aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα σου πει καμια πιρφορικη ατακα του στυλ ο ηλιος και οι πλανητες γυρνανε και λενε πως ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον (δεν εχει και ιμοτικον με ξερασμα γμτ)
θα σου πει καμια πιρφορικη ατακα του στυλ ο ηλιος και οι πλανητες γυρνανε και λενε πως ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον (δεν εχει και ιμοτικον με ξερασμα γμτ)
το πιστεψες τωρα εσυ; αααααααααααααχαχαχαχαχαχ α ειομαι κ αστυνομος α ε μην ξεχναςΑ ρε τιμημενη γενιά του 1986. Ολο πανω της πεφτω.
κι εγω ;) ρωμαϊκο οργιο λεμεΕγω έχω και ωροσκόπο διδυμο,6 άτομα βγαίνει το σκηνικό
Α ψεματα μου ειπες? Γιατι?το πιστεψες τωρα εσυ; αααααααααααααχαχαχαχαχαχ α ειομαι κ αστυνομος α ε μην ξεχνας
Παιξτε και μενα
παω να κοιμηθω βλακεψατε κ συ κ ο λακηςΑ ψεματα μου ειπες? Γιατι?
Καληνυχτα και χρονια πολλά και παλι.παω να κοιμηθω βλακεψατε κ συ κ ο λακης
παω να κοιμηθω βλακεψατε κ συ κ ο λακης
ειδες για να αργεις να στελνεις τα πιμια με τις καρδουλες ;) την εχασες την ευκαιρια σου με την ερι :'(Καληνυχτα και χρονια πολλά και παλι.
Ευχαριστω ρε Μεμο που ενδιαφερεσαι για το αν θα μου κατσει η Ερη ή οχιειδες για να αργεις να στελνεις τα πιμια με τις καρδουλες ;) την εχασες την ευκαιρια σου με την ερι :'(
ε ας γαμησει και κανας αλλος, οχι μονο εμεις οι νωντοτυποι ;)Ευχαριστω ρε Μεμο που ενδιαφερεσαι για το αν θα μου κατσει η Ερη ή οχι
Ρε τύπε λές ο Lakis απ την μια να την απαξίωνε και καλά την Eri...και απ την άλλη να της έστελνε αβέρτα πιμια;; Ακόμα και στην καληνύχτα της τύπε, σ αυτόν αναφέρθηκε Άλεξ λυπάμαι αλλά το χασες το κορμίειδες για να αργεις να στελνεις τα πιμια με τις καρδουλες ;) την εχασες την ευκαιρια σου με την ερι :'(
o λακης ειναι το αντικειμενο του ποθου ολων των μπαζοελλεηνιδων αναρχοαπλυτων βρωμομουνων του σαϊτ , επειδη τις φτυνει του κολλανε ;)Ρε τύπε λές ο Lakis απ την μια να την απαξίωνε και καλά την Eri...και απ την άλλη να της έστελνε αβέρτα πιμια;; Ακόμα και στην καληνύχτα της τύπε, σ αυτόν αναφέρθηκε ;)Άλεξ λυπάμαι ειλικρινά
o λακης ειναι το αντικειμενο του ποθου ολων των μπαζοελλεηνιδων αναρχοαπλυτων βρωμομουνων του σαϊτ , επειδη τις φτυνει του κολλανε ;)
Αγαπητές ... για να μιλήσω κομψά ....
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Ποτέ δεν θα την έπεφτα σε κάποια από εσάς,
ποτέ δεν θα σας αντιμετώπιζα σαν γυναίκες.
[size=13pt]Χωρίς καμία κακία.[/size]
Μην ασχολείστε μαζί μου λοιπόν.
και μαλιστα και τι πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι και οι τρεις ταυτοχρονα στο ιδιο θρεντ.ποιο πιθανον ειναι ο αχαχουχας με το κονταρι για τα λαχεια να κανει 6.25 στο επικοντωνεαρέ μου ...
ας πάρουμε μία άλλη γνώμη ....
τι πιθανότητες δίνετε να υπάρχει όχι μουνάρα,
αυτό δεν το συζητώ
αλλά κάποια αξιογαμήσιμη εδώ μέσα,
μεταξύ των γυναικών χρηστών ;;;;;
και μαλιστα και τι πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι και οι τρεις ταυτοχρονα στο ιδιο θρεντ.ποιο πιθανον ειναι ο αχαχουχας με το κονταρι. για τα λαχεια να κανει 6.25 στο επικοντω
ας βαλουν λιγη κολωνιαμαγκες κ στο φβ γινεται κατασταση απλα ειναι χοντρα κορμια κ βρωμαει κ λιγο το μουνι τους