Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι διαλακτικοι προσκαλούνται να γινουν μπολντοτυποι. Και ο σφυριχτρας ωραια τα γράφει.

Επισκέπτης
Οι γυναικες ειναι σαν και εμάς. Ιδιες ανάγκες , ιδιες ανασφάλειες κτλπ αναλογα τον χαρακτηρα πάει.Βρισκεις μια γυναικα που της αρέσει η παρέα και να βγαινει έξω αρχικα και δικτυώνεσαι μεσα απο αυτην. Δεν της ειναι κάτι να σε πάρει μαζι της στην παρέα της.Και οσο αυξανει η παρέα αυξάνουν και τα τυχερά.

Τέτοιες γυναικες εχουν αρκετές φιλες και ειναι προθυμες για παρέα.Οσες δεν ειναι έτσι και ειναι συμφεροντολογες και κομπλεξικες και δε ξερω και εγω τι άλλο λέτε.Το βλέπεις και ριχνεις Χ. Δεν καταλαβαινω γιατι μπλεκομαστε και μπερδευομαστε.2-3 πραγματα ειναι δεν ειναι επιστημη. Και στη τελικη αμα δεν πιστευει κάποιος εμενα ας ρωτήσει οσους γνωστους έχει πως βρηκανε γυναικα.

πσντου μπορεις να φλερταρεις και στη δουλεια και στο μετρο και σε κανα μπαρακι και οπου μπορεις το θεμα ειναι να φλερταρεις και να κρατας επικοινωνιες
επισης το σεξ απο την πρωτη γνωρημια ξεχαστε το δυσκολο εως απιθανο αντε να συμβει μια φορα
το σημαντικοτερο ειναι να ανοιγεις το στομα σου και να μιλας ν μην πετας βατραχια

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Παντως οι πιο πολλες που ξερω εγω, βρισκουν καποιον και δεν ξεκολανε απο πανω του. Αν δε, πλησιαζουν και τα τριαντα, τοτε ακομα περισσοτερο. Το ρολοι γι'αυτες χτυπαει αντιστροφα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Θα έβαζα τις γυναικες να σε πήξουνε. Η μεγαλυτερη τιμωρια θα ηταν οτι στο τέλος θα γινοσουν αγαπούλης  ;)

Οι γυναίκες πλέον μπόλντη με έχουν σε απόσταση 5 μέτρων μη τυχόν και κολλήσουν τίποτα,ξέρεις κανα ειντζ,καμια σύφιλη απ'αυτά που έχουμε υποχρεωτικά όλοι εμείς οι μπουρδελιάρηδες  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ρε ειλικρινα διαβαζω διαβαζω και απορω μερικοι απο εσας εχετε ποτε γαμησει χωρις να  πληρωσετε?????? διαβαζω και θα μου καουν τα ματια
λοιπον οσο ενας αντρας θελει να γαμησει αλλο τοσο μια γυναικα θελει να γαμηθει με εναν αντρα απλα η διαφορα ειναι οτι ο αντρας
θελει να μπει κυριως στο ψητο γιατι ειναι οπτικος τυπος δηλαδη ωπ ωραια παμε και στα γρηγορα γαμησι ενω οι γυναικες ειναι εγκεφαλικες δηλαδη θελουν πρωτα να τους γαμησεις τον εγκεφαλο και μετα να τις γαμησεις το μουνι

αλλος ενας παραγοντας ειναι η εξωτερικη εμφανιση αμα μια γυναικα ειναι πολλυ ομορφη δηλαδη εχει σωμα ωραιο εχει προσωπο ωραιο κλπ κλπ θα βγαλει περισσοτερα κομπλεξ ειτε θα σου κατσει του αγιου πουτσου ενω ισως γαμιετε με καποιον αλλο η θα θελει να εχει ενας αντρας οικονομικο στατους η και γω δεν ξερω τι

μιμα μεση γυναικα ομως ουτε τα χρηματα θελει ουτε τιποτε αλλο μπλα μπλα χρειαζετε θεωρεια και αν εισαι και ο μεσος αντρας δηλαδη οχι 800 κιλα να μπορεις να πεις και 2 κουβεντουλες να της δειξεις και λιγο σεβασμο ε την κερδισες δεν ειναι και απιθανο
ετσι σου λενε. δηλαδη οι παντρεμενες που γαμιουνται τσακ μπαμ τις περισσοτερες φορες θελουν να τους γαμησεις το μυαλο :2funny:.οι γυναικες βλεπουν τη πουτσα και σαλευουν οπως εμεις.καμια διαφορα επι αυτου.οποιαδηποτε πουτσα.η γυναικεια επιλεκτικοτητα ειναι ενας μυθος.ειναι καθαρα κοινωνικες δομες και τιποτα αλλο.το μονο σιγουρο ειναι πως οι γυναικες δεν ειναι εγκεφαλικες.αυτα ειναι μυθοι της κοινωνιας μας

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ετσι σου λενε. δηλαδη οι παντρεμενες που γαμιουνται τσακ μπαμ τις περισσοτερες φορες θελουν να τους γαμησεις το μυαλο :2funny:.οι γυναικες βλεπουν τη πουτσα και σαλευουν οπως εμεις.καμια διαφορα επι αυτου.οποιαδηποτε πουτσα.η γυναικεια επιλεκτικοτητα ειναι ενας μυθος.ειναι καθαρα κοινωνικες δομες και τιποτα αλλο.το μονο σιγουρο ειναι πως οι γυναικες δεν ειναι εγκεφαλικες.αυτα ειναι μυθοι της κοινωνιας μας

Τύπε Κρις εσένα το πρόβλημα σου είναι η ψευδαίσθηση ότι 7 στις 10 Ελλεηνίδες δεν τρώνε πούτσα!  :2funny:
Πραγματικά απορώ ώρες ώρες αν τρολάρεις! Δηλαδή αν διαβάσεις σε έρευνα ότι ο μέσος όρος μεγέθους πούτσας των Ελλήνων είναι 19 πόντοι θα πιστεύεις ότι είσαι μικροτσούτσουνος?  :2funny:
Πέφτει πολύ πούτσα τριγύρω σου τύπε, απλά γαμάνε επιλεγμένα άτομα και γαμάνε πάρα πολύ, ενώ πολλούς τους τρώει η αγαμία! Κυρίως στην επαρχία σε ορισμένες περιοχές η κατάσταση είναι τραγική! Το θέμα είναι κάποιος να γαμάει με κάθε δυνατό τρόπο είτε τσαμπέ είτε επί πληρωμή για να μην μιζεριάζει και γίνεται λελές!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τύπε Κρις εσένα το πρόβλημα σου είναι η ψευδαίσθηση ότι 7 στις 10 Ελλεηνίδες δεν τρώνε πούτσα!  :2funny:
Πραγματικά απορώ ώρες ώρες αν τρολάρεις! Δηλαδή αν διαβάσεις σε έρευνα ότι ο μέσος όρος μεγέθους πούτσας των Ελλήνων είναι 19 πόντοι θα πιστεύεις ότι είσαι μικροτσούτσουνος?  :2funny:
Πέφτει πολύ πούτσα τριγύρω σου τύπε, απλά γαμάνε επιλεγμένα άτομα και γαμάνε πάρα πολύ, ενώ πολλούς τους τρώει η αγαμία! Κυρίως στην επαρχία σε ορισμένες περιοχές η κατάσταση είναι τραγική! Το θέμα είναι κάποιος να γαμάει με κάθε δυνατό τρόπο είτε τσαμπέ είτε επί πληρωμή για να μην μιζεριάζει και γίνεται λελές!
ειμαι σιγουρος.πολυ πουτσα πεφτει.εχουν ξεμουνιαστει εκει εξω :2funny:.ψαχνουν τον τελειο χορηγο για να το δωσουν. οι περισσοτερες απλα δεν γαμιουνται ποτε

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναικες ειναι σαν και εμάς. Ιδιες ανάγκες , ιδιες ανασφάλειες κτλπ αναλογα τον χαρακτηρα πάει.Βρισκεις μια γυναικα που της αρέσει η παρέα και να βγαινει έξω αρχικα και δικτυώνεσαι μεσα απο αυτην. Δεν της ειναι κάτι να σε πάρει μαζι της στην παρέα της.Και οσο αυξανει η παρέα αυξάνουν και τα τυχερά.

Τέτοιες γυναικες εχουν αρκετές φιλες και ειναι προθυμες για παρέα.Οσες δεν ειναι έτσι και ειναι συμφεροντολογες και κομπλεξικες και δε ξερω και εγω τι άλλο λέτε.Το βλέπεις και ριχνεις Χ. Δεν καταλαβαινω γιατι μπλεκομαστε και μπερδευομαστε.2-3 πραγματα ειναι δεν ειναι επιστημη. Και στη τελικη αμα δεν πιστευει κάποιος εμενα ας ρωτήσει οσους γνωστους έχει πως βρηκανε γυναικα.
σωστος ο παιχτης....αν καποιος κάνει συνέχεια παρέα μονο με αγορια και βγαινουν 5-5,τοτε ειναι αδυνατον να βρει γκομενα....επισης πειστευω οτι ειναι λιγο δυσκολο να βρεις γκομενα μεσω φβ και αν βρεις θα ειναι καμια αγαμητη η πατσαβουρα και οι περισσοτεροι που λενε το αντιθετο δηλαδη οτι πανε στα νησια και γαμανε 5-5 τις τουριστριες η  εχουν βρει 500 γκομενες απ το φβ ψευδονται

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εμενα η εμπειρια μου μεχρι τωρα αυτα μου εχει δειξει.οτι υπαρχει πολυ αγαμια στην ελλαδα και παρα πολλοι ανθρωποι καταφευγουν στον αυνανισμο η στην απολυτη σεξουαλικη αποχη.αυτο βεβαια ισχυει περισσοτερο για τις γυναικες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ρε μαγκες μην πεφτετε στη παγιδα της απολυτοτητας. Δηλ.
Και αγαμητοι/ες υπαρχουν, αλλα και κοσμος που γαμιεται ασυστολα. Το ζητημα ειναι αλλο και το εχουν πει και αλλοι εμπειροι γαμιαδες μπουρδελιαριδες και μη.
Οι γυναικες γενικα ειναι πολυ, μα παρα πολυ ανταγωνιστικες μεταξυ τους. Αν εμεις ειμαστε σε βαθμο 5 ανταγωνιστικοι μεταξυ μας, αυτες ειναι 50. Αν λοιπον εισαι αντρας που μετρας ειναι κουλο εως και απιθανο, να σε κανουν πασα σε φιλη τους. Τις χρυσες μετριοτητες προμοταρουν μαγκες. Καταλαβετε το. Τα καλα "γκομενακια" τα θελουν για παρτη τους. Και οσο και φιλες να στο παιξουν, θα δεις μετα απο καιρο, ποσες χαλαστρες θα σου χει κανει μια γκομενα δηθεν φιλη και καλα. Η στιγμη που δμπορει πλεον να σου κανει κι εσενα ενα κονε, θα ειναι οταν θα εχει λυσει το γαμησιατικο της, αν δεν σε μισει και δεν σου εχει κοψει την καλημερα ή δε σ εχει στο φτυσιμο στην καλυτερη.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε μαγκες μην πεφτετε στη παγιδα της απολυτοτητας. Δηλ.
Και αγαμητοι/ες υπαρχουν, αλλα και κοσμος που γαμιεται ασυστολα. Το ζητημα ειναι αλλο και το εχουν πει και αλλοι εμπειροι γαμιαδες μπουρδελιαριδες και μη.
Οι γυναικες γενικα ειναι πολυ, μα παρα πολυ ανταγωνιστικες μεταξυ τους. Αν εμεις ειμαστε σε βαθμο 5 ανταγωνιστικοι μεταξυ μας, αυτες ειναι 50. Αν λοιπον εισαι αντρας που μετρας ειναι κουλο εως και απιθανο, να σε κανουν πασα σε φιλη τους. Τις χρυσες μετριοτητες προμοταρουν μαγκες. Καταλαβετε το. Τα καλα "γκομενακια" τα θελουν για παρτη τους. Και οσο και φιλες να στο παιξουν, θα δεις μετα απο καιρο, ποσες χαλαστρες θα σου χει κανει μια γκομενα δηθεν φιλη και καλα. Η στιγμη που δμπορει πλεον να σου κανει κι εσενα ενα κονε, θα ειναι οταν θα εχει λυσει το γαμησιατικο της, αν δεν σε μισει και δεν σου εχει κοψει την καλημερα ή δε σ εχει στο φτυσιμο στην καλυτερη.
μιλαμε απλα για στατιστικες.για συχνοτητα σεξ και τετοια.τωρα πως λειτουργει ο μηχανισμος σε καθε περιπτωση ειναι αλλο θεμα.το θεμα ειναι οτι γενικως δεν πεφτει συχνο πηδημα και αυτο πρεπει να μας δινει ενα μαθημα.να μην κυνηγαμε το στατιστικα απιθανο

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Πολλές από τις αποψεις που διαβασα εδώ είναι σωστες,αλλα και πολλές άλλες εχουν ένα ποσοστο από αληθεια,απλά το λαθος είναι ότι τιποτε και ποτε δεν πρεπει να γενικευεται  και να νο μιζουμε ότι τα παντα θα συμβαινουν με ισχυ φυσικου νομου.
Σαν μια ιδεα,λεω και το εξης Να ειστε  ο εαυτος σας,μην ξεφτιλιζόσαστε μπροστα σε καμμια,αν  η γυναικα θελει θα ερθη κοντα από μονη της. Πριν  χρονια ειχα γνωρισει μια, τελικα μετα από δυο-τρεις μηνες που πηγαινοερχόμασταν εδώ κι εκει  ,μου την εσπασε  και ξεκοψα. Μετα τρια χρονια, μου τηλεφωναει και βρισκόμαστε.Την δευτερη φορα,ερχεται στο σπιτι και μου ρίχνεται αυτή .Μπορουσα ανετα να την πηδηξω εκεινη την ωρα. Και κανω κατι μαγικο . Ψυχρα,παγος,σαν να ηταν αδερφη μου. Εφυγε ξεφτιλισμενη. Από τοτε, με βλεπει με δεος. Εχασα πεντε γαμισια,αλλα ενοιωσα ότι της την εσπασα μια για παντα. Αυτά.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Πολλές από τις αποψεις που διαβασα εδώ είναι σωστες,αλλα και πολλές άλλες εχουν ένα ποσοστο από αληθεια,απλά το λαθος είναι ότι τιποτε και ποτε δεν πρεπει να γενικευεται  και να νο μιζουμε ότι τα παντα θα συμβαινουν με ισχυ φυσικου νομου.
Σαν μια ιδεα,λεω και το εξης Να ειστε  ο εαυτος σας,μην ξεφτιλιζόσαστε μπροστα σε καμμια,αν  η γυναικα θελει θα ερθη κοντα από μονη της. Πριν  χρονια ειχα γνωρισει μια, τελικα μετα από δυο-τρεις μηνες που πηγαινοερχόμασταν εδώ κι εκει  ,μου την εσπασε  και ξεκοψα. Μετα τρια χρονια, μου τηλεφωναει και βρισκόμαστε.Την δευτερη φορα,ερχεται στο σπιτι και μου ρίχνεται αυτή .Μπορουσα ανετα να την πηδηξω εκεινη την ωρα. Και κανω κατι μαγικο . Ψυχρα,παγος,σαν να ηταν αδερφη μου. Εφυγε ξεφτιλισμενη. Από τοτε, με βλεπει με δεος. Εχασα πεντε γαμισια,αλλα ενοιωσα ότι της την εσπασα μια για παντα. Αυτά.

Mάκη Καλαμάρα ξερόχυσα με το ποστ  :rockon: :rockon:,είσαι πολύ απαξιωτικός μύστης  :hi: :hi:.Φαντάζομαι για ελλεινίδα θα πρόκειται  :uglystupid: :S :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν πειράζει τα έχασες εσυ αλλα τα κέρδισε κάποιος άλλος  :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν πειράζει τα έχασες εσυ αλλα τα κέρδισε κάποιος άλλος

δεν ειναι παντα το γαμησι μπολντυ εσυ θα επρεπε να το ξερεις καλυτερα απο ολους αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom