Επισκέπτης
Αξιωματικός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ή πιλάφι ;;;;;
ή πιλάφι ;;;;;
Γιατι?
Στον έξω κόσμο ακόμα και αν πετύχαινε δεν θα ήξερε που βρίσκεται σε σχέση με τους άλλους και αν τα πηγαίνει καλά.
τον απαξιωνεις τυπε :-
Πάσχει μήπως από ιδρυματισμό ;;;;;;
Μήπως έπρεπε να κοιτάξει προς ... Ψ.Ν.Α. ;;;;;;
Φιλε μου γιατι το θεωρεις μιζερια? Και απ ισους "μιζεριαζουν" ποσοι αληθεια μολις γυρισαν απο εξοδο ή ξεκουραζονται σημερα για να βγουν αυριο (επειδη σημερα δουλευαν και δεν τα ξυνανε). Αλλα επαναλαμβανω, αφηστε τον μαλακα επιτελους ησυχο. Δεν πειραζει κανεναν με την μαλακια του. Κακο στον εαυτο του κανει που ειναι μαλακομπολντης,τυπε τωρα αυτος πηγε για ποτακι στο γκαζι και εμεις μιζεριασουμε στο ιντερνετ
τυπε ειναι κατι αναλογο της ψυχολογικης πιεσης που υπαρχει στο σπαμ/τσατ θρεντ?Με άλλα λόγια δεν άντεξε την πίεση που του προκαλούσε το χάος του πραγματικού κόσμου και "δραπετευσε". Δεν πρόκειται για αλλαγή καριέρας αλλά για αναχωρητισμό. Αν μικρός είχε πάει κατηχητικό αντί για Ταε Κβο Ντο, τώρα θα κλεινόταν σε μοναστήρι.
τυπε ειναι κατι αναλογο της ψυχολογικης πιεσης που υπαρχει στο σπαμ/τσατ θρεντ?
που οσοι δεν την αντεχουν σπανε?
αλμυρόμπατσοςγλαρόμπατσος
Φιλε μου γιατι το θεωρεις μιζερια? Και απ ισους "μιζεριαζουν" ποσοι αληθεια μολις γυρισαν απο εξοδο ή ξεκουραζονται σημερα για να βγουν αυριο (επειδη σημερα δουλευαν και δεν τα ξυνανε). Αλλα επαναλαμβανω, αφηστε τον μαλακα επιτελους ησυχο. Δεν πειραζει κανεναν με την μαλακια του. Κακο στον εαυτο του κανει που ειναι μαλακομπολντης,
Καλά, ρε συ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το λιμενικό, όπως και όλα τα τα σώματα ασφαλείας-ένοπλες δυνάμεις χρειάζονται.
Βέβαια το πως καταλήγουν σε αυτά όσοι δεν πέρασαν από παραγωγική σχολή είναι όντως ένα θέμα (βλ ΕΠΟΠ= Επειδή Πείνασα Ορκίστηκα Πάλι).
Μόνος του απαξιώθηκε τύπε. Για ένα πράγμα τον σεβόμασταν εδώ μέσα και το απεμπόλησε.
Οκ φιλε εχεις δικιο σε αυτο που λες.Προφανώς και πειράζει.
Τρώει από τα λεφτά μου και από τα λεφτά σου. Για να ξύνεται.
Και ψηφίζει. Το όργιο.
Παρεμπιπτόντως ψηφίζει Χ.Α.
Τυχαίο;
Εδω φαίνεται ο χάρτης που δέιχνει που είναι πιό εύκολες οι γυναίκες,έτσι για να μιλήσουμε με στοιχεία!!
Μου θυμίζει ενα φίλο μου που τέλειωσε το Φυσικό , έκανε το μεταπτυχιακό του και είχε σκοπό να συνεχίσει και να ασχοληθεί και με την έρευνα .