memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τα χερουλια πανω στο πτωμα ή στην κασα?ευχαριστω εχω κλεισει θεση στον απολυτο να με θαψει με τις τιμες που μου αρμοζουν![]()
τα χερουλια πανω στο πτωμα ή στην κασα?ευχαριστω εχω κλεισει θεση στον απολυτο να με θαψει με τις τιμες που μου αρμοζουν![]()
Ας πουμε οτι εγω μπορει να εχω δει περισσοτερα.
Α στις φωτογραφιες εχεις μεινει εσυ? καλα.εχεις δει και την εφημεριδα ημερας που γραφει πανω μπου κομ?![]()
Μην μου πεις οτι εισαι και διδυμακι ή καρκινακι...
Εχω λογο που ρωταω.αηδιες παλι
ευχαριστω εχω κλεισει θεση στον απολυτο να με θαψει με τις τιμες που μου αρμοζουν![]()
Ρε αν τον έπαιξες για τα χείλη της Rose σε ρώτησα;;Άφησες υποννοούμενο πως πέσανε πολλά σοβατίσματαΑς πουμε οτι εγω μπορει να εχω δει περισσοτερα.
την μαριαννα την ειδες εμας οχι. ρουφα τωραΠοιός το ζήτησε μωρή χαμούρα ;;;
Μόνος μου τις έβαλα.
Δεν μου λέτε το άλλο ....
Για τη Μαριάννα γιατί δεν λέω ότι είναι μπάζο ;;;
Εκεί λέω την αλήθεια ;;;
Για τα χειλη οχιΡε αν τον έπαιξες για τα χείλη της Rose σε ρώτησα;;Άφησες υποννοούμενο πως πέσανε πολλά σοβατίσματα
Σε αυτο που τον ρωτησες σου απαντησε!!!Ρε αν τον έπαιξες για τα χείλη της Rose σε ρώτησα;;Άφησες υποννοούμενο πως πέσανε πολλά σοβατίσματα
Κι εγω διδυμακι ειμαι, οπως και η ροζυ. Μενει να μαθουμε για την ΕρηΚι εγώ και το Μεμάκι είμαστε διδυμάκια ,θυμάμαι καλά αγάπη?![]()
καλα θυμασαι ερωτα :-* κανουμε και παρτουζα μονοι μας αμα λαχει :-*Κι εγώ και το Μεμάκι είμαστε διδυμάκια ,θυμάμαι καλά αγάπη?![]()
Εχω λογο που ρωταω.
καλα θυμασαι ερωτα :-* κανουμε και παρτουζα μονοι μας αμα λαχει :-*
βασικα τυπε, εισαι απο τους ελαχιστους που δε τη λενε μπαζο :S
θα σου πει καμια πιρφορικη ατακα του στυλ ο ηλιος και οι πλανητες γυρνανε και λενε πως ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον (δεν εχει και ιμοτικον με ξερασμα γμτ)ασε με ρε αλεξ που εχεις λογο που ρωτας τετοιες παπαριες![]()
Erinal ο Lakis έθεσε ανοιχτά και ξεκάθαρα θέμα διαφοράς στήθους.. Άσε λοιπόν τα λόγια και ξετσατσάρωστα!Δεν πρέπει να μένουν σκιές στο forumασε με ρε αλεξ που εχεις λογο που ρωτας τετοιες παπαριες![]()
Εγω έχω και ωροσκόπο διδυμο,6 άτομα βγαίνει το σκηνικόκαλα θυμασαι ερωτα :-* κανουμε και παρτουζα μονοι μας αμα λαχει :-*