nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οποτε καλυτερα να παει να το βαλσαμώσει
Δε σε χαλάνε τα βαλσαμωμένα άντρακλα!
οποτε καλυτερα να παει να το βαλσαμώσει
μονο η μανα σου μπορει να απαντησει σε αυτο ..
αν δεν εχει κοσμο , κανε μια ερωτηση και πες μας τυπε , ετσι για να μας φυγει η περιέργεια ;)
Αλήντισα άσε τον Άλεξ τον φιδέμπορα κι έλα να σου δείξω το μεγάλο φίδι μου ;)Πες ονοματα αλλιώς δεν έχει νόημα.Φιδια.
H μαριαννα εχει βγαλει φωτο σε ολο το διαδικτυο ρε μαν.Δηλαδη η Μαριαννα ειναι πουτανα?
χοντροτο κωλο σου ;)
χοντρο
μονο η μανα σου μπορει να απαντησει σε αυτο ..
αν δεν εχει κοσμο , κανε μια ερωτηση και πες μας τυπε , ετσι για να μας φυγει η περιέργεια ;)
Νέα κοπέλα τι κάνεις;
Γιατι δεν πιστευεις;αρκετοι εχουν παει με καποιες απο εδω μεσα.Πες ονοματα αλλιώς δεν έχει νόημα.Φιδια.
Πες τα ρε μαστερ γιατι θα με τρελανει αυτη.Γιατι δεν πιστευεις;αρκετοι εχουν παει με καποιες απο εδω μεσα.
Χοντρο :Sπαιζω το μουνακι μου και σε σκεφτομαι
Τύπε χάθηκες τελευταία από τα τραβελοθρεντ. Γιατί; Σε χάλασε κάτι;
Η απουσία σου είναι αισθητή να ξέρεις. Λίγοι έχουν το καλό σου γούστο στο καβλί.
Την θελεις κατι? Να την ειδοποιησω?Η Rose με τις χειλάρες που να ναι;;Ακόμα πμ για date διαγράφει;
καθαριζεις τα χερια σου απο τα ντονατς τουλαχιστονπαιζω το μουνακι μου και σε σκεφτομαι
Ο πουτσολόβερ78 είναι για τα καβλιά ότι η Βίλμα για τους κώλους. Πάντα ξεχωρίζουν το πιο χοντρό και καλοσχηματισμένο.
καθαριζεις τα χερια σου απο τα ντονατς τουλαχιστον
Ο πουτσολόβερ78 είναι για τα καβλιά ότι η Βίλμα για τους κώλους. Πάντα ξεχωρίζουν το πιο χοντρό και καλοσχηματισμένο.