Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
πέσε ρε λέμε
πάρε 10 και βλέπουμε
Μέχρι και στο νετ κλασιμο τρως και θα αρχισεις να κλαιγεσαι παλι για τις γκομενες.
σκιουρόμουλε
πέσε ρε λέμε
πάρε 10 και βλέπουμε
Μέχρι και στο νετ κλασιμο τρως και θα αρχισεις να κλαιγεσαι παλι για τις γκομενες.
σκιουρόμουλε
Ω θεοι,...
Ρε φιλε εχεις την ψυχωση της Ντιβας; Φτανει πια να μετατρεπεις το καθε νημα στο προσωπικο σου ημερολογιο.χαιρομαι που συμφωνεις. Γραψτο κιολας μια φορα " Ειμαι ο σκιουρος και με κλάνουν ακομα και στο Ιντερνετ παρολο δεν με βλεπουν επειδη εχω κακιστο χιουμορ"
Ρε φιλε εχεις την ψυχωση της Ντιβας; Φτανει πια να μετατρεπεις το καθε νημα στο προσωπικο σου ημερολογιο.
Υ.Γ.
Δεν περιμενω νορμαλ απαντηση, σαν παρατηρηση το εγραψα.
Ρε φιλε εχεις την ψυχωση της Ντιβας; Φτανει πια να μετατρεπεις το καθε νημα στο προσωπικο σου ημερολογιο.
Υ.Γ.
Δεν περιμενω νορμαλ απαντηση, σαν παρατηρηση το εγραψα.
θα σκέφτεσαι όταν θα χεις πάει 70 χρονών...το 87 γεννήθηκα,το 2000 τράβηξα την πρώτη μου μαλακια,το 2005 τελείωσα το σχολείο,το 2006 γαμησα για πρώτη φορά,το 2008 τελείωσα το ιεκ,το 2012 πήγα στρατό και ΒΓΉΚΑ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ,το 2013 μπήκα στο σώμα και το 2014 ο λαστ με ένα ποστ του με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι σε όλη μου την ζωή θα μαι λουζερ.
θα σκέφτεσαι όταν θα χεις πάει 70 χρονών...το 87 γεννήθηκα,το 2000 τράβηξα την πρώτη μου μαλακια,το 2005 τελείωσα το σχολείο,το 2006 γαμησα για πρώτη φορά,το 2008 τελείωσα το ιεκ,το 2012 πήγα στρατό και ΒΓΉΚΑ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ,το 2013 μπήκα στο σώμα και το 2014 ο λαστ με ένα του ποστ με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι σε όλη μου την ζωή θα μαι λουζερ.Μέχρι και στο νετ κλασιμο τρως και θα αρχισεις να κλαιγεσαι παλι για τις γκομενες.
σκιουρόμουλε
Οπως μας ελεγε και η πανασχημη, εμετικη, κωλογρια που ηταν καθηγητρια μου στο λυκειο. Takes two to tango.Αυτοι ασχολουνται οχι εγω.
Εκανες παντως έξυπνη παρατηρηση
Οπως μας ελεγε και η πανασχημη, εμετικη, κωλογρια που ηταν καθηγητρια μου στο λυκειο. Takes two to tango.
Οπως μας ελεγε και η πανασχημη, εμετικη, κωλογρια που ηταν καθηγητρια μου στο λυκειο. Takes two to tango.
Και οι κουραδες εχουν δικαιωμα στην ζωη,και προσφερουν.Οι νωντοτυποι εχουν κανει πλουσιους
οι νωντοτυποι σε λιγο καιρο θα ειναι παρελθον ... κουρ΄άδες ειστε ολοι δεν προσφερετε τιποτα οποτε θα σας εξαφανισουμε να μην πιανετε και χωρο
θα σκέφτεσαι όταν θα χεις πάει 70 χρονών...το 87 γεννήθηκα,το 2000 τράβηξα την πρώτη μου μαλακια,το 2005 τελείωσα το σχολείο,το 2006 γαμησα για πρώτη φορά,το 2008 τελείωσα το ιεκ,το 2012 πήγα στρατό και ΒΓΉΚΑ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ,το 2013 μπήκα στο σώμα και το 2014 ο λαστ με ένα του ποστ με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι σε όλη μου την ζωή θα μαι λουζερ.
Μαλακιζεστε ή τα εννοειτε? Ποιος ειναι ο καλός και ποιος ο κακος? Ποιανου το μερος να πάρω? Erinaaaaaaal , που εισαι να με διαφωτισεις?
Μαλακιζεστε ή τα εννοειτε? Ποιος ειναι ο καλός και ποιος ο κακος? Ποιανου το μερος να πάρω? Erinaaaaaaal , που εισαι να με διαφωτισεις?
Mπορει ανετα να γινει μπολντοτυπος.μαρκελα. τραβα γαμησου.
μαρκελα. τραβα γαμησου.
θα σκέφτεσαι όταν θα χεις πάει 70 χρονών...το 87 γεννήθηκα,το 2000 τράβηξα την πρώτη μου μαλακια,το 2005 τελείωσα το σχολείο,το 2006 γαμησα για πρώτη φορά,το 2008 τελείωσα το ιεκ,το 2012 πήγα στρατό και ΒΓΉΚΑ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ,το 2013 μπήκα στο σώμα και το 2014 ο λαστ με ένα του ποστ με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι σε όλη μου την ζωή θα μαι λουζερ.