analjunkie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.636
- Πόντοι
- 1.086
του κανε κόλπα το μπάζο τι έγινε ο φίλος σου, πιρφόριασε τελικά ?
Στο τέλος χωρίσανε, αυτή έφυγε εξωτερικό, οπότε, ναι, στο τέλος πιρφόρισε...
του κανε κόλπα το μπάζο τι έγινε ο φίλος σου, πιρφόριασε τελικά ?
ξαφανισου δεν θέλω να σε βλέπω.
ξαφανισου δεν θέλω να σε βλέπω.
τυπε υπαρχουν γυναικες ομαδικες.μια πχ την πηραμε εγω ο κολλητος ενας αλλος φιλος ,μονο ο αδερφος του φιλου δεν μπορεσε να την παρει
ειχαμε κ μεις το Μαρακι στο Λυκειο,στα ορια της νυμφομανιας..το δινε στο πιατο...γαμηθηκε κ με τον πρωτος της ξαδελφο,εγινε σουσουρο,τα μαζεψε κ εφυγε απο την πολη μολις τελειωσε το Λυκειο...τυπε υπαρχουν γυναικες ομαδικες.
Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα στην πουτάνα και στην καριόλα. Η πρώτη πάει με όλους, η δεύτερη πάει με όλους εκτός από εσένα (ή τον αδελφό του φίλου σου).
Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα στην πουτάνα και στην καριόλα. Η πρώτη πάει με όλους, η δεύτερη πάει με όλους εκτός από εσένα (ή τον αδελφό του φίλου σου).
απεγνωσμενα λογια παρθενου εν ετη 2015
:S :S :S
ειχαμε κ μεις το Μαρακι στο Λυκειο,στα ορια της νυμφομανιας..το δινε στο πιατο...γαμηθηκε κ με τον πρωτος της ξαδελφο,εγινε σουσουρο,τα μαζεψε κ εφυγε απο την πολη μολις τελειωσε το Λυκειο...
εγω πιστεύω ότι υπάρχουν προσιτές γυναίκες για ευκολο σεξ εκεί έξω αρκεί να κοιτάξει ο καθένας να βρει μια στα κυβικα του.
οχι ρε μαν...με προσβαλεις τωρα...απ τη Πατρα εισαι τυπε? :S
Αυτό με τα "κυβικά" που λες, δεν είναι ο κανόνας. Έχω δει πολλούς ασχημο-μούρηδες να κυκλοφοράνε μοντέλες.
θες να περιλάβω εσενα? να αφησω τον κρις και να τραμπουκισω εσένα? δεν εχω θεμα.
οχι ρε μαν...με προσβαλεις τωρα...
φυσανε το μαρουλι. ;)τι κανανε αυτοι για να κυκλοφορουνε τέτοιες ομως ?
οχι τυπε φοβαμαι, αφου ξερεις πολεμικες τεχνες :S
:S
με σενα τα χει.απο τη μια γκάφα στην άλλη πέφτει θέλει να προκαλέσει την οργη μας.