gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ναι γιατι δεν μπορω να διαχωρισω ποια θα ρθει για τα λεφτααν ειναι να πληρωνεις,μεινε στο νοικι καλυτερα
ναι γιατι δεν μπορω να διαχωρισω ποια θα ρθει για τα λεφτααν ειναι να πληρωνεις,μεινε στο νοικι καλυτερα
αν ειναι να παω να παντρευτω την καθε πικραμενη , τσοκαρο , προτιμω να μην παρω (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)τι απελπισια να χει ο αντρας μαν;οτι ωρα θελει να παντρευτει παντρευεται ενα τσοκαρο,μια φτωχη,μια που δεν εχει λεφτα και εργασια,μια ζωντοχηρα,μια χηρα,μια που εμεινε ραφατη κλπ
ο 28αρης που περιγραφεις, συμφωνω οτι ειναι παγιδευμενος ,αλλα πιστευω οτι ειναι πιο ευνοημενος απο αλλες φουρνιες !αν θελεις να δεις ανδρικη απελπισια,
ριξε μια ματια στις αγγελιες του badoo και δες τι σαβουρα πληρωνεται για σεξ.
αυτα που γραφεις ισχυαν το 1950.
με τη σημερινη κατασταση στην ελλαδα,για το θεμα γαμος δεν παιζει ρολο το φυλο αλλα η τσεπη..
ο 28αρης των 400ε που μενει στο πατρικο,ειναι με τη θηλια στο λαιμο και το σκαμπο να τρεμοπαιζει στα ποδια του.
σοβαρα τωρα υπαρχουν γυναικες που κανουν τετοια κορυφαια μαλακια ; και στο κατω κατω βαλτε δικα σας προφυλακτικα . ρε τι γινεται στον κοσμο
η απελπισια που παιζει στο ανδρικο φυλο παιζει και στο γυναικειο..προχτες διαβαζα οτι το 60% του γυναικειου φυλου απο 20 εως 35 χρονων ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ !
28αρης των 400ε που μενει στο πατρικο,ειναι με τη θηλια στο λαιμο και το σκαμπο να τρεμοπαιζει στα ποδια του.
ψηλομυτα ελλεηνιδα αγαμητη που εχει μια φιλη για να βγαινει για εναν καφε να ξεκουραζεται κι ο καναπες και να σχολιαζει ολο πικρα :δεν υπαρχουν πια αντρες γλυκια μου περιμενοντας τον τυπο με τα λεφτα που θα της την πεσει να την πηγαινει ταξιδια και να γινει ο μεγας χορηγος των εκπτωσεωνΗ 30άρα των 350€ τι σκατά είναι ;;;;
ψηλομυτα ελλεηνιδα αγαμητη που εχει μια φιλη για να βγαινει για εναν καφε να ξεκουραζεται κι ο καναπες και να σχολιαζει ολο πικρα :δεν υπαρχουν πια αντρες γλυκια μου περιμενοντας τον τυπο με τα λεφτα που θα της την πεσει να την πηγαινει ταξιδια και να γινει ο μεγας χορηγος των εκπτωσεων
ψηλομυτα ελλεηνιδα αγαμητη που εχει μια φιλη για να βγαινει για εναν καφε να ξεκουραζεται κι ο καναπες και να σχολιαζει ολο πικρα :δεν υπαρχουν πια αντρες γλυκια μου περιμενοντας τον τυπο με τα λεφτα που θα της την πεσει να την πηγαινει ταξιδια και να γινει ο μεγας χορηγος των εκπτωσεων
Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι ξεφτιλισμένες. Για τράβα να δεις στην Αγιάσο (Μητιλ.) ή στον Ωρωπό (Αττική) τι βρωμιάρες που είναι οι ελλεϊνίδες...
δεν εχεις ακουσει που λενεδηλαδη στον ωρωπο ειναι βρωμιαρες και στην ελευσινα οκ;
Η 30άρα των 350€ τι σκατά είναι ;;;;
δεν εχεις ακουσει που λενε
και συ λαε βασανισμενε μην ξεχνας τον ωροπο;
Πας καλα?δεν υπαρχει εμπιστοσυνη τελος αορατος; τα μπερδευω αυτα ακομα. τεσπα μου ακουγεται σαν ανεγδοτο ολο αυτο. ε σε αυτη την περιπτωση αν το θες το αναγνωριζεις και δεν παντρευεσαι. δεν καταλαβα γιατι το παιδι σε βαζει σε διαδικασια γαμου. που ζουμε στο 50?
Που ζουμε στο 50?ο αντρας αν δεν βρει δουλεια κοινωνικα ειναι γτπ. Η γυναικα αν φτιαξει οικογενεια. Βρες αλλο παραδειγμα για τα ελληνικα δεδομενα
Πας καλα?
Εμενα πεντε φιλοι μου παντρευτηκαν επειδη εμεινε η κοπελα εγκυος.
Πώς εμεινε τωρα, εκεινη το ξερει.
Τι αναγνωρισεις εξωγαμων και μαλακιες λες. Που ζουμε στη Σουηδια?
τι να ξερουν τα αβγαλατα παιδακια;αλλο απο βιβλια νομικης ;επεσαν στις καραπουταναρες και τα τυλιξανε....δηλαδη θελεις να μου πεις οτι βρισκομαστε στο 2014 και οι φιλοι σου δεν ξερουν τι σημαινει αντισύλληψη ; η εκτρωση. ρε μου κανετε πλακα; δηλαδη οι τυποι παντρευτηκαν με το ζορι και καλα; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Που ζουμε στο 50?
θα σου ριξω εκκλησιαστικο μπανΜην ακούω μαλακίες,όλα τα ζώα μέσα χύνουν.Με τον κρίνο δεν γκαστρώνεται καμία.
θα σου ριξω εκκλησιαστικο μπαν