memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αμφιβαλλεις?Τελικά οι Νωντότυποι είναι συν των άλλων και κοσμογυρισμένοι
αμφιβαλλεις?Τελικά οι Νωντότυποι είναι συν των άλλων και κοσμογυρισμένοι
γιδοβοσκοςελα ντε...αφου ειναι ωραια να εισαι νωντοτυπος.....τι να εισαι δλδ μολντοτυπος;
ελα ντε...αφου ειναι ωραια να εισαι νωντοτυπος.....τι να εισαι δλδ μολντοτυπος;Γιατί τύπε τα έχεις βάλει με τους νωντότυπους; Είπαν κάτι που σε πείραξε πολύ ψυχολογικά;
Ρωτάω ρε τύπε για να πάρω πληροορίες ;).Σκέφτομαι τι θα ψηφίσω στο bourdelacomαμφιβαλλεις?
ολες οι πουτανες μσν εχουνΚαθόσουν και ζήταγες msn για να δεις αν είναι φόλες;
Θυμάμαι πως κάποιος έγραψε πως παίζει σοβαρά να την πέτσωσε ο Άλεξκαποιος ο υποστρατηγος;
καποιος ο υποστρατηγος;Το name ταπεινό χαμομιλάκι μπαίνει ακόμα στο bourdelacom;;Κάποιος ποστάρισε αυτό το name και μ άρεσε
Στην Αλι να το πεις, που οταν ακουσε οτι μπορει να εχω παρει πανω απο μια, ειπε "φιδια".ο αλεξ τυπε τις εχει πετσωσει ολες.....ειναι πολυ κωλοπετσωμενος
Είναι πολύ μερακλής ο Άλεξ τελικά .Εγκρίνω!ο αλεξ τυπε τις εχει πετσωσει ολες.....ειναι πολυ κωλοπετσωμενος
ο αλεξ τυπε τις εχει πετσωσει ολες.....ειναι πολυ κωλοπετσωμενοςΘυμάμαι πως κάποιος έγραψε πως παίζει σοβαρά να την πέτσωσε ο Άλεξ
Είναι πολύ μερακλής ο Άλεξ τελικά .Εγκρίνω!
Ασε τώρα χρυσούλι,αν δεν μου πεις νικνειμ λεγάμενης δεν πιστευωΣτην Αλι να το πεις, που οταν ακουσε οτι μπορει να εχω παρει πανω απο μια, ειπε "φιδια".
Συνεχεια με πληγωνει αυτη η Αλι.
Να ξεμπλοκαρεις τα πμ.Ασε τώρα χρυσούλι,αν δεν μου πεις νικνειμ λεγάμενης δεν πιστευω
Και πού ειναι το εμποδιο αν θελει οντως?θα θελε να την εχεις πετσωσει κι αυτη φαινεται
Ας τον λετε και Καλογερο Σαμουηλ. Εγω καλα περναω ομως.στο χωριο μου εμεις τον λεμε πεφτουλα
θα θελε να την εχεις πετσωσει κι αυτη φαινεταιΣτην Αλι να το πεις, που οταν ακουσε οτι μπορει να εχω παρει πανω απο μια, ειπε "φιδια".
Συνεχεια με πληγωνει αυτη η Αλι.
Να προσέξει τα φίδια κατά το ξεμπλοκάρισμα!!!Δαγκώνουν!!Να ξεμπλοκαρεις τα πμ.
στο χωριο μου εμεις τον λεμε πεφτουλα
Είπες οτι δεν με έχεις βάλει στόχο,τι περιμενεις να καταφέρεις με τέτοια επιχειρήματα γατάκι?Και πού ειναι το εμποδιο αν θελει οντως?