kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Koμπρα ειναι ρε τυπε, οχι πυθωνας
Koμπρα ειναι ρε τυπε, οχι πυθωνας
Ξερόχυσα με ποστ-ανάλυση από κόμπρα .Κι εγώ έχω ανάγκη τα παράνομα εξτραδάκια στα μπουρδελάκια αλλά δυστυχώς δεν μου φτάνουν,μιας και είμαι αρκετά οπτικός τύπος ,έχω ανάγκη να βλέπω λαιβ γαμήσια και άπειρες παρτούζες μέσα από τις οποίες έχω γνωρίσει και κάποιες ελάχιστες ελληνίδες που ευτυχώς κάνουν την διαφορά σε αυτή την τραγική κοινωνία .Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι αν όλες συμπεριφερόντουσαν σαν κι αυτές τις παρτουζιάρες τότε ίσως να μην είχαμε καν ανάγκη τις πουτάνες :S.Δυστυχώς η καθημερινή μου επαφή μέσα στη φρεγάτα με την σύγχρονη μπαζοελλεινίδα με επαναφέρει στην μίζερη πραγματικότητα και με κάνει να αναζητώ ακόμη πιο καλτ-ρομαντικά γαμήσια
τυπε το φανταζεσαι οτι η εθνικη αμυνα στηριζεται στις ελλεηνιδες; :S
τυπε φαντασου να ειχαμε στο στρατο διοικητες ελλεηνιδες :S :S :S
type des oi israilines stratiwtines poso mprosta einai
τυπε ομως οι ισραηλινοι στρατιωτες γαμανε μια φορα και μετα τους τρωει η χεζμπολαχ οταν βγουν περιπολια :S
Elleinida mpazola nifi + elleinida pethera = edese to glikoτυπε τουλαχιστον πεθαινουν ευτιχισμενοι.ο ελληνας εχει την ελλεηνιδα ,εχει και τα πεθερικα του :S
Elleinida mpazola nifi + elleinida pethera = edese to gliko
τυπε τουλαχιστον πεθαινουν ευτιχισμενοι.ο ελληνας εχει την ελλεηνιδα ,εχει και τα πεθερικα του :S
τυπε αμα ειναι παμε και στα μπουρδελα και βγαινουμε ζωντανοι μετα,εκτος αμα γαμησουμε κανενα γκρανι :S
λες απολ...ε...εντουρο ηθελα να πω
τυπε εγω δεν γαμαω γκρανια ;) :S
χάνεις τύπε μου
τυπε αμα οσοι γαμανε μαυρες χανουν τα μαλλια τους,οσοι γαμανε γκρανια τι παθαινουν;
Δοντια ??τυπε αμα οσοι γαμανε μαυρες χανουν τα μαλλια τους,οσοι γαμανε γκρανια τι παθαινουν;
τύπε γάμα γκράνια ακάποτα και όλα μέσα, no fear !