Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δες κατω απο το νικ μου στο αβαταρ
έ νταξει. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Θα κανουμε δικο μας ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.
Ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα. Respect.
Μην βιαζεσαι ρε. Εδω τοσος χαμος γινεται και με το ζορι πηρε μια μοναδα προβαδισμα.ΝΔ σωστά.
Αν και γυρισε θα βγεi ο ΣΥΡΙΖΑ δειχνει απο δημοσκοπησεις :S
ωωωωωωωωωωωωωωωωωω κάτι τετοια μας λες και μας τρελαίνεις
Ξεροχυνω με φιλοσοφο Εκτορατων μεν γραμματων οι ριζες πικρες, οι δε καρποι γλυκεις
Πες μου κι άλλα.
Μάλιστα.Δηλαδή σε βλέπουν και πέφτουν ε?Για πες καμιά συμβουλή.των μεν γραμματων οι ριζες πικρες, οι δε καρποι γλυκεις
Μην βιαζεσαι ρε. Εδω τοσος χαμος γινεται και με το ζορι πηρε μια μοναδα προβαδισμα.
Θα τα δουμε τα πραγματα.
Να πείτε και στο Μαζωνάκη.έ νταξει. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Θα κανουμε δικο μας ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.
τυπε μην ξεχναμε οτι οι νωντοτυποι νικησαν τους αιρετικους κοσνικιστεςΕχουμε δλδ μπολντοτυπους κατά νωντοτύπων ,ή
υπάρχει αλληλεπικάλυψη και κάποιος μπορεί να είναι
και τα δύο ; :o
Μην βιαζεσαι ρε. Εδω τοσος χαμος γινεται και με το ζορι πηρε μια μοναδα προβαδισμα.
Θα τα δουμε τα πραγματα.
Μάλιστα.Δηλαδή σε βλέπουν και πέφτουν ε?Για πες καμιά συμβουλή.
τυπε μην ξεχναμε οτι οι νωντοτυποι νικησαν τους αιρετικους κοσνικιστες
Ξεροχυνω με φιλοσοφο Εκτορα
Θα το εκανα ρε τύπε, αλλά το "πιο τραγικος απο τον Σοφοκλη" μου το εχει πει η καψούρα και δεν μπορω για συναισθηματικους λογους να το βγαλω.γινε μπολντοτυπος και συ. μπορεις.
τυπε μην ξεχναμε οτι οι νωντοτυποι νικησαν τους αιρετικους κοσνικιστες
Έτσι,μάθε μας μπαλίτσα.αμα βαλεις και συ μπολντοτυπος στο προφιλ θα σου πω. τσαμπα μπαλιτσα μονο στους μπολντοτυπους
αντι-νωντοτυπος τυπεΟ σταμ-90 τι ήταν ,πριν απέλθει ;
θαναι δυνατο ματς τυπεΕδω ομως έχουν δυσκολοτερο παιχνιδι. Εχουμε καμακηδες , κοστουματους , χορευτες , κλαμποβιους , γκομενες , γκομενοπαρεες ο μπολντισμος ειναι μια πολυπροσωπη δυναμη.