kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Γιατι δεν πιστευεις;αρκετοι εχουν παει με καποιες απο εδω μεσα.
η απελπισία είναι συνώνυμο του άλεξ όχι αποκλειστικότητά του ;)
Γιατι δεν πιστευεις;αρκετοι εχουν παει με καποιες απο εδω μεσα.
στο χωριο μου εμεις τον λεμε πεφτουλα
καθαριζεις τα χερια σου απο τα ντονατς τουλαχιστον
ελα να μου παρεις μια να δεις την γλυκα , μονο τον μεμο τσιμπουκωνεις , το ρεντικολο του σαιτ ...
Κάθε μέρα στη πιάτσα είμαι τύπε. Με έψαχνες και δεν το έμαθα;
Είναι κει κοντά τύπε;;Τι βλέπατε;Το κάτω παρτάλι στην tv;Την θελεις κατι? Να την ειδοποιησω?
φίλε ανοίγεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα ή μήπως όχι
εσυ παντως πεφτουλας σαν τον αλεξ δεν εισαι τουλαχιστον εδω οποτε κανε μας την χαρηόποιος δεν είναι πέφτουλας
και δεν είναι απόγονος ωνάσηδων
είναι ένα από τα ακόλουθα
1)παρθένος
2)μαλάκας
3)μπαζόγάμης
παίζουν και όλοι οι συνδιασμοί ....
παρακολουθεις το νημα τυπε και σου εχω λειψει ε ...?
και εσυ χαθηκες ομως , σε ψαχνει κοσμος αλλα κρυβεσαι ..θες να κανεις μια γκεστ εμφανιση ? νωντοτυπε ? ή καλυτερα αδερφοτυπε ? σας παει πιο πολυ σε εσας τα δροσερα αγορια ....
για την ερι την υπαστυνομο α της διωξηςοχι βεβαια. αν ειναι δυνατον για ποια με περασες
σου γαμαω ολο το dna σου
ουτε ενα χρονια πολλα δεν ειπατε γαιδαροιγια την ερι την υπαστυνομο α της διωξης
ολος ο κοσμος το βλεπειβλέπεις τι καλό παιδί είμαι και πόσο μουνής εσύ αντίστοιχα το βλέπεις έτσι δεν είναι
Ωχ δικιο εχεις....Χρονια σου πολλα Ειρηνη...ουτε ενα χρονια πολλα δεν ειπατε γαιδαροι
χρονια πολλα γκαααααααουτε ενα χρονια πολλα δεν ειπατε γαιδαροι
Ποιός γιορτάζει ρε μωρό; :-*ουτε ενα χρονια πολλα δεν ειπατε γαιδαροι
εσυ παντως πεφτουλας σαν τον αλεξ δεν εισαι τουλαχιστον εδω οποτε κανε μας την χαρη
πιμι με καρδουλες γρηγορα.....αντε αργεις....Ωχ δικιο εχεις....Χρονια σου πολλα Ειρηνη...
Αν ήθελες να παριστάνεις τον άντρα, έπρεπε να συγκρατήσεις τις "οπισθοδρομικές" ορέξεις σου και να μην ξεφωνήσεις σαν υστερική αδερφή μόλις είδες το καβλί:
Εκεινη. Στρόφαρε!!!Ποιός γιορτάζει ρε μωρό; :-*