Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για σενα χοντρε φοβερα ειναι. οι αθλητικες δοκιμασιες ειναι το δευτερο πιο τρομερο πραγμα για σενα.
το πρωτο ειναι να σηκωθει το πουλι σου...με καποτα.

χαχαχαχα θέλει να τρέξει και ενα μιλι σε 7 λεπ΄τα λεει.

Επισκέπτης
για σενα χοντρε φοβερα ειναι. οι αθλητικες δοκιμασιες ειναι το δευτερο πιο τρομερο πραγμα για σενα.
το πρωτο ειναι να σηκωθει το πουλι σου...με καποτα.

Για σένα, το μοναδικό φοβερό είναι μην ανεβάσω φωτό και σε ξεφτυλίσω.

Κωλοτρίψου στο χαζό-Μπόλντη μπας και βρεις κανέναν υποστηρικτή.
Όταν σε είχα ξεφτυλίσει με τη φωτό που εσύ ζήτησες πάντως ,
δεν σου είχε χαριστεί.

Ο λοπεζ απο οσο εχω καταλαβει μονο ιστοριες ειναι  
την μια του κανονιζουν ραντεβουδακια δεν πηγαινει... την αλλη του λεει ο λακης
να βαλει δικο του οπλο δεν βαζει.

Ξέρεις για ποιά φωτό λέω ...
Αυτή που ζήταγες ...

Τούτη ....

L33_D.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για σένα, το μοναδικό φοβερό είναι μην ανεβάσω φωτό και σε ξεφτυλίσω.

Κωλοτρίψου στο χαζό-Μπόλντη μπας και βρεις κανέναν υποστηρικτή.
Όταν σε είχα ξεφτυλίσει με τη φωτό που εσύ ζήτησες πάντως ,
δεν σου είχε χαριστεί.

Ξέρεις για ποιά φωτό λέω ...
Αυτή που ζήταγες ...

Τούτη ....

L33_D.jpg

Ρε μλκ μιζερε ένα ποστ το έχεις και το βαζεις 1000 φορές που εγραψα πριν 2 χρονια ελεος οτι σε συμφερει εισαι

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
@δυσκοληεγγραφη τι εννοεις παιζεις το κεφαλι σου κορωνα γράμματα? αν γινει κάποιο λάθος απο μεριάς σου θα περάσεις απο εξέταση και παιζει να βρεθεις και κατηγορουμενος στον εισαγγελέα?

προφανως γιατι δεν ειχα τα κοννέ και τις γνωριμιες για να κοιτάξω σε πολυεθνικη δεν ξερω που εισαι ακριβως. Παιζουν ακομα μισθοι 3000 ευρω σε ιδιωτικους στην Ελλαδα? μπράβο.

Με τα κορωνα γραμματα προφανως και εννοω οτι ανα πασα στιγμη μπορει να απολυθω. Αμα κανω καμια χοντρη μαλακια που βλαψει ανεπανορθωτα το brand της εταιριας μπορει να εχω και ποινικες ευθυνες.

Για τα κονε που λες, σε διαβεβαιω πως απο την οικογενεια μου δε βρηκα κανενα. Αλλωστε σου θυμιζω οτι εγω στρατο εκανα στην Κυπρο, οχι στην Αθηνα οπως εσυ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.312
Πόντοι
2.606
Το τι είμαι , μπορώ να το αποδείξω και με φωτογραφίες.
Και να σε κάνω παλτό , όπως έκανα τον έκτωρα
(το είχες παραδεχθεί κι εσύ).

Εσύ και να ήθελες να με εμπιστευτείς, δεν είσαι σε θέση να αγοράσεις τις υπηρεσίες μου.
Είναι ακριβές για καραβανάδες.
Πιθανόν θα μπορούσες να πληρώσεις μόνο εξαξγωγή εγκλείστου φρονιμήτη ...
αλλά και πάλι είναι το 1/5 του μισθού σου μία εξαγωγή.

Όλα τα άλλα είναι πολλαπλάσια του μισθού σου, οπότε ξέχνα τα.
Στα αρχίδια μου λοιπόν ......
Λακη στην Έρη που ναι η συμπάθεια σου θα τις τα βγαζες όλα και τσάμπα  >:cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και επειδη κατι ειδα για γκομενικα πριν, να ξεβρακωσω αλλη μια φορα με επιχειρηματα.
οποιος εχει γαμησει στη ζωη του πολλες γκομενες αλλα και οποιος εχει γαμησει στη ζωη του πολλες πουτανες εχει ενα κοινο χαρακτηριστικο.
ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ.
οι μονογαμικοι μακροχρονα εχουν προβλημα και δεν τους σηκωνεται με καποτα. τουτεστιν σχεσακηδες και οσοι γαμησαν μονο οταν παντρευτηκαν οπως ο χοντρος. γιαυτο και ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να βρει πουτανα να τη γαμησει ακαποτα (αδιανοητο για μορφωμενο ανθρωπο αν ειχε γαμησει πανω απο 1 γυναικα στη ζωη του).
τα παραπανω ειναι αδιαμφισβητητα και θα το αναγνωρισουν ολοι, ειτε ανηκουν στη μια πλευρα ειτε στην αλλη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με τα κορωνα γραμματα προφανως και εννοω οτι ανα πασα στιγμη μπορει να απολυθω. Αμα κανω καμια χοντρη μαλακια που βλαψει ανεπανορθωτα το brand της εταιριας μπορει να εχω και ποινικες ευθυνες.

Για τα κονε που λες, σε διαβεβαιω πως απο την οικογενεια μου δε βρηκα κανενα. Αλλωστε σου θυμιζω οτι εγω στρατο εκανα στην Κυπρο, οχι στην Αθηνα οπως εσυ.

Επειδη καταλαβαινω που το πάς. Δεν μπαινεις κάπου αν δεν το αξιζεις και βυσμα να έχει κάποιος αμα ειναι πάρταλος δεν μπορει να τον βοηθησει. Αν έβαλες βυσμα σε ιδιωτικη απλα για να σε κοιτάξουν καλα έκανες.Αλλα μετα λογικα αξιζες για αυτο σε πηραν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και επειδη κατι ειδα για γκομενικα πριν, να ξεβρακωσω αλλη μια φορα με επιχειρηματα.
οποιος εχει γαμησει στη ζωη του πολλες γκομενες αλλα και οποιος εχει γαμησει στη ζωη του πολλες πουτανες εχει ενα κοινο χαρακτηριστικο.
οι μονογαμικοι μακροχρονα εχουν προβλημα και δεν τους σηκωνεται με καποτα. τουτεστιν σχεσακηδες και οσοι γαμησαν μονο οταν παντρευτηκαν οπως ο χοντρος. γιαυτο και ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να βρει πουτανα να τη γαμησει ακαποτα (αδιανοητο για μορφωμενο ανθρωπο αν ειχε γαμησει πανω απο 1 γυναικα στη ζωη του).
τα παραπανω ειναι αδιαμφισβητητα και θα το αναγνωρισουν ολοι, ειτε ανηκουν στη μια πλευρα ειτε στην αλλη.

Θα αρχισει το παραληρημα τωρα και να βριζει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα που το λες αμα δεν βαλω καποτα δεν το φχαριστιεμαι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα αρχισει το παραληρημα τωρα και να βριζει.

ας προσεχε. οταν αποφασιζεις στα 40φευγα σου να γαμησεις για πρωτη φορα πουτανα αυτα παθαινεις. ξεφτυλιζεσαι με αυτα που ζητας.

Επισκέπτης

Σε πήδηξα ....

Εχει ομολογηθεί από πολλούς ....

Αυτό φαντάζομαι πάει στον Ektor Lopez ε ;;;;;;;;

καλα φανταζεσαι ,και στα αναρχοκουμμουνια

Καλά τον λόπεζ τον έχεις κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη,εγώ στην θέση του θα πατούσα αποσύνδεση όποτε σε έβλεπα μέσα....

παει ο λοπεζ

ρεστ ιν πις

να τον θυμομαστε καθε 1 δεκεμβρη

ριχτην αγορι μου
αντε με τον χλιαρα τον γελιο να πουμε τωρα να πουμε
σκιστοννννννννννναααα

Ηλί ηλί λαμά σαβαχθανί;

LOPEZ... τετέλεσθαι....

:priest: :priest: :priest: :priest:

Στα αρχίδια του κι αυτός.... Θα αλλάξει νικ νέημ...  τερμα το ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ....  Θα ανοίξει καινούριο νικ....

Λακογαμημενος33....   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η διαπόμπευση του Εκτορα θα συνεχιστεί κι αύριο...

πάει ο Έκτορας τον έφαγες Λάκη
θα του κάνουμε κηδεία ή αδιάβαστος θα πάει;

Τύπε έχεις το δικαίωμα να κάνεις μία επιβλητική παρέλαση νίκης πάνω απ το πτώμα του

σ εχουμε κανει περισσοτερο σωβρακο απ οτι εχει κανει ο λακης τον λοπεζ...και μιλας μωρη ρομπα?  

καλα τον εκανε σωβρακο ο λακης33 με τα οπλα κ τις αμερικανικες καραμπινες τον εκτορλοπεζ τωρα τον ξεφτυλισα κ εγω που πηγε να μου την πει σε αμερικανικο σηριαλ που ολη μου η ζωη μικρος ηταν η τιβι

τελειωμενη υποθεση στο φορουμ ειναι ο λοπεζ

καλυτερα να μπει στο κοσμοπολιταν να ανοιξει θρεντ ''γιατι τα κομματακια απο την περιοδο ειναι κοκκινα κ βρωμανε κ οχι ροζ σε σχημα καρδουλα''  :birdman: :birdman: :birdman:

Αλήθεια όμως Lopez ....

Καμία κριτική για ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ;;;;

Κανένα post , σε σχετικό θέμα ;;;;;;

Την καπότα, την έχω βαρεθεί.
Αυτό οι πουτανιάρηδες , το κατανοούν..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ...

ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ

ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΩ .....

Επισκέπτης
ας προσεχε. οταν αποφασιζεις στα 40φευγα σου να γαμησεις για πρωτη φορα πουτανα αυτα παθαινεις. ξεφτυλιζεσαι με αυτα που ζητας.

Εσύ στα 50 σου μαλάκα,
με 50.000 posts εδώ μέαα,
καμία ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ;;;;

ΚΑΝΕΝΑ post σε θέματα για πουτάνες ;;;;

Ρε μαλάκα ....

πάλι τσιγκλάει ο κώλος σου ;;;;

Πάλι καρότσι θέλεις να σε πάω ;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπραβο λάκη μάζεψες τα ποστ απο ολα τα τρολλ που μπαινουν εδω μεσα και κοροιδευουν και χάρηκες τωρα? ποσο κακομοιρης θα γινεις ακομα ρε φιλε? ποσο?

Επισκέπτης
Eεεε με αδικεις τωρα .Στο κατω κατω πιο χιουμορ ρε τυπε? Απλα σου ειπα οτι σε εκανε ρομπα ο λακης με την καραμπινα.

Ηρεμησε ρε δικε μου για να σε αβανταρω το κανα. Εσυ επιβαρυνεις τη θεση σου :grin: Σε θεωρουν κοτα και οτι ο Λακης σε ξεβρακωσε.
Εμενα να, στα @@ μου τα σουβλακια μου και το παγωτακι μου θα τα ντερλικωσω το βραδυ. Εσενα λενε κοτα , γκομενα, μοντ και οτι αλλο θες :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καμαρωστε απαντηση στο αρτιο απο επιχειρηματα ποστ μου. παραδιδω τον χοντρο στη χλευη του φορουμ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Επειδη καταλαβαινω που το πάς. Δεν μπαινεις κάπου αν δεν το αξιζεις και βυσμα να έχει κάποιος αμα ειναι πάρταλος δεν μπορει να τον βοηθησει. Αν έβαλες βυσμα σε ιδιωτικη απλα για να σε κοιτάξουν καλα έκανες.Αλλα μετα λογικα αξιζες για αυτο σε πηραν.

Και κατι τελευταιο για τον ιδιωτικο τομεα και τα "βυσματα": με βιογραφικο σε αγγελια θα βρεις την πρωτη σου δουλεια, απο εκει και μετα αμα εισαι καλος δε θα ξανακανεις αιτηση, θα υπαρχει παντα καποιος που θα σε προτεινει.

Εγω παντως 12 χρονια τωρα που γαμαω με καποτα δεν ειχα ποτε θεμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom