Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eχει και μια κωμωδια με τον Βινς Βονς ποσο τα σπαει ρε φιλε αυτος ο ηθοποιος??????????????

ειναι ο μελαχροινος στο αβαταρ μου
εχει παιξει σε καμια καλη ταινια αυτος τυπε?
ολο σε κατι μαλακιες τον θυμαμαι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καμάκι στις καφετεριες ρε τύπε?
Για καμακι σε τουριστριες στη Ροδο μιλαμε?
Τι ακυρίλα ηταν αυτη τωρα?
καμακι παντα και παντου.αυτο ειναι το νοημα μεγαλε.ενα βλεμμα απο την κοπελα και ορμαμε.αντε καιρος ειναι να πεθανει και ο μυθος της ελλεεινιδας

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
καμακι παντα και παντου.αυτο ειναι το νοημα μεγαλε.ενα βλεμμα απο την κοπελα και ορμαμε.αντε καιρος ειναι να πεθανει και ο μυθος της ελλεεινιδας
σε απήγαγαν εξωγήινοι μαν?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
σε απήγαγαν εξωγήινοι μαν?
οχι μαν.απλα δεν μπορω τη μιζερια.δεν βλεπω τιποτα περιεργο στις περισσοτερες ελληνιδες.εχω γνωρισει και γυναικες απο αλλες χωρες και μπορω να πω οτι ειναι κατωτερες απο τις ελληνιδες σε γενικες γραμμες.αν θελετε να αλαξουν οι ελλεεινιδες σταματηστε να συμπεριφερεστε ως ελληναραδες.δραση αντιδραση ειναι τα περισσοτερα πραγματα  στη ζωη

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
οχι μαν.απλα δεν μπορω τη μιζερια.δεν βλεπω τιποτα περιεργο στις περισσοτερες ελληνιδες.εχω γνωρισει και γυναικες απο αλλες χωρες και μπορω να πω οτι ειναι κατωτερες απο τις ελληνιδες σε γενικες γραμμες.αν θελετε να αλαξουν οι ελλεεινιδες σταματηστε να συμπεριφερεστε ως ελληναραδες.δραση αντιδραση ειναι τα περισσοτερα πραγματα  στη ζωη
Τελικά σε κράτησαν πολλές μέρες.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Chris, για να μην λες για τις ελληνιδες, το γκομενακι απο το καταστημα εσκασε μυτη...

αρα ειμαστε οκ

ξεκολλα

Επισκέπτης

τύπε το κακό είναι ότι η ποιότητα ζωής των ελληνίδων είναι ψιλοχάλια, και για να φτιάξει θέλει €€€ και κει ξεκινάνε τα ηθικοκοινωνικοσυμπεριφορικά προβλήματα  :S :S :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε το κακό είναι ότι η ποιότητα ζωής των ελληνίδων είναι ψιλοχάλια, και για να φτιάξει θέλει €€€ και κει ξεκινάνε τα ηθικοκοινωνικοσυμπεριφορικά προβλήματα  :S :S :S

Ενω η δικια σου ειναι τρομερή ... καθε μερα μεσα στην τρελη χαρά σε βλεπω  :2funny:

Και παλι λες για τις γκομενες ... ΠΑΛΙ παλι τις κραζεις καλα τι στο πουτσο εχει συμβει ποσες χυλοπιτες έχεις φαει πια για να κράζεις καθε μερα τις γυναικες? απο περυσι σε θυμαμαι που ελεγες οτι ειναι χαζες στο κοσμοπολιταν

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τύπε το κακό είναι ότι η ποιότητα ζωής των ελληνίδων είναι ψιλοχάλια, και για να φτιάξει θέλει €€€ και κει ξεκινάνε τα ηθικοκοινωνικοσυμπεριφορικά προβλήματα  :S :S :S
η αγορα η  οι σχεσεις προσαρμοζονται στις νεες συνθηκες.το ιδιο ισχυει και για τις ελληνιδες.

Επισκέπτης
Ενω η δικια σου ειναι τρομερή ... καθε μερα μεσα στην τρελη χαρά σε βλεπω  :2funny:

Και παλι λες για τις γκομενες ... ΠΑΛΙ παλι τις κραζεις καλα τι στο πουτσο εχει συμβει ποσες χυλοπιτες έχεις φαει πια για να κράζεις καθε μερα τις γυναικες? απο περυσι σε θυμαμαι που ελεγες οτι ειναι χαζες στο κοσμοπολιταν

σκάσε πιλάφι και πάρε 10  :2funny: :2funny: :2funny:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Ω θεοι, διαβασα 2 φορές για να βεβαιωθω οτι εσυ το εγραψες αυτο! Τι σου συνεβη αγορι μου? Που ειναι ο φαλλοκρατης-μισογυνης Chriss που ολοι γνωρισαμε και αγαπησαμε? Τι επιφοίτηση ηταν αυτη?

Επισκέπτης
Ω θεοι, διαβασα 2 φορές για να βεβαιωθω οτι εσυ το εγραψες αυτο! Τι σου συνεβη αγορι μου? Που ειναι ο φαλλοκρατης-μισογυνης Chriss που ολοι γνωρισαμε και αγαπησαμε? Τι επιφοίτηση ηταν αυτη?

μάλλον επειδή αρχίζει η Σαρακοστή αύριο  :think:

Επισκέπτης

Μαρκέλλα τη Σαρακοστή κάνεις σεξ;  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαρκέλλα τη Σαρακοστή κάνεις σεξ;  :sunglasses:

Tι αδιακριτα πραγματα ειναι αυτα που ρωτας την κοπελα χωρις να την ξέρεις βρε χαλβά?

για αυτο σε έχουν ταραξει στη χυλοπιτα και κλαιγεσαι μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom