Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
δε σου είπα ότι οι φωτός μου είναι μόνο για προσωπική χρήση...
ΘΑ γίνεις μπάν από τους αντμίνς για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

έλα χρυσό μου μη κάνεις έτσι
εχω κανει βελτιώσεις με το φοτοσοπ, αγνωριστος είσαι

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μπαίνεις σ' αυτό το τριπάκι όμως να βάζεις στον ίδιο κουβά και όλα τα προϊόντα του Νο 1 μέσου καλλιέργειας (βλέπε υποκουλτούρας) της Ελληνικής κοινωνίας που είναι η τηλεόραση - δηλ πετάς κι ένα Ζαχόπουλο μέσα σ' όλ' αυτά που λέω.

Αναπαραγάγεις αυτό ακριβώς που εννοώ - ότι πέρα απ' όλα αυτά που κι εγώ είπα ότι συμφωνώ ότι υπάρχουν σαν παράγωγα μιας σαθρής κοινωνίας (περισσότερο με την έννοια ότι αυτός ο τόπος που ζούμε δεν ξέρει ούτε που είναι στο παγκόσμιο κοινωνιολογικό γίγνεσθαι, αλλά ούτε και που θέλει να πάει), υπάρχει και η Ελλάδα που πολλοί τεχνηέντως ισχυρίζονται ότι δεν υφίσταται καν.

Θέλω να πιστεύω ότι αν σκεφθείς λίγο πιο αποστασιοποιημένα από την περιπτωσιολογία της καθημερινότητας, θα συμφωνήσεις. Άλλωστε η αισιοδοξία για το αύριο είναι και η μεγαλύτερη ελπίδα μας.

Όπως και η παρότρυνση να είμαστε αισιόδοξοι Pristine σε τόσο χαλεπούς καιρούς μπορεί να είναι και αυτή ένα είδος "οπίου του λαού" (όπως το ποδόσφαιρο. Γαμάμε τις λαικές τάξεις, κωλοδαχτυλιάζουμε ακόμη και τους φτωχούς στους φόρους αλλά τους δίνουμε έντεχνα μερικές επιτυχίες στο ΟΥΕΦΑ για να τους αποκοιμίζουμε έτσι ώστε να μην ξεσπάσουν πάνω μας).

Και προσωπικά εγώ την κοινωνία μας ούτε την κοιτάω επιφανειακά ούτε παρασύρομαι από την τηλεόραση. Αλλά όταν ζώ στην (με στοιχεία) πιό βρώμικη και διεφθαρμένη χώρα της δυτικής Ευρώπης δεν μπορώ να βλέπω ανεμώνες εκεί που υπάρχουν σκατά. Και με κάνει καχύποπτο και ο άλλος που μου λέει "μην κοιτάς τα σκατά ρε, κοίτα από την άλλη"!    

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παχαινει μονο τοπικα βλεπω η ελλεινιδα της ανω φωτο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρωσσίδα που δουλεύει σε βενζινάδικοhttp://[URL unfurl="true"]www.pictoreal.com/images/thumbs/large/30594.jpg[/img[/URL]]
Ελληνίδα[img]http://sp1.yt-thm-a01.yimg.com/image/25/m2/2335900796

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom