memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τα χερουλια πανω στο πτωμα ή στην κασα?ευχαριστω εχω κλεισει θεση στον απολυτο να με θαψει με τις τιμες που μου αρμοζουν
τα χερουλια πανω στο πτωμα ή στην κασα?ευχαριστω εχω κλεισει θεση στον απολυτο να με θαψει με τις τιμες που μου αρμοζουν
Ας πουμε οτι εγω μπορει να εχω δει περισσοτερα.
Α στις φωτογραφιες εχεις μεινει εσυ? καλα.εχεις δει και την εφημεριδα ημερας που γραφει πανω μπου κομ?
Μην μου πεις οτι εισαι και διδυμακι ή καρκινακι...
Εχω λογο που ρωταω.αηδιες παλι
ευχαριστω εχω κλεισει θεση στον απολυτο να με θαψει με τις τιμες που μου αρμοζουν
Ρε αν τον έπαιξες για τα χείλη της Rose σε ρώτησα;;Άφησες υποννοούμενο πως πέσανε πολλά σοβατίσματαΑς πουμε οτι εγω μπορει να εχω δει περισσοτερα.
την μαριαννα την ειδες εμας οχι. ρουφα τωραΠοιός το ζήτησε μωρή χαμούρα ;;;
Μόνος μου τις έβαλα.
Δεν μου λέτε το άλλο ....
Για τη Μαριάννα γιατί δεν λέω ότι είναι μπάζο ;;;
Εκεί λέω την αλήθεια ;;;
Για τα χειλη οχιΡε αν τον έπαιξες για τα χείλη της Rose σε ρώτησα;;Άφησες υποννοούμενο πως πέσανε πολλά σοβατίσματα
Σε αυτο που τον ρωτησες σου απαντησε!!!Ρε αν τον έπαιξες για τα χείλη της Rose σε ρώτησα;;Άφησες υποννοούμενο πως πέσανε πολλά σοβατίσματα
Κι εγω διδυμακι ειμαι, οπως και η ροζυ. Μενει να μαθουμε για την ΕρηΚι εγώ και το Μεμάκι είμαστε διδυμάκια ,θυμάμαι καλά αγάπη?
καλα θυμασαι ερωτα :-* κανουμε και παρτουζα μονοι μας αμα λαχει :-*Κι εγώ και το Μεμάκι είμαστε διδυμάκια ,θυμάμαι καλά αγάπη?
Εχω λογο που ρωταω.
καλα θυμασαι ερωτα :-* κανουμε και παρτουζα μονοι μας αμα λαχει :-*
βασικα τυπε, εισαι απο τους ελαχιστους που δε τη λενε μπαζο :S
θα σου πει καμια πιρφορικη ατακα του στυλ ο ηλιος και οι πλανητες γυρνανε και λενε πως ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον (δεν εχει και ιμοτικον με ξερασμα γμτ)ασε με ρε αλεξ που εχεις λογο που ρωτας τετοιες παπαριες
Erinal ο Lakis έθεσε ανοιχτά και ξεκάθαρα θέμα διαφοράς στήθους.. Άσε λοιπόν τα λόγια και ξετσατσάρωστα!Δεν πρέπει να μένουν σκιές στο forumασε με ρε αλεξ που εχεις λογο που ρωτας τετοιες παπαριες
Εγω έχω και ωροσκόπο διδυμο,6 άτομα βγαίνει το σκηνικόκαλα θυμασαι ερωτα :-* κανουμε και παρτουζα μονοι μας αμα λαχει :-*