brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.008
- Πόντοι
- 2.606
τα "ξερασε" γληγορα?Του πουλιου σου ; πολυ μικρο για καταθεσεις..
τα "ξερασε" γληγορα?Του πουλιου σου ; πολυ μικρο για καταθεσεις..
η καμπια πα να μου δημιουργησει ψυχολογικα να μην μπορω να την πεσω ουτε στην αννουλα του μπιμπι
η καμπια πα να μου δημιουργησει ψυχολογικα να μην μπορω να την πεσω ουτε στην αννουλα του μπιμπιΧονδρον
Επιτηδεs το κανει , για να οδηγησει τα πραγματα εκει που την συμφερουντην αλλη φορα θα τις καταθετω μια ωρα στο τελος θα τα "ξερασω" ολα με μιας κι ας τρεχει να φτηνει τα κουκουτσια στα δικογραφα της ομολογιας μου
την αλλη φορα θα τις καταθετω μια ωρα στο τελος θα τα "ξερασω" ολα με μιας κι ας τρεχει να φτηνει τα κουκουτσια στα δικογραφα της ομολογιας μου
η ερι ειναι γκαβλιαρα στο κρεβατι θα χυνει μια αιωνιοτητα και μια μεραΕπιτηδεs το κανει , για να οδηγησει τα πραγματα εκει που την συμφερουν
Στο κρεβατι
Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε καθωs εκεινεs διαβαζουνε τιs δικεs μαs κριτικεs, ενω εμειs δεν βλεπουμε τιs δικεs τουsη ερι ειναι γκαβλιαρα στο κρεβατι θα χυνει μια αιωνιοτητα και μια μερα
οχι σε διαρκεια μην φανταστεις απλα το αχ θα απεχει απ το βαχ 20 λεπτα τοσο ξενερα :S
Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε καθωs εκεινεs διαβαζουνε τιs δικεs μαs κριτικεs, ενω εμειs δεν βλεπουμε τιs δικεs τουs
Καλα κανειs......Δεν πρεπει να μπαινειs σε πειρασμοαν και πρεπει να εχουν πολυ ενδιαφερον σπάνια διαβαζω κριτικες σας
αν και πρεπει να εχουν πολυ ενδιαφερον σπάνια διαβαζω κριτικες σας
καμια προταση ρε μαγκες για σημερα το βραδυ δεν παιζει?
να χτυπησουμε καν φρεσκο φοιτητριουλες πχ
Βρισκειs ενα cg το ονομαζειs "φοιτητρια Κοινωνικων και Πολιτικων Επιστημων" κι ευχαριστιεσαι μπαλα ;)καμια προταση ρε μαγκες για σημερα το βραδυ δεν παιζει?
να χτυπησουμε καν φρεσκο φοιτητριουλες πχ
Ετσι εξηγειται τωρα
Καλα κανειs......Δεν πρεπει να μπαινειs σε πειρασμο
δηλαδη;
Ναχειs κλειστα τα ματια και τ αυτια......Ειμαστε δεσμιοι και δεσμωτεs του παθουs μαs με την νεανικη αγουρη σαρκα...Εσυ πρεπει να μεινειs υπερανωΜεγαλος ο πειρασμος και που να βρεις μετα ηρωα φιλε
ναι κατσε μωρη κι απαντεχε και τρωγε μοναχη σου το σπανακοριζο στο κορδελιοΜεγαλος ο πειρασμος και που να βρεις μετα ηρωα φιλε
Το μονο που λες εδω μεσα ειναι για πιπες και σιγουρα δεν ξερεις να κανεις,οποτε διαβασε καμια κριτικη μπας και μπορεσεις να κανεις τιποτα απο τα υπολοιπα που μας αρεσουν