apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν εχουν ατομα τυπε?lakis33 με προκήρυξη θα μπήκε,βγάζουν και για αξιωματικούς.
δεν εχουν ατομα τυπε?lakis33 με προκήρυξη θα μπήκε,βγάζουν και για αξιωματικούς.
lakis33 με προκήρυξη θα μπήκε,βγάζουν και για αξιωματικούς.
Πάντα βγάζουν και για αξιωματικούς. ;)δεν εχουν ατομα τυπε?
Λακη την εκπαιδευση στα οπλα θα μας την κάνεις εσυ ??????
Eεεε με αδικεις τωρα .Στο κατω κατω πιο χιουμορ ρε τυπε? Απλα σου ειπα οτι σε εκανε ρομπα ο λακης με την καραμπινα.
Το θέμα μετατράπηκε σε Τι τρέχει επιτέλους με αυτόν τον Boldemort;
ειχε καιρο να μας πει νεα του τυπεΤο θέμα μετατράπηκε σε Τι τρέχει επιτέλους με αυτόν τον Boldemort;
Το θέμα μετατράπηκε σε Τι τρέχει επιτέλους με αυτόν τον ΜΑΛΑΚΑ Boldemort;
Το θέμα μετατράπηκε σε Τι τρέχει επιτέλους με αυτόν τον Boldemort;
Γιατί τι εκπαίδευση θα κάνεις βρε αρχίδι ;;;;;;;
Θα ρίξεις μία γεμιστήρα με πιστόλι ;;;;;;;;
Αυτά που ρίχνω εγώ σε έναν χρόνο , δεν τα ρίχνει κανείς σε όλη του την καριέρα ....
Κεφτέ ....
(αν θέλει ο εκτωρούλης να ανεβάσουμε τίποτε φωτογραφιούλες)
ειχε καιρο να μας πει νεα του τυπε
ειχε καιρο να μας πει νεα του τυπε
τυπε ειχε δικιο ο φουφουτος ο κοσμος ειναι κακος. προτιμουσαν οταν ηταν ανεργος και το χαιρονταν. τωρα δεν τους αρεσει.
τυπε ειχε δικιο ο φουφουτος ο κοσμος ειναι κακος. προτιμουσαν οταν ηταν ανεργος και το χαιρονταν. τωρα δεν τους αρεσει.
τυπε μονο εγω και εσυ στηριξαμε τον μορτη σε εκεινη την δυσκολη περιοδο της ζωης του ;)
Δεν ειναι ολοι ετσι. Απλα υπάρχουν και κακοπροαιρετοι που παντα θα βρισκουν να λενε κατι ρε τυπε. Ο σκιουρος θυμαμαι απο περυσι μου ελεγε οτι θα μεινεις ανεργος και θα παιρνεις 200 ευρω το μηνα κτλπ
τυπε μονο εγω και εσυ στηριξαμε τον μορτη σε εκεινη την δυσκολη περιοδο της ζωης του ;)τυπε ειχε δικιο ο φουφουτος ο κοσμος ειναι κακος. προτιμουσαν οταν ηταν ανεργος και το χαιρονταν. τωρα δεν τους αρεσει.
Σε πουστομάγαζα θα τους πας ρε?Για αυτο θα ξηγηθω κερασματάκι στο Γκαζι τυπε μου
Σε πουστομάγαζα θα τους πας ρε?