Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν απαντάς μπαγασάκο ε? Τι δουλειά κάνεις για πες...Εκτός του να σερφάρεις στο bourdela.com...

ναι δεν απανταω μπουχεσακο σεκιουριτα. λες να παω να διαγραφω? απο ντροπη που δεν δινω ραπορτο τι δουλεια κανω? οιμεεεεεε

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
ναι δεν απανταω μπουχεσακο σεκιουριτα. λες να παω να διαγραφω? απο ντροπη που δεν δινω ραπορτο τι δουλεια κανω? οιμεεεεεε
Ξεφτιλίζεσαι όμως και δε σου πηγαίνει τόσο μάγκας που είσαι. :-*

Σου κόλλησε το σεκιουριτάς ε? Σου έχω πει χαζούλη ότι δεν είμαι σεκιουριτάς...Λέγε το όμως μήπως και πιστέψεις ότι έστω και στο πληκτρολόγιο κατάφερες να σε πάρει κανείς στα σοβαρά. ;)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μη τα μπερδεύεις,δεν "υπερασπίστηκα" το Βόλδε. :grin:

Τους συνάδελφους που μπήκαν με την αξία τους ναι. ;)

Τους συναδελφους που μπηκαν με την αξια τους??

Επειδη μπηκαν μεσω Πανελλαδικων? Και με αυτο υποννοεις οτι ειναι αδιαβλητο το συστημα αυτο και μπηκαν με την αξια τους?

Σα δεν ντρεπεσαι!
Εκτος και εαν εισαι ασχετος.

Μηπως γνωριζεις, πριν ανοιξεις το στομα σου και πεταξεις την μαλακια σου, ποσες ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ειναι στην δικαιοσυνη για ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ? Και για να ειμαι πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, και οχι γενικολογος οπως εσυ, υπαρχουν πολλες υποθεσεις οπου εχουν ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΛΑΣΤΑ δικαιολογητικα διαμονης σε καποια παραμεθωριο (τα εκδιδουν κατι ΑΛΛΟΙ σαν και εσας ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑΔΕΣ Δημαρχοι και Κοινοταρχες με το καταλληλο ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ) το οποιο χαρτι δινει ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ στα μορια για να μπεις ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΩ των Πανελλαδικων.

Ξεφτιλα, που θα μας πουλησεις πνευμα. Σαπιοκοιλα Δημοσιε Υπαλληλε. Μηπως το εχεις κανει και εσυ αυτο το κολπακι ξυσταρχιδα?  :2on1: :2on1: :2on1:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
VILLAGE χαλάρωσε αγόρι μου...Υπάρχουν και οι προκηρύξεις ξέρεις που μπορείς να μπεις με την αξία σου μέσω αυτών. ;)

Καλά ρε όλα τα τέρατα εδώ μαζευτήκατε? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξεφτιλίζεσαι όμως και δε σου πηγαίνει τόσο μάγκας που είσαι. :-*

Σου κόλλησε το σεκιουριτάς ε? Σου έχω πει χαζούλη ότι δεν είμαι σεκιουριτάς...Λέγε το όμως μήπως και πιστέψεις ότι έστω και στο πληκτρολόγιο κατάφερες να σε πάρει κανείς στα σοβαρά. ;)

εγω ξεφτιλιζομαι ρε καραγκιοζη? που σε ξεβρακωνω με ενα ποστ αποσταση? εισαι τοσο ηλιθιος που το μοναδικο σου επιχειρημα ειναι να μας λες οτι...δουλευεις σε σωμα ασφαλειας και το θεωρεις ικανο επιχειρημα αντι να αντιλαμβανεσαι οτι ξεφτυλιζεσαι διπλα?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
VILLAGE χαλάρωσε αγόρι μου...Υπάρχουν και οι προκηρύξεις ξέρεις που μπορείς να μπεις με την αξία σου μέσω αυτών. ;)

Καλά ρε όλα τα τέρατα εδώ μαζευτήκατε? :think:

Τυπε, σε ενα βαθμο γουσταρω που γαμηθηκε το συστημα στην ΕΛλαδα και χασανε και γαμηθηκαν οι ανεσεις καποιον. Καλα να παθουν

Απο την αλλη , ειναι κριμα για καποιους αλλους. Ομως για να βαλει μυαλο η κοινωννια, μονο εαν τον πονεσει τον αδικημενο θα καταλαβει και θα πραξει ετσι ωστε να ξεφορτωθει τον σαπιοκοιλια ΔΥ ωστε να δει ασπρη μερα.

Ειστε σε καλο δρομο. Θα στρωσετε ολοι σας

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
εγω ξεφτιλιζομαι ρε καραγκιοζη? που σε ξεβρακωνω με ενα ποστ αποσταση? εισαι τοσο ηλιθιος που το μοναδικο σου επιχειρημα ειναι να μας λες οτι...δουλευεις σε σωμα ασφαλειας και το θεωρεις ικανο επιχειρημα αντι να αντιλαμβανεσαι οτι ξεφτυλιζεσαι διπλα?
Με ξεβρακώνεις?  :2funny:

Καθυστερημένε αρκετά ασχολήθηκα,γράφε ό,τι θες αλλά καλό θα ήταν να πήγαινες σε κανα γιατρό αν και άχρηστος θα είναι στην περίπτωσή σου. :2funny:

Ρε που μπλέξαμε με τους μάγκες του πληκτρολογίου...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Τυπε, σε ενα βαθμο γουσταρω που γαμηθηκε το συστημα στην ΕΛλαδα και χασανε και γαμηθηκαν οι ανεσεις καποιον. Καλα να παθουν

Απο την αλλη , ειναι κριμα για καποιους αλλους. Ομως για να βαλει μυαλο η κοινωννια, μονο εαν τον πονεσει τον αδικημενο θα καταλαβει και θα πραξει ετσι ωστε να ξεφορτωθει τον σαπιοκοιλια ΔΥ ωστε να δει ασπρη μερα.

Άλλος από κει...Οκ αγόρι μου,θα στρώσει το σύστημα ναι...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Ναι αλλά εγώ δεν χρωστάω κάτι να βασανίζομαι από τα σκατά των άλλων !!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μυριζει ραντεβου θανατου τυποι
1393848852711.gif

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με ξεβρακώνεις?  :2funny:

Καθυστερημένε αρκετά ασχολήθηκα,γράφε ό,τι θες αλλά καλό θα ήταν να πήγαινες σε κανα γιατρό αν και άχρηστος θα είναι στην περίπτωσή σου. :2funny:

Ρε που μπλέξαμε με τους μάγκες του πληκτρολογίου...

σκασε ρε βλακα πια. καραγκιοζη.

Επισκέπτης
Μηπως γνωριζεις, πριν ανοιξεις το στομα σου και πεταξεις την μαλακια σου, ποσες ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ειναι στην δικαιοσυνη για ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ? Και για να ειμαι πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, και οχι γενικολογος οπως εσυ, υπαρχουν πολλες υποθεσεις οπου εχουν ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΛΑΣΤΑ δικαιολογητικα διαμονης σε καποια παραμεθωριο (τα εκδιδουν κατι ΑΛΛΟΙ σαν και εσας ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑΔΕΣ Δημαρχοι και Κοινοταρχες με το καταλληλο ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ) το οποιο χαρτι δινει ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ στα μορια για να μπεις ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΩ των Πανελλαδικων.

AΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ.
Παλιότερα , τώρα όχι τόσο.

Τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ είχαν ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΒΑΣΗ στις Στρατιωτικές Σχολές
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ/ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ/ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ/ΝΟΜΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
και άλλες σχολές σωμάτων !!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως και οι ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ.

Γιατί να γίνεται κανείς τσάμπα ιατρός, ενώ ήταν ΣΤΟΥΡΝΟΣ
επειδή ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΙΑ δεν το κατάλαβα.

Αρχές δεικαετίας 1990 , ξέρω άτομα ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 14/20 όταν οι άλλοι έμπαιναν με 18/20 .....

Κοπρόλακος ............

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Πάει έσκασε από τα νεύρα του...Με διασκέδαζε βέβαια αλλά τι να κάνεις...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Eιναι τραγουδιστης ο Μπολντης τυπε  :grin:

Η μαλακια με σενα ρε τυπε ξερεις ποια ειναι; Οτι μιλας πολυ και μετα στα φερνει η ζωη τουμπα και εσυ κανεις κωλοτουμπα. Σκεψου οτι απο εκει που ελεγες α) για τους πληροφορικαριους οτι ειναι οι πιο πλουσιοι στον κοσμο και β) οτι ο στρατος ειναι μια ανοησια, στα εφερε η ζωη να πας λιμενικο ως μονιμας! Και αντι αυτο να σου γινει μαθημα συνεχιζεις στο ιδιο βιολι. Φιλικα στα λεω αυτα, μπας και αλλαξεις λιγο μυαλο και σκεφτεσαι περισσοτερο το τι λες. Να εχεις παντα κατα νου οτι δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει το μελλον.

Κατα τα αλλα οι υπολοιποι που κανιβαλιζετε το Μπολντη ειστε μεγαλοι μαλακες, οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες και δουλειες δεν υπαρχουν.

+10,5 :tooth:

Επισκέπτης

Το καλό στρώσιμο τύπε , θα γίνει μόνο όταν
θα έρχονται οι ελλεηνίδες και θα δίνουν κώλο ακάποτο , με cim ατέλειωτα
και πιώμα όλα μέσα , για όσο αντέχεις, με 20€.

Τότε θα πλάσουν χαρακτήρα !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom