, πιρφόριασε τελικά  ?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ξέρεις πόσες κυκλοφορούν εκεί έξω... ζουν ανάμεσά μας, που λέει κι ο Λιακόπουλος! :tooth:

Όπως είπα όμως, όταν βλέπετε τέτοιες, μακριά κι αλάργα. :badair:
δηλαδη μια γυναίκα η οποία δεν έχει καθόλου ζήτηση στην αγορά πχ μια χοντρή η μία άσχημη θα ζητάει λαγούς με πετραχήλια. λιγο δύσκολο δεν είναι να ζητάει όταν δεν έχει κανένα που να ασχολείται μαζί της :think:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.352
Πόντοι
506
δηλαδη μια γυναίκα η οποία δεν έχει καθόλου ζήτηση στην αγορά πχ μια χοντρή η μία άσχημη θα ζητάει λαγούς με πετραχήλια. λιγο δύσκολο δεν είναι να ζητάει όταν δεν έχει κανένα που να ασχολείται μαζί της :think:
πολλες φορες το κανει οχι επειγη νομιζει οτι ειναι καποιοα ή ωραια αλλα της βγαινει ασυναισθητα.λειτουργει καπως σαν προστασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom