Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειναι παντα το γαμησι μπολντυ εσυ θα επρεπε να το ξερεις καλυτερα απο ολους αυτο

ναι ρε φιλε αλλα μην ειμαστε και υπερβολικα ευαισθητοι με τον εγωισμο μας μερικές δεν σου κάνουν κατι απλα εξαφανιζονται για δικους τους λογους ή μπορει να εξαφανιστεις και εσυ ε αμα μετα κατσει και ξαναβρεθειτε μην αρχισεις τα σπαστικά αστο να κυλησει μπορει να βγει σε καλο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επρεπε να γαμησει λες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμένα λέτε εσεις αφηνετε ευκαιριες και φεύγουνε πάντως. Οταν έρχεται και σου μιλάει γκομενα απευθειας της λές για καφεδάκι.

Εγω με μια γνωστη μου το καλοκαιρι μου εκανε τη δυσκολη δε τσακώθηκα απλα την άφησα αντε γμησου λεω δεν θες να βγεις μη βγαινεις

τις προαλλες μου εστειλε μηνυμα τι κανεις κτλπ της λεω παμε για καφέ να σου πω τα νέα μου. Και βγηκαμε αμεσως , δεν θελει πολυ σκέψη εκμεταλευεσαι την ευκαιρια εκεινη τη στιγμη.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Εμένα λέτε εσεις αφηνετε ευκαιριες και φεύγουνε πάντως. Οταν έρχεται και σου μιλάει γκομενα απευθειας της λές για καφεδάκι.

Εγω με μια γνωστη μου το καλοκαιρι μου εκανε τη δυσκολη δε τσακώθηκα απλα την άφησα αντε γμησου λεω δεν θες να βγεις μη βγαινεις

τις προαλλες μου εστειλε μηνυμα τι κανεις κτλπ της λεω παμε για καφέ να σου πω τα νέα μου. Και βγηκαμε αμεσως , δεν θελει πολυ σκέψη εκμεταλευεσαι την ευκαιρια εκεινη τη στιγμη.

Μπόλντη ευτυχώς σε θυμήθηκε νωρίς και δεν έμεινες καιρό με το πουλί στο χέρι  :grin: :grin:,φαντάζομαι μετά τον καφέ έπεσε  :knockinb: :zfuck: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Υποθετω οτι μετα θα γαμησες τύπε  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμενα η εμπειρια μου μεχρι τωρα αυτα μου εχει δειξει.οτι υπαρχει πολυ αγαμια στην ελλαδα και παρα πολλοι ανθρωποι καταφευγουν στον αυνανισμο η στην απολυτη σεξουαλικη αποχη.αυτο βεβαια ισχυει περισσοτερο για τις γυναικες
Γυναικα αγαμητη δεν υπαρχει τυπε,και η πιο ασχημη η η πιο χοντρη,καποιον λιγουρη θα βρει να την γαμησει.Το προβλημα ειναι σε εσας τους ασχετους που νομιζετε πως η γυναικα δεν γουσταρει το γαμησι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Λοιπον μαγκιτες μην το ψαχνετε.η καθε κοπελα εχει απο δεκα αντρες να την παρακαλανε.ολες οι γυναικες στην ελλαδα αλλαζουν τους αντρες σαν τα πουκαμισα.για αυτες ειμαστε ακομα ενας αριθμος και τιποτα παραπανω.ενα ακομα παιχνιδακι με το οποιο θα παιξουν λιγο και μετα θα το πεταξουν στο καλαθο των αχρηστων.ολες αναζητουν την εκσταση του νεου ερωτα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι γυναικες τη σημερινη εποχη δεν χρειαζεται να τηρουν κανενα κοινωνικο προτυπο για να βρουν αντρα.ακομα και μια υπερβαρη κοπελα που ζυγιζει πανω απο 100κιλα θα βρει αντρες να πεφτουν στα ποδια της για ενα ραντεβου.ενω ο αντρας πρεπει να τηρει ολα τα προτυπα απο ολες τις πλευρες για να κλεψει ενα βλεμα ακομα και απο μια κοπελα που ζυγιζει 150 κιλα.οποτε οταν σας κλαιγονται μην τις πολυπιστευεται.θεατρο ειναι

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Mάκη Καλαμάρα ξερόχυσα με το ποστ  :rockon: :rockon:,είσαι πολύ απαξιωτικός μύστης  :hi: :hi:.Φαντάζομαι για ελλεινίδα θα πρόκειται  :uglystupid: :S :grin: :grin:
Βεβαια Ελεεινίδα.Αλλα πήρα το αιμα μας πισω ... νασαι καλά πρωθιερέα της πιάτσας

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω απλα συμφωνώ με αυτά που λέει ο μάστερ

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μαγκιτες μην το ψαχνετε.η καθε κοπελα εχει απο δεκα αντρες να την παρακαλανε.ολες οι γυναικες στην ελλαδα αλλαζουν τους αντρες σαν τα πουκαμισα.για αυτες ειμαστε ακομα ενας αριθμος και τιποτα παραπανω.ενα ακομα παιχνιδακι με το οποιο θα παιξουν λιγο και μετα θα το πεταξουν στο καλαθο των αχρηστων.ολες αναζητουν την εκσταση του νεου ερωτα
μην εισαι απολυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom