sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και τα δικα μου...άντε χαιρετώ
και τα δικα μου...άντε χαιρετώ
τυπε οταν εμενα αθηνα μου ποναγε ο πουτσος...Δε μιλάω γι αγάπες και λουλούδια.
Σου έγραψα πως υπάρχει ΑΘΦΟΝΟΤΑΤΟ ΣΕΞ και ΜΟΝΟ ΣΕΞ αν θες και μπορεις κι εκτός πληρωμένου σεξ.
Τι σου φαίνεται περίεργο?
Ιδίως σε μια πόλη 5 εκατομ. που "βρωμάει" από μουνί.
Μια από τα ίδια παίχτη. Απορώ τι μαλακίες διαβάζω εδώ μέσα. Ελπίζω κάποιες φορές απλά να τρολάρουν μερικοί.τυπε οταν εμενα αθηνα μου ποναγε ο πουτσος...
και σαλονικα καλα πρεπει να περνας...Μια από τα ίδια παίχτη. Απορώ τι μαλακίες διαβάζω εδώ μέσα. Ελπίζω κάποιες φορές απλά να τρολάρουν μερικοί.
Μια από τα ίδια παίχτη. Απορώ τι μαλακίες διαβάζω εδώ μέσα. Ελπίζω κάποιες φορές απλά να τρολάρουν μερικοί.
Δεν έχω παράπονοκαι σαλονικα καλα πρεπει να περνας...
ειμαι σιγουροςΔεν έχω παράπονο
Για πες και σε μαςΕγω στη Θεσσαλονικη βρηκα το στεκι και βγαζω καθε φορα που παω γκομενακια,ποτε μιλφακια,ποτε φοιτητριες,οτι κατσει ρε παιδι μου
Για πες και σε μας
Πολυ το κουραζετε το θεμα παιδια και δεν βγαινει ακρη...
Ειναι σαν να προσπαθεις να εξηγησεις γιατι σε καποιον αρεσουν οι χοντρες και σε καποιον αλλο οι αδυνατες... δεν υπαρχει γιατι... γουστα ειναι αυτα.
Ειναι σαν να προσπαθεις να εξηγησεις γιατι σε καποιον αρεσουν οι χοντρες και σε καποιον αλλο οι αδυνατες... δεν υπαρχει γιατι... γουστα ειναι αυτα.
Εγω προσωπικα εχω τεραστια αναγκη πουτανες. Αν και παντα ειχα περαση στις γυναικες και εχω κυκλοφορησει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μουνια κατα καιρους, παντα γυρναγα στις πουτανες.
Οι 2 βασικοι λογοι ειναι οτι
α) Δεν μου αρεσει καθολου να κανω παρεα με γυναικες. τις βαριεμαι θανασιμα και με εκνευριζουν. Πραγματικα δεν μπορω να μιλησω με γυναικα για πανω απο 10 λεπτα, πληττω θανασιμα.
β) Μου αρεσει η ποικιλια. Μια γυναικα δεν μου φτανει, οσο μουναρα κι αν ειναι. Μετα απο 10 γαμησια με την ιδια, με το ζορι μου σηκωνεται. :S
Σε αντιθεση ομως με τον ριγκορμορτη ομως που απλα εχει αναγκη να το βαζει καπου και να χυνει, εγω εχω μεγαλη αναγκη να νιωθω οτι αρεσω στη γυναικα. Αυτο μου προσφερει μεγαλυτερη ικανοποιηση κ απ το ιδιο γαμησι! Καποτε αυτη μου την αναγκη την καλυπτα βρισκοντας και γκομενα. Πλεον απο τοτε που μυηθηκα στα παρανομα εξτραδακια, ικανοποιω αυτη την αναγκη μου μεσα στα μπουρδελα και δεν εχω ασχοληθει με γκομενες εδω και κανα χρονο και την εχω καταβρει
Φυσικα δε λεω ποτε οχι σε καποια ευκολα γαμησια που μου προκυπτουν κατα καιρους με γκομενες, αλλα δεν τα κυνηγαω κιολας.
Τα παρανομα εξτραδακια ηταν αυτο που παντα εψαχνα... να εχω πολλες γκομενες, οποια ωρα θελω, οποτε θελω να τις γαμαω και να εξαφανιζομαι. Ουτε τηλεφωνα ουτε μηνυματα ουτε να πρεπει να μιλαμε ουτε τιποτα. 20 λεπτα παθιασμενο γαμησι, χυσιμο στη μουναρα και αντε γεια
θέλω να πεθάνω αγνός
Εγω προσωπικα εχω τεραστια αναγκη πουτανες. Αν και παντα ειχα περαση στις γυναικες και εχω κυκλοφορησει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μουνια κατα καιρους, παντα γυρναγα στις πουτανες.
Οι 2 βασικοι λογοι ειναι οτι
α) Δεν μου αρεσει καθολου να κανω παρεα με γυναικες. τις βαριεμαι θανασιμα και με εκνευριζουν. Πραγματικα δεν μπορω να μιλησω με γυναικα για πανω απο 10 λεπτα, πληττω θανασιμα.
β) Μου αρεσει η ποικιλια. Μια γυναικα δεν μου φτανει, οσο μουναρα κι αν ειναι. Μετα απο 10 γαμησια με την ιδια, με το ζορι μου σηκωνεται. :S
Σε αντιθεση ομως με τον ριγκορμορτη ομως που απλα εχει αναγκη να το βαζει καπου και να χυνει, εγω εχω μεγαλη αναγκη να νιωθω οτι αρεσω στη γυναικα. Αυτο μου προσφερει μεγαλυτερη ικανοποιηση κ απ το ιδιο γαμησι! Καποτε αυτη μου την αναγκη την καλυπτα βρισκοντας και γκομενα. Πλεον απο τοτε που μυηθηκα στα παρανομα εξτραδακια, ικανοποιω αυτη την αναγκη μου μεσα στα μπουρδελα και δεν εχω ασχοληθει με γκομενες εδω και κανα χρονο και την εχω καταβρει
Φυσικα δε λεω ποτε οχι σε καποια ευκολα γαμησια που μου προκυπτουν κατα καιρους με γκομενες, αλλα δεν τα κυνηγαω κιολας.
Τα παρανομα εξτραδακια ηταν αυτο που παντα εψαχνα... να εχω πολλες γκομενες, οποια ωρα θελω, οποτε θελω να τις γαμαω και να εξαφανιζομαι. Ουτε τηλεφωνα ουτε μηνυματα ουτε να πρεπει να μιλαμε ουτε τιποτα. 20 λεπτα παθιασμενο γαμησι, χυσιμο στη μουναρα και αντε γεια
Και με ποιά κριτήρια ορίζεις τον καλό ή την καλή;και κάτι άλλο μιας και μιλάμε περί αποδοχής
προτιμώ να με αποδεχτεί 1 (καλός) παρά 1500 μαλάκες ή μαλακισμένες
τα σέβη μου
Και με ποιά κριτήρια ορίζεις τον καλό ή την καλή;
Ξερόχυσα με ποστ-ανάλυση από κόμπρα .Κι εγώ έχω ανάγκη τα παράνομα εξτραδάκια στα μπουρδελάκια αλλά δυστυχώς δεν μου φτάνουν,μιας και είμαι αρκετά οπτικός τύπος ,έχω ανάγκη να βλέπω λαιβ γαμήσια και άπειρες παρτούζες μέσα από τις οποίες έχω γνωρίσει και κάποιες ελάχιστες ελληνίδες που ευτυχώς κάνουν την διαφορά σε αυτή την τραγική κοινωνία .Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι αν όλες συμπεριφερόντουσαν σαν κι αυτές τις παρτουζιάρες τότε ίσως να μην είχαμε καν ανάγκη τις πουτάνες :S.Δυστυχώς η καθημερινή μου επαφή μέσα στη φρεγάτα με την σύγχρονη μπαζοελλεινίδα με επαναφέρει στην μίζερη πραγματικότητα και με κάνει να αναζητώ ακόμη πιο καλτ-ρομαντικά γαμήσια