Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν τα έκοψα ρε φίλε,απλά τα επισκέπτομαι ως μοναχικός λύκος πλέον  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Την παρέα έκοψα για να καβατζώσω την ελληνίδα και η συγκεκριμένη μετράει :rockon: :rockon:

δεν μας τα λες καλα... αφου μετραει η δικια σου γιατι βριζεις ρε των αλλωνονανε τις ελλεηνιδες; και αυτοι τις δικες τους οτι μετρανε θεωρουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ο πιτσι ηταν με Ελλεηνιδα τυπε ή με μια εκ του ανατολικου μπλοκ;
τωρα που το λες μπορει να ταν και του μπλοκ....τεσπα αφου ζουσε χρονια ελλαδα ειχε παρει την ελλεηνιδιστικη νοοτροπια

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.866
Πόντοι
7.885
δεν μας τα λες καλα... αφου μετραει η δικια σου γιατι βριζεις ρε των αλλωνονανε τις ελλεηνιδες; και αυτοι τις δικες τους οτι μετρανε θεωρουν.

Μα δεν το λέω μόνο εγώ  ;) ;),σου έχω άλλες 150 γνώμες να το επιβεβαιώσουν :rockon: :rockon: πόσο μπάζο και σίχαμα είναι η συγκεκριμένη :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.866
Πόντοι
7.885
ε ναι δεν ειναι ελλεηνιδα να θελει παιδια, θελει πουτσες με παρεα :grin:

Φυσικά και θέλει πούτσα και δεν έχει και ταμπού γι αυτό ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες  :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ε ναι δεν ειναι ελλεηνιδα να θελει παιδια, θελει πουτσες με παρεα :grin:
Μπορεί να το απαιτεί η δουλειά της. Όπως οι ηθοποιοί στις τσόντες.Γαμιούνται επειδή το γράφει στο σενάριο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μα δεν το λέω μόνο εγώ  ;) ;),σου έχω άλλες 150 γνώμες να το επιβεβαιώσουν :rockon: :rockon: πόσο μπάζο και σίχαμα είναι η συγκεκριμένη :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:

μην μου κανεις κωλοδαχτυλο γιατι θα σε σιχτιρισω κωστακη. να μου φερεις με υπογραφη τις 150 γνωμες δεν πιστευω τιποτα. σιγουρα την γουσταρες και γιαυτο κολλησες και μας τα πριζεις

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ακόμα και τώρα την εποχή της βαθιάς κρίσης,στο πιο αβέβαιο μέλλον για τη χώρα,η ελλεινίδα αμετανόητη και απτόητη συνεχίζει να παγιδεύει αφελείς και χαζούς πιρφόρους με το γνωστό κόλπο του γκαστρωμάτος :birdman: :birdman: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Όλο και πιο πολλά τα παραδείγματα εκεί που δουλεύω εγώ (F-462) με μπάζα που μένουν έγκυος λες και έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα :jerking: :jerking:.Η αποτυχία και η κακομοιριά σε όλο της το μεγαλείο.Γελοίοι τύποι που από την μια παραπονιούνται για τα λεφτά και από την άλλη σαν καλοί χριστιανοί πάνε και τα πετάνε μέσα σε ότι σάπιο και σιχαμερό υπάρχει μπροστά τους.Το καλύτερο απ'όλα ότι μετά στο παίζουν κι επιτυχημένοι και πως αυτό είναι το νόημα της ζωής :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτό είναι το νόημα της μαλακίας που σας δέρνει,πρόβατα του χριστιανισμού,δούλοι της βλαμμένης ελλεινίδας.Μην αναρωτιέστε αν έχετε τάσεις αυτοκτονίας στο άμεσο μέλλον,ο λόγος είναι η κατάντια σας να συνεχίζεται την μαλακία των γονιών σας στην σημερινή εποχή.Για όλους εσάς που δεν το παραδέχεστε εύχομαι να μείνετε εκεί στον πάτο σας,με τις μαλακισμένες που επιλέξατε,να πεινάσετε και να ψοφήσετε από το κρύο.Αφήστε εμάς να γαμάμε όποια γουστάρουμε και να κοροιδεύουμε το χάλι σας,γαμπροί και νύφες της μαλακίας.Εξαιρετικά αφιερωμένο σους απόστολο τ. και αννα β.

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Μια ερωτηση.

Εσεις που ασχολειστε με τις Ελληνιδες τις οποιες εσυς τις κανατε οπως τις κανατε γιατι νομιζετε οτι ειστε καλυτεροι απο αυτες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ακόμα και τώρα την εποχή της βαθιάς κρίσης,στο πιο αβέβαιο μέλλον για τη χώρα,η ελλεινίδα αμετανόητη και απτόητη συνεχίζει να παγιδεύει αφελείς και χαζούς πιρφόρους με το γνωστό κόλπο του γκαστρωμάτος :birdman: :birdman: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Όλο και πιο πολλά τα παραδείγματα εκεί που δουλεύω εγώ (F-462) με μπάζα που μένουν έγκυος λες και έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα :jerking: :jerking:.Η αποτυχία και η κακομοιριά σε όλο της το μεγαλείο.Γελοίοι τύποι που από την μια παραπονιούνται για τα λεφτά και από την άλλη σαν καλοί χριστιανοί πάνε και τα πετάνε μέσα σε ότι σάπιο και σιχαμερό υπάρχει μπροστά τους.Το καλύτερο απ'όλα ότι μετά στο παίζουν κι επιτυχημένοι και πως αυτό είναι το νόημα της ζωής :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτό είναι το νόημα της μαλακίας που σας δέρνει,πρόβατα του χριστιανισμού,δούλοι της βλαμμένης ελλεινίδας.Μην αναρωτιέστε αν έχετε τάσεις αυτοκτονίας στο άμεσο μέλλον,ο λόγος είναι η κατάντια σας να συνεχίζεται την μαλακία των γονιών σας στην σημερινή εποχή.Για όλους εσάς που δεν το παραδέχεστε εύχομαι να μείνετε εκεί στον πάτο σας,με τις μαλακισμένες που επιλέξατε,να πεινάσετε και να ψοφήσετε από το κρύο.Αφήστε εμάς να γαμάμε όποια γουστάρουμε και να κοροιδεύουμε το χάλι σας,γαμπροί και νύφες της μαλακίας.Εξαιρετικά αφιερωμένο σους απόστολο τ. και αννα β.

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :rockon: :rockon: :rockon:
Eννοειται μαν πως φταινε οι γκομενες που μενουν εγγυες και οχι οι τυποι που χυνουν μεσα. :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μια ερωτηση.

Εσεις που ασχολειστε με τις Ελληνιδες τις οποιες εσυς τις κανατε οπως τις κανατε γιατι νομιζετε οτι ειστε καλυτεροι απο αυτες?

Τα σπίτια τους τις ανάθρεψαν έτσι φίλε. Εμείς δεν τις κάναμε τίποτα. Εμείς απλά πληρώνουμε τη νύφη.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
στανταρ ετσι τους τυλιγουνε οι καριολες

ναι...ετσι ειναι...με την καλη πιπα μας τυλιγουν οι καργιολες!

Εισαι και εδυ τετοια καργιολα???!!!  Να μας τυλιξεις θες πουτανακι τρελλο..!! ;) ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.866
Πόντοι
7.885
μην μου κανεις κωλοδαχτυλο γιατι θα σε σιχτιρισω κωστακη. να μου φερεις με υπογραφη τις 150 γνωμες δεν πιστευω τιποτα. σιγουρα την γουσταρες και γιαυτο κολλησες και μας τα πριζεις

Εριναλ για να σαι εδώ σημαίνει πως δεν είσαι ελλεινίδα,οπότε μην το παίρνεις προσωπικά και κόψε την καραμέλα ότι την γούσταρα ;) ;) :rockon: :rockon:.Απλά ανέλυσα την συμπεριφορά μιας σύγχρονης ελλεινίδας κάνοντας και λίγη πλάκα :2funny: :2funny:,μη μας τη σπας αφού εσύ είσαι μαζί μας :sunglasses: :sunglasses:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ρε ΚΟστακι, μεσα στην Φρεγατα που βλεπεις τα μπαζα που λες οτι γκαστρωνονται??

Κυκλοφορουν και γυναικες μεσα στα πολεμικα πλοια???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εριναλ για να σαι εδώ σημαίνει πως δεν είσαι ελλεινίδα,οπότε μην το παίρνεις προσωπικά και κόψε την καραμέλα ότι την γούσταρα ;) ;) :rockon: :rockon:.Απλά ανέλυσα την συμπεριφορά μιας σύγχρονης ελλεινίδας κάνοντας και λίγη πλάκα :2funny: :2funny:,μη μας τη σπας αφού εσύ είσαι μαζί μας :sunglasses: :sunglasses:

εγω ειμαι μαζι σας αλλα μην λες κοτσανες κοστακις γιατι τα παιρνω και με πιανουν τα ελληνικα μου δαιμονια.. :grin:

Υ.Γ τελικα αυτη σου χε παρει πιπα;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ο στρατός έχει και γυναίκες φίλε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

Κάτι χοντρές για σημαδούρες δικέ μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom