Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Οι πολεμικές τέχνες του έδωσαν τη συμπάθεια για τα σώματα ασφαλείας και τα επαγγέλματα "δράσης" (εντός πολλών εισαγωγικών). Συν αυτού, μέσω του συστήματος των ζωνών, του ενέπνευσαν την επιθυμία για αναγνώριση και την αναρρίχηση σε μια επίσημη ιεραρχία. Νιώθει ασφάλεια ο Μπόλντης όντας μέλος μιας επίσημης ιεραρχίας. Στον έξω κόσμο ακόμα και αν πετύχαινε δεν θα ήξερε που βρίσκεται σε σχέση με τους άλλους και αν τα πηγαίνει καλά.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Σε εξελιγμένες κοινωνίες όπως η ΣΟυηδική, το πληρωμένο σεξ, νομοτελειακά θα εκλείψει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια Σουηδέζα πολίτη να εκδοθεί ή ο (η) οποιοσδήποτε ΣΟυηδός(ή)να πληρώσει για σεξ, οπότε η συναλλαγή έχει σχέση με εκμετάλλευση. Επίσης, το υψηλό εισόδημα που αποκτάται, φορολογείται αγρίως. Γενικότερα, και πέρα από την πολιτική ορθότητα που κυριαρχεί πλέον (καθώς οι φεμινίστριες πλέον καταλαμβάνουν κυβερνητικές θέσεις), το θέμα είναι 1. τα διαφυγόντα κέρδη από το τράφικινγκ και την εκμετάλλευση που δεν μπορούν να ελεγχθούν για πολλούς λόγους 2. Το μεταναστευτικό, απαγορεύοντας την πορνεία, στερείς μια δυνάμει απασχόληση από τον μετανάστη και προσδοκώμενο κέρδος από τον έμπορο, άρα περιορίζεις τα κίνητρα μετακίνησης. Εδώ δεν το έχουν σε τίποτα να υιοθετήσουν κάτι σχετικό αν δουν ότι μπορούν να μαζέψουν χρήμα, κι ό,τι γίνει (τύπου αντικαπνιστικό).    

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Με άλλα λόγια δεν άντεξε την πίεση που του προκαλούσε το χάος του πραγματικού κόσμου και "δραπετευσε". Δεν πρόκειται για αλλαγή καριέρας αλλά για αναχωρητισμό. Αν μικρός είχε πάει κατηχητικό αντί για Ταε Κβο Ντο, τώρα θα κλεινόταν σε μοναστήρι.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τον απαξιωνεις τυπε :-

Μόνος του απαξιώθηκε τύπε. Για ένα πράγμα τον σεβόμασταν εδώ μέσα και το απεμπόλησε.

Πάσχει μήπως από ιδρυματισμό ;;;;;;
Μήπως έπρεπε να κοιτάξει προς ... Ψ.Ν.Α. ;;;;;;

Δεν ξέρω πως ονομάζεται το πρόβλημα του αλλά μάλλον είναι αργά να το κοιτάξει. :S

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.900
Πόντοι
6.030
τυπε τωρα αυτος πηγε για ποτακι στο γκαζι και εμεις μιζεριασουμε στο ιντερνετ :grin:
Φιλε μου γιατι το θεωρεις μιζερια? Και απ ισους "μιζεριαζουν" ποσοι αληθεια μολις γυρισαν απο εξοδο ή ξεκουραζονται σημερα για να βγουν αυριο (επειδη σημερα δουλευαν και δεν τα ξυνανε). Αλλα επαναλαμβανω, αφηστε τον μαλακα επιτελους ησυχο. Δεν πειραζει κανεναν με την μαλακια του. Κακο στον εαυτο του κανει που ειναι μαλακομπολντης,

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με άλλα λόγια δεν άντεξε την πίεση που του προκαλούσε το χάος του πραγματικού κόσμου και "δραπετευσε". Δεν πρόκειται για αλλαγή καριέρας αλλά για αναχωρητισμό. Αν μικρός είχε πάει κατηχητικό αντί για Ταε Κβο Ντο, τώρα θα κλεινόταν σε μοναστήρι.
τυπε ειναι κατι αναλογο της ψυχολογικης πιεσης που υπαρχει στο σπαμ/τσατ θρεντ?
που οσοι δεν την αντεχουν σπανε? :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε ειναι κατι αναλογο της ψυχολογικης πιεσης που υπαρχει στο σπαμ/τσατ θρεντ?
που οσοι δεν την αντεχουν σπανε? :grin:

