Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
η απελπισια που παιζει στο ανδρικο φυλο παιζει και στο γυναικειο..προχτες διαβαζα οτι το 60% του γυναικειου φυλου απο 20 εως 35 χρονων ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ !

τι απελπισια να χει ο αντρας μαν;οτι ωρα θελει να παντρευτει παντρευεται ενα τσοκαρο,μια φτωχη,μια που δεν εχει λεφτα και εργασια,μια ζωντοχηρα,μια χηρα,μια που εμεινε ραφατη κλπ
αν ειναι να παω να παντρευτω την καθε πικραμενη , τσοκαρο , προτιμω να μην παρω (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)
αν ειναι φτωχη ή οχι επιτρεψε μου να πιστευω οτι καποια πραγματα δεν μετριουνται με το χρημα (παρολο που τα παντα εχουν να κανουν με το χρημα)

αν θελεις να δεις ανδρικη απελπισια,
ριξε μια ματια στις αγγελιες του badoo και δες τι σαβουρα πληρωνεται για σεξ.

αυτα που γραφεις ισχυαν το 1950.
με τη σημερινη κατασταση στην ελλαδα,για το θεμα γαμος δεν παιζει ρολο το φυλο αλλα η τσεπη..
ο 28αρης των 400ε που μενει στο πατρικο,ειναι με τη θηλια στο λαιμο και το σκαμπο να τρεμοπαιζει στα ποδια του.
ο 28αρης που περιγραφεις, συμφωνω οτι ειναι παγιδευμενος ,αλλα πιστευω οτι ειναι πιο ευνοημενος απο αλλες φουρνιες !
400Ε και πατρικο = τα τρως οπου γουσταρεις ! εστω και αυτα τα λιγα !
Χειροτερη κατηγορια πιστευω ειναι η ηλικα των 35-50 οι οποιοι αν μεινουν ανεργοι το 80% ειναι με παιδια σκυλια, γατια, δανεια κλπ ΚΑΙ ΑΝ σε μια 5ετια-10ετια αλλαξουν εστω και ελαχιστα τα πραγματα ο 28αρης (τοτε 38αρης ) θα κανει 5 πραγματακια ενω ο 35-45 (τοτε 45-55) θα κανει ΤΙ? ΚΑΡΙΕΡΑ στα 50?

τεσπα ειναι πως βλεπει ο καθενας τα πραγματα και απο ποια οπτκη γωνια !

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
675
Πόντοι
3.015
σοβαρα τωρα υπαρχουν γυναικες που κανουν τετοια κορυφαια μαλακια ; και στο κατω κατω βαλτε δικα σας προφυλακτικα . ρε τι γινεται στον κοσμο :jerking:

Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι ξεφτιλισμένες. Για τράβα να δεις στην Αγιάσο (Μητιλ.) ή στον Ωρωπό (Αττική) τι βρωμιάρες που είναι οι ελλεϊνίδες...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.046
Πόντοι
2.356
η απελπισια που παιζει στο ανδρικο φυλο παιζει και στο γυναικειο..προχτες διαβαζα οτι το 60% του γυναικειου φυλου απο 20 εως 35 χρονων ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ !

Αυτοικανοποιείται γιατί ψάχνει τον ιδανικό η πλειοψηφία και έχει καλλιεργηθεί τεράστιος εγωισμός από παιδικές ηλικίες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Η 30άρα των 350€ τι σκατά είναι ;;;;
ψηλομυτα ελλεηνιδα αγαμητη που εχει μια φιλη για να βγαινει για εναν καφε να ξεκουραζεται κι ο καναπες και να σχολιαζει ολο πικρα :δεν υπαρχουν πια αντρες γλυκια μου περιμενοντας τον τυπο με τα λεφτα που θα της την πεσει να την πηγαινει ταξιδια και να γινει ο μεγας χορηγος των εκπτωσεων

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ψηλομυτα ελλεηνιδα αγαμητη που εχει μια φιλη για να βγαινει για εναν καφε να ξεκουραζεται κι ο καναπες και να σχολιαζει ολο πικρα :δεν υπαρχουν πια αντρες γλυκια μου περιμενοντας τον τυπο με τα λεφτα που θα της την πεσει να την πηγαινει ταξιδια και να γινει ο μεγας χορηγος των εκπτωσεων

Συζητας με τον χοντρο τον ανιδεο απο γκομενικα και πέφτεις επιπεδο  :S

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16

Στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτη ειναι η Ελληνιδα ...............
Και βεβαια στα δυσκολα ....παει για αλλα .
Αυτο.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι ξεφτιλισμένες. Για τράβα να δεις στην Αγιάσο (Μητιλ.) ή στον Ωρωπό (Αττική) τι βρωμιάρες που είναι οι ελλεϊνίδες...

δηλαδη στον ωρωπο ειναι βρωμιαρες και στην ελευσινα οκ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
δεν υπαρχει εμπιστοσυνη τελος αορατος; τα μπερδευω αυτα ακομα. τεσπα μου ακουγεται σαν ανεγδοτο ολο αυτο. ε σε αυτη την περιπτωση αν το θες το αναγνωριζεις και δεν παντρευεσαι. δεν καταλαβα γιατι το παιδι σε βαζει σε διαδικασια γαμου. που ζουμε στο 50?
Πας καλα?
Εμενα πεντε φιλοι μου παντρευτηκαν επειδη εμεινε η κοπελα εγκυος.
Πώς εμεινε τωρα, εκεινη το ξερει.
Τι αναγνωρισεις εξωγαμων και μαλακιες λες. Που ζουμε στη Σουηδια?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πας καλα?
Εμενα πεντε φιλοι μου παντρευτηκαν επειδη εμεινε η κοπελα εγκυος.
Πώς εμεινε τωρα, εκεινη το ξερει.
Τι αναγνωρισεις εξωγαμων και μαλακιες λες. Που ζουμε στη Σουηδια?

δηλαδη θελεις να μου πεις οτι βρισκομαστε στο 2014 και οι φιλοι σου δεν ξερουν τι σημαινει αντισύλληψη ; η εκτρωση. ρε μου κανετε πλακα; δηλαδη οι τυποι παντρευτηκαν με το ζορι και καλα; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μην ακούω μαλακίες,όλα τα ζώα μέσα χύνουν.Με τον κρίνο δεν γκαστρώνεται καμία.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δηλαδη θελεις να μου πεις οτι βρισκομαστε στο 2014 και οι φιλοι σου δεν ξερουν τι σημαινει αντισύλληψη ; η εκτρωση. ρε μου κανετε πλακα; δηλαδη οι τυποι παντρευτηκαν με το ζορι και καλα; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
τι να ξερουν τα αβγαλατα παιδακια;αλλο απο βιβλια νομικης ;επεσαν στις καραπουταναρες και τα τυλιξανε....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Που ζουμε στο 50?  :2funny: :2funny: :2funny:

με την λογικη που μιλανε τα παιδια του 50 αυτα ισχυουν,α ο αντρας ειναι των 400 και κατακριτεος το ιδιο ειναι και η γυναικα αλλα για αλλο λογο. απαντησα στην μαλακια του λακη συνελθε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom