kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 8.874
- Πόντοι
- 7.885
Εκκλησία γιατί ρε παίχτη?Πάσχα έχουμε?
Όχι ακόμη αλλά είναι καλές χριστιανές
Εκκλησία γιατί ρε παίχτη?Πάσχα έχουμε?
Για ρίχτο.δε το ξερω.τυπε σε βλεπω και σενα στον επιταφιο θα κουβαλας την κολυμβηθρα σαν το ανεκδοτο
φαγωθηκε η γυναικα ενος στο χωριο να παει κι αντρας της εκκλησια.....ασε με μωρη λεει αυτος,οχι ελα αντρα λεει αυτη....γαμω το κερατο μου λεει αυτος ας παω (ειχε να πατησει απο το πασχα)Για ρίχτο.δε το ξερω.
το τρελλο πουτανακι ειναι σκαλες ανωτερο απο το γνωστικο πουτανακι. Τ ογνωστικοπουτανακι ειναι ΒΑΡΕΤΟ..
Αμα δεν εχει τρελλα το πουτανακι, το γαμησι ειναι βαρετο..!!
σοβαρα τωρα υπαρχουν γυναικες που κανουν τετοια κορυφαια μαλακια ; και στο κατω κατω βαλτε δικα σας προφυλακτικα . ρε τι γινεται στον κοσμοκατσε μαν.....αν τρυπαν τις καποτες επιτηδες οι καριολες;
υπαρχει πολλη απελπισια στον κοσμο των γυναικων πιασοβαρα τωρα υπαρχουν γυναικες που κανουν τετοια κορυφαια μαλακια ; και στο κατω κατω βαλτε δικα σας προφυλακτικα . ρε τι γινεται στον κοσμο
υπαρχει πολλη απελπισια στον κοσμο των γυναικων πια
σαν την χοντρη στο σηριαλ με τον μιχαλοπουλο που εκανε τον κλαδαρχη?
Α όλα κι ολα οι μπουρδελιάρηδες είναι κιμπάρηδες.Τις παντρεύονται(για φαγητό,σιδέρωμα,μεγάλωμα παιδιών)και το μετάξι κι η Φυλής να είναι καλά.
Το αεροπλάνο βρέθηκε?
γιατι παλι ο αντρας θα ειναι ο κακος και ακαρδος .....που δεν ανελαβε τις ευθυνες του....δεν υπαρχει εμπιστοσυνη τελος αορατος; τα μπερδευω αυτα ακομα. τεσπα μου ακουγεται σαν ανεγδοτο ολο αυτο. ε σε αυτη την περιπτωση αν το θες το αναγνωριζεις και δεν παντρευεσαι. δεν καταλαβα γιατι το παιδι σε βαζει σε διαδικασια γαμου. που ζουμε στο 50?
ε και; ας ειναιγιατι παλι ο αντρας θα ειναι ο κακος και ακαρδος .....που δεν ανελαβε τις ευθυνες του....
Μαs γεμιζουν ενοχεs τυπε.....Πεσταγιατι παλι ο αντρας θα ειναι ο κακος και ακαρδος .....που δεν ανελαβε τις ευθυνες του....
η απελπισια δεν εχει φυλουπαρχει πολλη απελπισια στον κοσμο των γυναικων πια
τι απελπισια να χει ο αντρας μαν;οτι ωρα θελει να παντρευτει παντρευεται ενα τσοκαρο,μια φτωχη,μια που δεν εχει λεφτα και εργασια,μια ζωντοχηρα,μια χηρα,μια που εμεινε ραφατη κλπη απελπισια δεν εχει φυλο
αν θελεις να δεις ανδρικη απελπισια,τι απελπισια να χει ο αντρας μαν;οτι ωρα θελει να παντρευτει παντρευεται ενα τσοκαρο,μια φτωχη,μια που δεν εχει λεφτα και εργασια,μια ζωντοχηρα,μια χηρα,μια που εμεινε ραφατη κλπ
τι να σου πω μαν μπορει...εγω με τοσα λεφτα πλεον <<αγοραζω>> οποια θελωαν θελεις να δεις ανδρικη απελπισια,
ριξε μια ματια στις αγγελιες του badoo και δες τι σαβουρα πληρωνεται για σεξ.
αυτα που γραφεις ισχυαν το 1950.
με τη σημερινη κατασταση στην ελλαδα,για το θεμα γαμος δεν παιζει ρολο το φυλο αλλα η τσεπη..
ο 28αρης των 400ε που μενει στο πατρικο,ειναι με τη θηλια στο λαιμο και το σκαμπο να τρεμοπαιζει στα ποδια του.
αν ειναι να πληρωνεις,μεινε στο νοικι καλυτερατι να σου πω μαν μπορει...εγω με τοσα λεφτα πλεον <<αγοραζω>> οποια θελω