Επισκέπτης
SBHSE TH XONTRH REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ε αυτό θέλω να δω...Το κινητό ειναι στη μεριά της ελληνίδας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......................
το δικό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι πουλί είναι αυτό στην καρέκλα της ρωσσίδας ???????????
τοσο μεγαααααααααααααααααααααααααααααλοοοοοοοοοοοοο ?????????????????????????????το δικό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ξεγελάνε τα φτερά.....τοσο μεγαααααααααααααααααααααααααααααλοοοοοοοοοοοοο ?????????????????????????????
Ρε παιδιά το ξέρουμε ότι οι Ρωσσίδες είναι ωραιότερες από τις δικές μας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι είναι ελλεινίδες Στο χαρακτήρα εννοώ και όχι στην εμφάνιση....
σε ξεγελάνε τα φτερά.....
αααααααααααααααααααααα ναι.............το κεφάλι επρεπε να προσεξωωωωωωωωωω..........λαθος μου...........
σιγά σιγά θα μάθεις.....
δε σου είπα ότι οι φωτός μου είναι μόνο για προσωπική χρήση...άνευ σχολίου....
το δικό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε παιδιά το ξέρουμε ότι οι Ρωσίδες είναι ωραιότερες από τις δικές μας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι είναι ελλεεινίδες (Στο χαρακτήρα εννοώ και όχι στην εμφάνιση....)
το σκανα είναι σύντμηση του ΣΚάσεπουτΑΝΑ;οκ boss....
μπες στο
να βρεις κι εσυ καμια ρωσσιδα ή καμια καλη κοπελα γενικά....ειδες ο λεο ???? τοσο καιρο ελλειπε...κ εσκασε μυτη με ναρομου....