apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει παιξει σε καμια καλη ταινια αυτος τυπε?
ολο σε κατι μαλακιες τον θυμαμαι
εχει παιξει σε καμια καλη ταινια αυτος τυπε?Eχει και μια κωμωδια με τον Βινς Βονς ποσο τα σπαει ρε φιλε αυτος ο ηθοποιος??????????????
ειναι ο μελαχροινος στο αβαταρ μου
το δευτερο δεν το εχω δει τυπε
λεει τιποτα?
το δευτερο δεν το εχω δει τυπεΕλα ρε?
μαλακια οι γαμομπελαδες και οι καταφερτζιδες????
μια χαρα ηταν τις έχεις δει?
καμακι παντα και παντου.αυτο ειναι το νοημα μεγαλε.ενα βλεμμα απο την κοπελα και ορμαμε.αντε καιρος ειναι να πεθανει και ο μυθος της ελλεεινιδαςΚαμάκι στις καφετεριες ρε τύπε?
Για καμακι σε τουριστριες στη Ροδο μιλαμε?
Τι ακυρίλα ηταν αυτη τωρα?
σε απήγαγαν εξωγήινοι μαν?καμακι παντα και παντου.αυτο ειναι το νοημα μεγαλε.ενα βλεμμα απο την κοπελα και ορμαμε.αντε καιρος ειναι να πεθανει και ο μυθος της ελλεεινιδας
οχι μαν.απλα δεν μπορω τη μιζερια.δεν βλεπω τιποτα περιεργο στις περισσοτερες ελληνιδες.εχω γνωρισει και γυναικες απο αλλες χωρες και μπορω να πω οτι ειναι κατωτερες απο τις ελληνιδες σε γενικες γραμμες.αν θελετε να αλαξουν οι ελλεεινιδες σταματηστε να συμπεριφερεστε ως ελληναραδες.δραση αντιδραση ειναι τα περισσοτερα πραγματα στη ζωησε απήγαγαν εξωγήινοι μαν?
Τελικά σε κράτησαν πολλές μέρες.οχι μαν.απλα δεν μπορω τη μιζερια.δεν βλεπω τιποτα περιεργο στις περισσοτερες ελληνιδες.εχω γνωρισει και γυναικες απο αλλες χωρες και μπορω να πω οτι ειναι κατωτερες απο τις ελληνιδες σε γενικες γραμμες.αν θελετε να αλαξουν οι ελλεεινιδες σταματηστε να συμπεριφερεστε ως ελληναραδες.δραση αντιδραση ειναι τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη
οχι μαν.απλα δεν μπορω τη μιζερια.δεν βλεπω τιποτα περιεργο στις περισσοτερες ελληνιδες.εχω γνωρισει και γυναικες απο αλλες χωρες και μπορω να πω οτι ειναι κατωτερες απο τις ελληνιδες σε γενικες γραμμες.αν θελετε να αλαξουν οι ελλεεινιδες σταματηστε να συμπεριφερεστε ως ελληναραδες.δραση αντιδραση ειναι τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη
τύπε το κακό είναι ότι η ποιότητα ζωής των ελληνίδων είναι ψιλοχάλια, και για να φτιάξει θέλει €€€ και κει ξεκινάνε τα ηθικοκοινωνικοσυμπεριφορικά προβλήματα :S :S :S
η αγορα η οι σχεσεις προσαρμοζονται στις νεες συνθηκες.το ιδιο ισχυει και για τις ελληνιδες.τύπε το κακό είναι ότι η ποιότητα ζωής των ελληνίδων είναι ψιλοχάλια, και για να φτιάξει θέλει €€€ και κει ξεκινάνε τα ηθικοκοινωνικοσυμπεριφορικά προβλήματα :S :S :S
Ενω η δικια σου ειναι τρομερή ... καθε μερα μεσα στην τρελη χαρά σε βλεπω
Και παλι λες για τις γκομενες ... ΠΑΛΙ παλι τις κραζεις καλα τι στο πουτσο εχει συμβει ποσες χυλοπιτες έχεις φαει πια για να κράζεις καθε μερα τις γυναικες? απο περυσι σε θυμαμαι που ελεγες οτι ειναι χαζες στο κοσμοπολιταν
οχι μαν.απλα δεν μπορω τη μιζερια.δεν βλεπω τιποτα περιεργο στις περισσοτερες ελληνιδες.εχω γνωρισει και γυναικες απο αλλες χωρες και μπορω να πω οτι ειναι κατωτερες απο τις ελληνιδες σε γενικες γραμμες.αν θελετε να αλαξουν οι ελλεεινιδες σταματηστε να συμπεριφερεστε ως ελληναραδες.δραση αντιδραση ειναι τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη
Ω θεοι, διαβασα 2 φορές για να βεβαιωθω οτι εσυ το εγραψες αυτο! Τι σου συνεβη αγορι μου? Που ειναι ο φαλλοκρατης-μισογυνης Chriss που ολοι γνωρισαμε και αγαπησαμε? Τι επιφοίτηση ηταν αυτη?
Ω θεοι, διαβασα 2 φορές για να βεβαιωθω οτι εσυ το εγραψες αυτο! Τι σου συνεβη αγορι μου? Που ειναι ο φαλλοκρατης-μισογυνης Chriss που ολοι γνωρισαμε και αγαπησαμε? Τι επιφοίτηση ηταν αυτη?
Μαρκέλλα τη Σαρακοστή κάνεις σεξ;
Tι αδιακριτα πραγματα ειναι αυτα που ρωτας την κοπελα χωρις να την ξέρεις βρε χαλβά?
για αυτο σε έχουν ταραξει στη χυλοπιτα και κλαιγεσαι μετα.