Επισκέπτης
Εκτοράαακο...
Θα σου πω εγώ τι κάνει ο Έκτωρ ...
Δεν θα το γράψω ....
ΘΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ .....
Εκτοράαακο...
ο μπαμπας του ηταν μπατσος και χωθηκε πορτα σε μαγαζια μωρε.. παλια εκανε και καβατζες σε μελη να τρωνε τζαμπα σε μαγαζιαΚαλώς τον,τι κάνεις κομάντο-που-δε-λες-τι-δουλειά-κάνεις?
ο μπαμπας του ηταν μπατσος και χωθηκε πορτα σε μαγαζια μωρε.. παλια εκανε και καβατζες σε μελη να τρωνε τζαμπα σε μαγαζια
χτες το βράδυ που σου έλεγε να ποστάρεις φώτο όμως έκανες γαργάρα και κωλοτούμπες και έλεγες συνέχεια "εσύ γιατί δεν ποστάρεις δυο χρόνια τώρα" σαν κλαμμένο κοριτσάκι .
Πριν δύο χρόνια ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Πήρε την πρώτη δόση , την αμφισβήτησε.
Πήρε τη 2η , τα ίδια
Πήρε την 3η έκλασε πατάτες.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ . ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Να ασχολούμαι κι άλλο με αυτόν τον μαλάκα ;;;;;;;;;;;
Απόλυτα σωστός! Όπως επίσης για ποιό λόγο οι στρατιωτικοί ιατροί μπορρούν να έχουν και εξωτερικό ιατρείο? Για ποιό λόγο οι ομογενείς ή οι <<ομογενείς>> να μπαίνουν με άλλες εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο? (το τελευταίο δε ξέρω αν ισχύει ακόμα). Στην εποχή μου όμως υπήρχαν οικογένειες που έστελναν τα παιδιά για τις 2 τελευταίες τάξεις του Λυκείου στην Κύπρο για να δώσουν από εκεί εξετάσεις.AΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ.
Παλιότερα , τώρα όχι τόσο.
Τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ είχαν ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ στις Στρατιωτικές Σχολές
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ/ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ/ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ/ΝΟΜΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
και άλλες σχολές σωμάτων !!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως και οι ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ.
Γιατί να γίνεται κανείς τσάμπα ιατρός, ενώ ήταν ΣΤΟΥΡΝΟΣ
επειδή ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΙΑ δεν το κατάλαβα.
Αρχές δεικαετίας 1990 , ξέρω άτομα ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 14/20 όταν οι άλλοι έμπαιναν με 18/20 .....
Κοπρόλακος ............
αυτο δεν θα το επιτρεψουν οι αρχες του σαιτνα τον ξεφτιλισεις λακη να τον κανεις ενα με το χωμα και αυτον και τον μπολ. οχι να καθεσαι να ανεχεσαι τις παπαριες τους. Τι διαβολο εγινες και συ λαπας;
ακομα δεν καταλαβατε οτι το κρατος ειναι ενας μεγαλος υπηρετης συμφεροντων διαφορων ταξεων και καστων;ακομα να καταλαβετε οτι κρατος=νταβατζηλικι;Απόλυτα σωστός! Όπως επίσης για ποιό λόγο οι στρατιωτικοί ιατροί μπορρούν να έχουν και εξωτερικό ιατρείο? Για ποιό λόγο οι ομογενείς ή οι <<ομογενείς>> να μπαίνουν με άλλες εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο? (το τελευταίο δε ξέρω αν ισχύει ακόμα). Στην εποχή μου όμως υπήρχαν οικογένειες που έστελναν τα παιδιά για τις 2 τελευταίες τάξεις του Λυκείου στην Κύπρο για να δώσουν από εκεί εξετάσεις.
Το καλό στρώσιμο τύπε , θα γίνει μόνο όταν
θα έρχονται οι ελλεηνίδες και θα δίνουν κώλο ακάποτο , με cim ατέλειωτα
και πιώμα όλα μέσα , για όσο αντέχεις, με 20€.
Τότε θα πλάσουν χαρακτήρα !!!!!!
να γινει λαπας; η να τους γαμήσει;αυτο δεν θα το επιτρεψουν οι αρχες του σαιτ
και τα δυονα γινει λαπας; η να τους γαμήσει;
ο μπαμπας του ηταν μπατσος και χωθηκε πορτα σε μαγαζια μωρε.. παλια εκανε και καβατζες σε μελη να τρωνε τζαμπα σε μαγαζια
Πέραν της πλάκας ο τύπος χρειάζεται βοήθεια...
Πριν δύο χρόνια ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Πήρε την πρώτη δόση , την αμφισβήτησε.
Πήρε τη 2η , τα ίδια
Πήρε την 3η έκλασε πατάτες.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ . ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Να ασχολούμαι κι άλλο με αυτόν τον μαλάκα ;;;;;;;;;;;
Το πρόγκηγμα συνεχίζεται γιατί δεν λέει να βάλει μυαλό τύπε και συνεχίζει το ιδιο τροπάρι του ξερόλα σπασαρχίδη παρόλο που τα έχει λουστεί ! :SEιναι τραγουδιστης ο Μπολντης τυπε
Η μαλακια με σενα ρε τυπε ξερεις ποια ειναι; Οτι μιλας πολυ και μετα στα φερνει η ζωη τουμπα και εσυ κανεις κωλοτουμπα. Σκεψου οτι απο εκει που ελεγες α) για τους πληροφορικαριους οτι ειναι οι πιο πλουσιοι στον κοσμο και β) οτι ο στρατος ειναι μια ανοησια, στα εφερε η ζωη να πας λιμενικο ως μονιμας! Και αντι αυτο να σου γινει μαθημα συνεχιζεις στο ιδιο βιολι. Φιλικα στα λεω αυτα, μπας και αλλαξεις λιγο μυαλο και σκεφτεσαι περισσοτερο το τι λες. Να εχεις παντα κατα νου οτι δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει το μελλον.
Κατα τα αλλα οι υπολοιποι που κανιβαλιζετε το Μπολντη ειστε μεγαλοι μαλακες, οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες και δουλειες δεν υπαρχουν.
Έλα κορίτσι μου με φώναξες?