Επισκέπτης
Σανέλ ... μη λέμε μαλακίες ...
το συνάφι της έριναλ , έχει τέτοιες τσάντες ....
ε αφου θελει το παιδι να μου στειλει τα πολυτιμα αρχιδια του να τα βαλει μεσα σε σακουλες σουπερ μαρκετ; δεν ειναι σωστο...
http://[URL unfurl="true"]www.missbloom.gr/media/pics/OCTOBER%202012/FASHION/Fashion%20News/chanel%20fashion%20show/missbloom_chanel_spring_2013_accessories_2.jpg[/img[/URL]]
Ποια θελεις?
[/quote] θελω κατι σε ροζ απαλο νιουντ ;D
οτι ειναι απο αλλο κοσμο ειναι σιγουρο,και πιστευω οτι παιζει και σε αυτες να μην εχεις επιτυχια.Με τη στολή ναι ... γαμάς αβέρτα ....
Απλά γαμάς μπάζα, από χωριά με πληθυσμό κάτω των 100 κατοίκων
και υψόμετρου άνω των 1000 μέτρων ....
Τέτοιες εγώ δεν θέλω , όχι να γαμήσω, αλλά να ξέρω ότι υπάρχουν
γιατί με ξεκαβλώνουν.
Τις γκόμενες που κάνω εγώ καμάκι , εσύ δεν τις βλέπεις, ούτε ο μάστερ,
γιατί είναι από ... άλλο κόσμο ... όχι τον δικό σας ....
H πλάκα ειναι οτι εγω δεν χρειάζεται να κάνω καμάκι. Ουτε εγω ουτε ο μαστερ βασικα ... απλα να βγούμε βολτα με την στολή και τελειωσε. Εσυ τρέχα να κανεις καμάκια και να παρακαλας την γκομενα να σου κάτσει. Τέτοιος εισαι
εχω ενα ταγαρακι κεντητό απο την γιαγιάκα μου την συγχωρεμένη και το φοράω σε συναυλίες για τις σκουριεςΣανέλ ... μη λέμε μαλακίες ...
ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!
Ρε τύπε πού ζεις?Αυτες κοιτανε αγορι μου τους αξιωματικους πρωτη φορα το ακους?
Ε τωρα παπαρια λες και εσυ,ποιος βγαινει βολτα με την στολη εκτος δουλειας,σαν τζιτζιφιογκος :SH πλάκα ειναι οτι εγω δεν χρειάζεται να κάνω καμάκι. Ουτε εγω ουτε ο μαστερ βασικα ... απλα να βγούμε βολτα με την στολή και τελειωσε. Εσυ τρέχα να κανεις καμάκια και να παρακαλας την γκομενα να σου κάτσει. Τέτοιος εισαι
Ρε τύπε πού ζεις?
Στην ελληνικη επαρχια του 1950?
οτι ειναι απο αλλο κοσμο ειναι σιγουρο,και πιστευω οτι παιζει και σε αυτες να μην εχεις επιτυχια.
εχω ενα ταγαρακι κεντητό απο την γιαγιάκα μου την συγχωρεμένη και το φοράω
Ε τωρα παπαρια λες και εσυ,ποιος βγαινει βολτα με την στολη εκτος δουλειας,σαν τζιτζιφιογκος :S
0 αυτοσεβασμος φιλε. Μηδεν.Αυτες κοιτανε αγορι μου τους αξιωματικους πρωτη φορα το ακους?
0 αυτοσεβασμος φιλε. Μηδεν.
Ισως και να καταφερεις να ριξεις μια με την στολη αναμεσα στις 1000 που θα γελασουν (μιλαμε παντα για πανω των 18), αλλα δεν αξιζει να γινει κουρελι ο αυτοσεβασμος σου για αυτην την μια.
Ε τωρα παπαρια λες και εσυ,ποιος βγαινει βολτα με την στολη εκτος δουλειας,σαν τζιτζιφιογκος
Αν τα γαλόνια είναι πολλά ... ψαρώνει η στολή ....
μουτσος εχει καταργηθει εδω και κατι χρονια,τζοβενο υπαρχει πλεον αλλα αυτοι δεν κανουν και πολλα..Τελικά μόνο λιμενικοί και μούτσοι γαμάνε.
Το έχουν τα λιμάνια.
Μα μόνο ταγάρια κρατάνε οι του συναφιού σου,
το ξέρουμε.
Τι θα μας πεις;;; Ότι έχεις φακέλους και τσαντάκια κτλ ;;;;
Τελικά μόνο λιμενικοί και μούτσοι γαμάνε.
Το έχουν τα λιμάνια.
Μα μόνο ταγάρια κρατάνε οι του συναφιού σου,
το ξέρουμε.
Τι θα μας πεις;;; Ότι έχεις φακέλους και τσαντάκια κτλ ;;;;