House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ο λύκος τρώει τα πρόβατα που φεύγουν απ το κοπάδι.
Βόλδε αυτοί που παίζουν μπάλα το κάνουν παντού.Εγω πιστευω οι παρεες βελτιωνουν και το καμακι σου αν θες καποια στιγμη να κανεις τον μουνοβοσκο. Ειναι δικαιωμα σου οκ να σου ερθει ξαφνικα και να πεις εεε δε πατε να γαμηθειτε εγω αποψε θελω να βγω μονος με ενα φιλαρακι ακομα και να κανω το κεφι μου χωρις παρέες και ετσι. Αλλα το αντιθετο δεν συμβαινει δηλαδη να έχεις μαθει να παιζεις μπαλα μονος σου και μετα να πας να μπεις και σε μια παρέα.
Έτσι.Βόλδε αυτοί που παίζουν μπάλα το κάνουν παντού.
Το καμάκι όπως λες είναι θέμα ανθρώπου όχι παρέας ή σκηνικού μόνο.
Βόλδε αυτοί που παίζουν μπάλα το κάνουν παντού.
Το καμάκι όπως λες είναι θέμα ανθρώπου όχι παρέας ή σκηνικού μόνο.
Λάθος το πρώτο.Πολλές στο β.Μπορει. Αλλα ειναι δυσκολοτερο να πεισεις κάποια ενω εισαι μονος αλλο να σε βλέπει μεσα σε μια παρέα και αλλο μουνοβοσκο
πρεπει να ειναι αλλιως η γκομενα να μην εχει τοσα κομπλεξ ποια ειναι ετσι στην Ελλαδα?
Ε τώρα μη μου το χαλάς ρε Βόλδε...Μπορει. Αλλα ειναι δυσκολοτερο να πεισεις κάποια ενω εισαι μονος αλλο να σε βλέπει μεσα σε μια παρέα και αλλο μουνοβοσκο
πρεπει να ειναι αλλιως η γκομενα να μην εχει τοσα κομπλεξ ποια ειναι ετσι στην Ελλαδα?
Τι εμπειρία θέλεις να ακούσεις δηλαδή? Πως την πέφτουμε σε γυναίκες?
Εγώ μια φορά έκλεισα το μάτι σε μία που με κοιτούσε επίμονα.Περιστατικο θέλω.
Εγω εκλεισα και τα δυο και με πηρε ο υπνοs...Εγώ μια φορά έκλεισα το μάτι σε μία που με κοιτούσε επίμονα.
Άμα ροχάλισες να σε παραδεχτώ αλλιώς ...Εγω εκλεισα και τα δυο και με πηρε ο υπνοs...
Απλα σε κεινο το μαγαζι δεν χρειαστηκε ποτε ξανα απεντομωση.....Φυγαν ολα τα εντομαΆμα ροχάλισες να σε παραδεχτώ αλλιώς ...
Οποιος έχει εμπειρια απο καμακι να μας γράψει ακριβως τι έκανε
εγω εχω χρονια να παω να την πεσω μονος μου σε κάποια πάντως... έχω 2-3 χρονια σιγουρα
Εγώ μια φορά έκλεισα το μάτι σε μία που με κοιτούσε επίμονα.
θα πας με την ταυτοτητα του μπολντοτυπου και θα της την κολλησεις στη μυτη.
και θα της πεις "με λενε μπολντ. τυπος μπολντ".
Εγώ μια φορά έκλεισα το μάτι σε μία που με κοιτούσε επίμονα.