Έτσι τύπε. Με τη διαφορά ότι στην πραμγατική ζωή σπάνε όσοι είναι ευάλωτοι, ενώ στο σπαμ/τσατ ο οιοσδήποτε μπει στο μάτι των νωντότυπων.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε μου γιατι το θεωρεις μιζερια? Και απ ισους "μιζεριαζουν" ποσοι αληθεια μολις γυρισαν απο εξοδο ή ξεκουραζονται σημερα για να βγουν αυριο (επειδη σημερα δουλευαν και δεν τα ξυνανε). Αλλα επαναλαμβανω, αφηστε τον μαλακα επιτελους ησυχο. Δεν πειραζει κανεναν με την μαλακια του. Κακο στον εαυτο του κανει που ειναι μαλακομπολντης,

Προφανώς και πειράζει.

Τρώει από τα λεφτά μου και από τα λεφτά σου. Για να ξύνεται.

Και ψηφίζει. Το όργιο.

Παρεμπιπτόντως ψηφίζει Χ.Α.

Τυχαίο;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Καλά, ρε συ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το λιμενικό, όπως και όλα τα τα σώματα ασφαλείας-ένοπλες δυνάμεις χρειάζονται.
Βέβαια το πως καταλήγουν σε αυτά όσοι δεν πέρασαν από παραγωγική σχολή είναι όντως ένα θέμα (βλ ΕΠΟΠ= Επειδή Πείνασα Ορκίστηκα Πάλι).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά, ρε συ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το λιμενικό, όπως και όλα τα τα σώματα ασφαλείας-ένοπλες δυνάμεις χρειάζονται.
Βέβαια το πως καταλήγουν σε αυτά όσοι δεν πέρασαν από παραγωγική σχολή είναι όντως ένα θέμα (βλ ΕΠΟΠ= Επειδή Πείνασα Ορκίστηκα Πάλι).

Αξιωματικος ειναι το παιδι ρε τυποι :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μου θυμίζει ενα φίλο μου που τέλειωσε το Φυσικό , έκανε το μεταπτυχιακό του και είχε σκοπό να συνεχίσει και να ασχοληθεί και με την έρευνα . Μάλιστα πάντα στην παρέα υπερθεμάτιζε για την επιστήμη του - και με το δίκιο του , κάπου τον χαιρόμασταν και μεις γιατί το παιδί είχε όραμα και πιστεύαμε σε αυτόν. .
Λίγο αργότερα του έκατσε ενα καλό βύσμα , προσκύνησε και διορίστηκε ... ταμίας σε τράπεζα (του δημοσίου). Αραγε αυτό ήταν το όνειρό του όταν στραβώνονταν στο διάβασμα ...
Τελοσπάντων , βολεύτηκε . Και όλα αυτά προ κρίσης , να πεις ότι το έκανε γιατί ήταν σε αδιέξοδο.
Πάντως από τότε έπεσε πολύ στην εκτίμησή μας . Χαμένα όνειρα που λένε...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.900
Πόντοι
6.030
Προφανώς και πειράζει.

Τρώει από τα λεφτά μου και από τα λεφτά σου. Για να ξύνεται.

Και ψηφίζει. Το όργιο.

Παρεμπιπτόντως ψηφίζει Χ.Α.

Τυχαίο;
Οκ φιλε εχεις δικιο σε αυτο που λες.

Επισκέπτης
Μου θυμίζει ενα φίλο μου που τέλειωσε το Φυσικό , έκανε το μεταπτυχιακό του και είχε σκοπό να συνεχίσει και να ασχοληθεί και με την έρευνα .

η δυσκολότερη επιλογή για να βρει κάποιος δουλειά στην Ελλάδα

έξω θα θεωρούνταν ίσος με χειρούργο γιατρό

Αν είχε σκοπό να μείνει Ελλάδα, δεν είχε άλλη επιλογή, καλά έκανε και πήγε στην Τράπεζα, αλλά το καλύτερο ήταν να φύγει έξω κατευθείαν

Στην Ελλάδα τους Φυσικούς τους έχουνε γκουβερνάντες να φυλάνε μαλακισμένα 16χρονα (βλ. καθηγητές Λυκείου) για να πηγαίνουν οι μάνες τους για καφέ στη Γλυφάδα και στα κομμωτήρια

έξω τους έχουν για γιατρούς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom