Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δε μιλάω γι αγάπες και λουλούδια.
Σου έγραψα πως υπάρχει ΑΘΦΟΝΟΤΑΤΟ ΣΕΞ και ΜΟΝΟ ΣΕΞ αν θες και μπορεις κι εκτός πληρωμένου σεξ.
Τι σου φαίνεται περίεργο?
Ιδίως σε μια πόλη 5 εκατομ. που "βρωμάει" από μουνί.
τυπε οταν εμενα αθηνα μου ποναγε ο πουτσος... :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Μια από τα ίδια παίχτη. Απορώ τι μαλακίες διαβάζω εδώ μέσα. Ελπίζω κάποιες φορές απλά να τρολάρουν μερικοί.

Εγω στη Θεσσαλονικη βρηκα το στεκι και βγαζω καθε φορα που παω γκομενακια,ποτε μιλφακια,ποτε φοιτητριες,οτι κατσει ρε παιδι μου  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πολυ το κουραζετε το θεμα παιδια και δεν βγαινει ακρη...
Ειναι σαν να προσπαθεις να εξηγησεις γιατι σε καποιον αρεσουν οι χοντρες και σε καποιον αλλο οι αδυνατες... δεν υπαρχει γιατι... γουστα ειναι αυτα.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ειναι σαν να προσπαθεις να εξηγησεις γιατι σε καποιον αρεσουν οι χοντρες και σε καποιον αλλο οι αδυνατες... δεν υπαρχει γιατι... γουστα ειναι αυτα.

Εγω προσωπικα εχω τεραστια αναγκη πουτανες. Αν και παντα ειχα περαση στις γυναικες και εχω κυκλοφορησει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μουνια κατα καιρους, παντα γυρναγα στις πουτανες.
Οι 2 βασικοι λογοι ειναι οτι
α) Δεν μου αρεσει καθολου να κανω παρεα με γυναικες. τις βαριεμαι θανασιμα και με εκνευριζουν. Πραγματικα δεν μπορω να μιλησω με γυναικα για πανω απο 10 λεπτα, πληττω θανασιμα.

β) Μου αρεσει η ποικιλια. Μια γυναικα δεν μου φτανει, οσο μουναρα κι αν ειναι. Μετα απο 10 γαμησια με την ιδια, με το ζορι μου σηκωνεται.  :S

Σε αντιθεση ομως με τον ριγκορμορτη ομως που απλα εχει αναγκη να το βαζει καπου και να χυνει, εγω εχω μεγαλη αναγκη να νιωθω οτι αρεσω στη γυναικα. Αυτο μου προσφερει μεγαλυτερη ικανοποιηση κ απ το ιδιο γαμησι! Καποτε αυτη μου την αναγκη την καλυπτα βρισκοντας και γκομενα. Πλεον απο τοτε που μυηθηκα στα παρανομα εξτραδακια, ικανοποιω αυτη την αναγκη μου μεσα στα μπουρδελα και δεν εχω ασχοληθει με γκομενες εδω και κανα χρονο και την εχω καταβρει  :rockon: :rockon: :rockon:

Φυσικα δε λεω ποτε οχι σε καποια ευκολα γαμησια που μου προκυπτουν κατα καιρους με γκομενες, αλλα δεν τα κυνηγαω κιολας.  :rockon:

Τα παρανομα εξτραδακια ηταν αυτο που παντα εψαχνα... να εχω πολλες γκομενες, οποια ωρα θελω, οποτε θελω να τις γαμαω και να εξαφανιζομαι. Ουτε τηλεφωνα ουτε μηνυματα ουτε να πρεπει να μιλαμε ουτε τιποτα. 20 λεπτα παθιασμενο γαμησι, χυσιμο στη μουναρα και αντε γεια  :rockon: :rockon:    

ArnoldSchwa_447x650.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

Εγω προσωπικα εχω τεραστια αναγκη πουτανες. Αν και παντα ειχα περαση στις γυναικες και εχω κυκλοφορησει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μουνια κατα καιρους, παντα γυρναγα στις πουτανες.
Οι 2 βασικοι λογοι ειναι οτι
α) Δεν μου αρεσει καθολου να κανω παρεα με γυναικες. τις βαριεμαι θανασιμα και με εκνευριζουν. Πραγματικα δεν μπορω να μιλησω με γυναικα για πανω απο 10 λεπτα, πληττω θανασιμα.
β) Μου αρεσει η ποικιλια. Μια γυναικα δεν μου φτανει, οσο μουναρα κι αν ειναι. Μετα απο 10 γαμησια με την ιδια, με το ζορι μου σηκωνεται.  :S

