Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για πες μου ποια ειναι η διαδικασια διαλογης σε μια ιδιωτικη επιχειρηση? κοιτανε το βιογραφικο σου και περνας απο συνεντευξη? ελα ρε τωρα τρομαξα σοβαρα? τετοια πιεση?  :2funny: :2funny:

Πλακα κανεις ετσι; Και στην τελικη αμα ειναι τοσο ευκολο να βρεις δουλεια στον ιδιωτικο τομεα εσυ γιατι προτιμησες να πας να γινεις καραβανας;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1500 μετρα λεει σε 7 λεπτά δεν υπάρχει τέτοια εξέτασει στα 1000 μετρα εξετάζεσαι

Επισκέπτης
ενα μιλι ισουται με ενα χιλιομετρο??????

Άλεξ ... ο τύπος δεν υπάρχει ....
πλάκα μας κάνει ...

Πες μας αλήθεια πως το κόβεις ....

είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος τύπος ;;;;

H πλάκα ειναι οτι εγω δεν χρειάζεται να κάνω καμάκι. Ουτε εγω ουτε ο μαστερ βασικα ... απλα να βγούμε βολτα με την στολή και τελειωσε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πλακα κανεις ετσι; Και στην τελικη αμα ειναι τοσο ευκολο να βρεις δουλεια στον ιδιωτικο τομεα εσυ γιατι προτιμησες να πας να γινεις καραβανας;

Οχι δεν κανω πλάκα. Οι δικες μου εξετάσεις ηταν πολυ δυσκολοτερες απο την διαδικασια συνεντευξης σε μια ιδιωτικη επιχειρηση.Και αμα θες μπορω να στο υποστηριξω. Και η πιεση καθημερινα μεσα στην σχολη ειναι πολυ πολυ δυσκολοτερη απο την πιεση που έχεις εσυ στην δουλεια σου αρα δεν ειμαι ενας απλος καραβανας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άλεξ ... ο τύπος δεν υπάρχει ....
πλάκα μας κάνει ...

Πες μας αλήθεια πως το κόβεις ....

είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος τύπος ;;;;

Καλα σκασε τωρα θα μιλησω λιγο με την εγγραφη γιατι εσυ εισαι αλλού γενικοτερα σημερα σου έδωσα αρκετη σημασια και πηρες αέρα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οχι δεν κανω πλάκα. Οι δικες μου εξετάσεις ηταν πολυ δυσκολοτερες απο την διαδικασια συνεντευξης σε μια ιδιωτικη επιχειρηση.Και αμα θες μπορω να στο υποστηριξω. Και η πιεση καθημερινα μεσα στην σχολη ειναι πολυ πολυ δυσκολοτερη απο την πιεση που έχεις εσυ στην δουλεια σου

Πραγματικα πρεπει να κανεις πλακα. Δεν μπορει ουτε εσυ να το εννοεις αυτο... Δε θα μπω καν στη διαδικασια να σου εξηγησω οτι αυτα που λες δε στεκουν, απλα σε ξαναρωτω, τοτε γιατι εσυ δεν πηγες στον ιδιωτικο τομεα να βγαζεις και πιο πολλα λεφτα και ευκολα;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε μαλακες ειλικρινα τωρα. Ποιος ηξερε τα παντα για τα μιλια και δεν το κοιταξε στο google;  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε μαλακες ειλικρινα τωρα. Ποιος ηξερε τα παντα για τα μιλια και δεν το κοιταξε στο google;  :grin:
εγω μαν.....οπως ξερω τα παντα για τις τσοντες και για τις πουτανες της θεσσαλιας.....ρωτα με οτι θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom