life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Eυτυχωs να λεμε.........Ειμαστε προυχοντεsάσχημο πραγμα η ανεργια :-
τουλαχιστον έχουμε μια δουλεια δοξα το θεοοοοο
Eυτυχωs να λεμε.........Ειμαστε προυχοντεsάσχημο πραγμα η ανεργια :-
Eυτυχωs να λεμε.........Ειμαστε προυχοντεs
ποσα παιρνεις φιλε μου?άσχημο πραγμα η ανεργια :-
Θα στα πει η ιδια μωρε πανβω στην κουβεντα ξερεις ειχα τον ταδε γκομενο του εκανα αυτα και αυτα
ποσα παιρνεις φιλε μου?
Θα στα πει η ιδια μωρε πανβω στην κουβεντα ξερεις ειχα τον ταδε γκομενο του εκανα αυτα και αυτα
Φίλε μπολντ αν η άλλη καταλήγει να σου λέει για τους πρώην της μάλλον σαν τη φιλενάδα της σε βλέπει...no offence..
θα συζητας με γκομενα? :S
πανω στην κουβεντα θα ειπωθουν κι αυτα ,χωριs βεβαια πολλεs σαλτσεsΦίλε μπολντ αν η άλλη καταλήγει να σου λέει για τους πρώην της μάλλον σαν τη φιλενάδα της σε βλέπει...no offence..
Γιατι δεν τα γραφεις αυτα σε ενα βιβλιο να κονομησεις;εκει ειναι το σφαλμα σου φιλε ... νομιζεις οτι ειναι κακο να έχεις φιλες. Κανε μια φιλη μετα θα φερει φιλη της αμα δει να κανεις ερωτησεις για αυτην θα αρχισει σιγα σιγα να καιγεται γυναικειος εγωισμος
η εμμεση προσεγγιση ειναι καλυτερη απο την άμεση.
Τι SAS και μαλακίες...εκει ειναι το σφαλμα σου φιλε ... νομιζεις οτι ειναι κακο να έχεις φιλες. Κανε μια φιλη μετα θα φερει φιλη της αμα δει να κανεις ερωτησεις για αυτην θα αρχισει σιγα σιγα να καιγεται γυναικειος εγωισμος
η εμμεση προσεγγιση ειναι καλυτερη απο την άμεση.
Εννοειται.
πανω στην κουβεντα θα ειπωθουν κι αυτα ,χωριs βεβαια πολλεs σαλτσεs
Αλλωστε τι να κανειs και στην καφετερια τοσεs ωρεs???
γιατι???
Ε δε μπορούν όλοι να τις γαμάνε μόνο όπως εσύ και μετά να τις διώχνουν...γιατι???
αν εισαι μπολντοτυπος θα την καταλαβεις ;)Και αν πει ψέματα ?
Δεν τολμαω..........Να μου κανει σκηνη επειδη κοιταγα το μινι τηs σερβιτοραs????Ποιοs εγω ???κοιτας τις αλλες, χαιρετας κανα φιλο σου φιλη σου
Δεν λένε ψέμματα οι γυναίκες.Και αν πει ψέματα ?