Σε αντιθεση ομως με τον ριγκορμορτη ομως που απλα εχει αναγκη να το βαζει καπου και να χυνει, εγω εχω μεγαλη αναγκη να νιωθω οτι αρεσω στη γυναικα. Αυτο μου προσφερει μεγαλυτερη ικανοποιηση κ απ το ιδιο γαμησι! Καποτε αυτη μου την αναγκη την καλυπτα βρισκοντας και γκομενα. Πλεον απο τοτε που μυηθηκα στα παρανομα εξτραδακια, ικανοποιω αυτη την αναγκη μου μεσα στα μπουρδελα και δεν εχω ασχοληθει με γκομενες εδω και κανα χρονο και την εχω καταβρει  :rockon: :rockon: :rockon:

Φυσικα δε λεω ποτε οχι σε καποια ευκολα γαμησια που μου προκυπτουν κατα καιρους με γκομενες, αλλα δεν τα κυνηγαω κιολας.  :rockon:

Τα παρανομα εξτραδακια ηταν αυτο που παντα εψαχνα... να εχω πολλες γκομενες, οποια ωρα θελω, οποτε θελω να τις γαμαω και να εξαφανιζομαι. Ουτε τηλεφωνα ουτε μηνυματα ουτε να πρεπει να μιλαμε ουτε τιποτα. 20 λεπτα παθιασμενο γαμησι, χυσιμο στη μουναρα και αντε γεια  :rockon: :rockon:    

τα είπες όλα  :hi:

βέβαια αυτό με την αυτοεπιβεβαίωση μέσω της αποδοχής της γυναίκας είναι ένα θέμα (ακόμα και για μένα)
αλλά όσο και να με κολακεύει η αποδοχή της γυναίκας , αυτό δεν είναι αρκετό για να με αποσπάσει
απο την ελευθεριακότητα του πορνηδονισμού

κοινώς , για την πάρτη μιας καριόλας θα σταματήσω να γαμάω ότι και όποτε γουστάρω άνευ συναισθηματικού κόστους ?

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

αυτά είναι για πιρφόρους και πιρφορόμαγκες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
και κάτι άλλο μιας και μιλάμε περί αποδοχής

προτιμώ να με αποδεχτεί 1 (καλός) παρά 1500 μαλάκες ή μαλακισμένες

τα σέβη μου  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.035
Πόντοι
10.686
και κάτι άλλο μιας και μιλάμε περί αποδοχής

προτιμώ να με αποδεχτεί 1 (καλός) παρά 1500 μαλάκες ή μαλακισμένες

τα σέβη μου  :hi:
Και με ποιά κριτήρια ορίζεις τον καλό ή την καλή;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
Ξερόχυσα με ποστ-ανάλυση από κόμπρα  :rockon: :rockon: :hi: :hi:.Κι εγώ έχω ανάγκη τα παράνομα εξτραδάκια στα μπουρδελάκια αλλά δυστυχώς δεν μου φτάνουν,μιας και είμαι αρκετά οπτικός τύπος  :sunglasses: :sunglasses:,έχω ανάγκη να βλέπω λαιβ γαμήσια και άπειρες παρτούζες μέσα από τις οποίες έχω γνωρίσει και κάποιες ελάχιστες ελληνίδες που ευτυχώς κάνουν την διαφορά σε αυτή την τραγική κοινωνία  :rockon: :rockon:.Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι αν όλες συμπεριφερόντουσαν σαν κι αυτές τις παρτουζιάρες τότε ίσως να μην είχαμε καν ανάγκη τις πουτάνες  :uglystupid: :S.Δυστυχώς η καθημερινή μου επαφή μέσα στη φρεγάτα με την σύγχρονη μπαζοελλεινίδα με επαναφέρει στην μίζερη πραγματικότητα και με κάνει να αναζητώ ακόμη πιο καλτ-ρομαντικά γαμήσια  :grin: :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
Τωρα που ειπες για ρομαντικο γαμησακι. Καιρο εχω να ριξω ενα οριτζιναλ ρομαντικο γαμησακι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ξερόχυσα με ποστ-ανάλυση από κόμπρα  :rockon: :rockon: :hi: :hi:.Κι εγώ έχω ανάγκη τα παράνομα εξτραδάκια στα μπουρδελάκια αλλά δυστυχώς δεν μου φτάνουν,μιας και είμαι αρκετά οπτικός τύπος  :sunglasses: :sunglasses:,έχω ανάγκη να βλέπω λαιβ γαμήσια και άπειρες παρτούζες μέσα από τις οποίες έχω γνωρίσει και κάποιες ελάχιστες ελληνίδες που ευτυχώς κάνουν την διαφορά σε αυτή την τραγική κοινωνία  :rockon: :rockon:.Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι αν όλες συμπεριφερόντουσαν σαν κι αυτές τις παρτουζιάρες τότε ίσως να μην είχαμε καν ανάγκη τις πουτάνες  :uglystupid: :S.Δυστυχώς η καθημερινή μου επαφή μέσα στη φρεγάτα με την σύγχρονη μπαζοελλεινίδα με επαναφέρει στην μίζερη πραγματικότητα και με κάνει να αναζητώ ακόμη πιο καλτ-ρομαντικά γαμήσια  :grin: :grin:

εισαι τυπος κοστακι27  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom