alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
ενα μιλι ισουται με ενα χιλιομετρο??????Το μιλι σε 7 λεπτα? ποιο ειναι το μιλι? το χιλιομετρο? 7 λεπτα ειναι το οριο για το 1000αρι? αυτο μου λες?
ενα μιλι ισουται με ενα χιλιομετρο??????Το μιλι σε 7 λεπτα? ποιο ειναι το μιλι? το χιλιομετρο? 7 λεπτα ειναι το οριο για το 1000αρι? αυτο μου λες?
ενα μιλι ισουται με ενα χιλιομετρο??????
Το μιλι σε 7 λεπτα? ποιο ειναι το μιλι? το χιλιομετρο?
Για πες μου ποια ειναι η διαδικασια διαλογης σε μια ιδιωτικη επιχειρηση? κοιτανε το βιογραφικο σου και περνας απο συνεντευξη? ελα ρε τωρα τρομαξα σοβαρα? τετοια πιεση?
ναυτικο ή ξηρας;ενα μιλι ισουται με ενα χιλιομετρο??????
Ξηρας: 1609.3 m - Θαλασσας: 1852 mενα μιλι ισουται με ενα χιλιομετρο??????
ενα μιλι ισουται με ενα χιλιομετρο??????
H πλάκα ειναι οτι εγω δεν χρειάζεται να κάνω καμάκι. Ουτε εγω ουτε ο μαστερ βασικα ... απλα να βγούμε βολτα με την στολή και τελειωσε.
ναυτικο ή ξηρας;
Πλακα κανεις ετσι; Και στην τελικη αμα ειναι τοσο ευκολο να βρεις δουλεια στον ιδιωτικο τομεα εσυ γιατι προτιμησες να πας να γινεις καραβανας;
Άλεξ ... ο τύπος δεν υπάρχει ....
πλάκα μας κάνει ...
Πες μας αλήθεια πως το κόβεις ....
είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος τύπος ;;;;
δεν υπάρχει τέτοια εξέτασει
ειναι πολλα τα μιλια τυπε.....ρωμαικα,λονδινου,γεωγραφικα κλπΤο ξηρας ποιο ειναι τυπε, το πρασινο μιλι;
Κοντα ειναι αυτα τα δυο.ναυτικο ή ξηρας;
Ναι, κοντα ειναι, εδω στο διπλα τετραγωνο.Κοντα ειναι αυτα τα δυο.
Οχι δεν κανω πλάκα. Οι δικες μου εξετάσεις ηταν πολυ δυσκολοτερες απο την διαδικασια συνεντευξης σε μια ιδιωτικη επιχειρηση.Και αμα θες μπορω να στο υποστηριξω. Και η πιεση καθημερινα μεσα στην σχολη ειναι πολυ πολυ δυσκολοτερη απο την πιεση που έχεις εσυ στην δουλεια σου
Και η πιεση καθημερινα μεσα στην σχολη ειναι πολυ πολυ δυσκολοτερη απο την πιεση που έχεις εσυ στην δουλεια σου
Ρε μαλακες ειλικρινα τωρα. Ποιος ηξερε τα παντα για τα μιλια και δεν το κοιταξε στο google;
εγω μαν.....οπως ξερω τα παντα για τις τσοντες και για τις πουτανες της θεσσαλιας.....ρωτα με οτι θεςΡε μαλακες ειλικρινα τωρα. Ποιος ηξερε τα παντα για τα μιλια και δεν το κοιταξε στο google;