καριολες φιλε τι περιμενεις
Να ταν και ο μόνος που αρχίζει το βρίσιμο όταν η φάση με το κορίτσι δεν έρχεται όπως θα 'θελε
καριολες φιλε τι περιμενεις
Να ταν και ο μόνος που αρχίζει το βρίσιμο όταν η φάση με το κορίτσι δεν έρχεται όπως θα 'θελε
Ενώ εσύ ας πούμε πετάς βεγγαλικό και ανοίγεις σαμπάνια;;;
Πάντως εδώ δεν ισχύει αυτό.
Άσε που συνήθως έρχονται όπως τα θέλω.
Άσε που έχω Ιώβια υπομονή και τεράστια ψυχραιμία
αρα λοιπον θες να προχωρησουμε σε καινουργιο ξεβρακωμα. με ερωτησουλες για εκπαιδευτες, σειρες, εκπαιδευση. γιατι φανταζομαι θα εμεινες τουλαχιστον...μια μερα μεσα και κατι θα θυμασαι.
να κατσω αναπαυτικα να ξεκινησουμε? χοντρε?
χοντρε εδω ειμαστε μη κρυβεσαι. ξεβρακωσου.
ο μεγαλυτερος εχθρος σου ξερεις ποιος ειναι? η ηλιθιοτητα σου. εισαι πιο ηλιθιος και απο ενα κουτακι κοκακολα αδειο. γιατι διαλεγεις να λες ψεμματα σε πραγματα που μπορεις να ξεβρακωνεσαι διαρκως χωρις τελειωμο.
αν ειχες εστω περασει την πορτα του σκαραμαγκα εστω ΕΝΑΣ θα σε ηξερε. εστω ΕΝΑΝ θα ηξερες. υποψηφιος βατραχος αποφοιτος οδοντιατρικης ποσοι λες να τυχανε ρε βλαμενε χοντρε. εισαι τελειωμενος με τον πιο απλο τροπο.
αλλα εσυ εκει. ψηλα την ταμπελα "ξεβρακωστε με" καθε μερα. σκετο ηλιθιος ή ηλιθιος με βιτσιο ιδου η απορια.
Λοιπόν επειδή αρχίζω δουλειά... ως νέος στο φόρουμ θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό ελέγχεται από βαρόνους, από βαρόνους επαναλαμβάνω. Πάλιουρες τάχα μου που πουλάνε συνεχώς πνεύμα, ειρωνεύονται, θάβουν σοβαρά ζητήματα μέσα από την πάρλα και την ανοητολογία τους.
Το συγκεκριμένο φόρουμ θα πρέπει να έχει έναν και μοναδικό στόχο: Να προσφέρει ουσιαστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με μόνο ένα πράγμα, την εγγύτητα. Την εγγύτητα προς τα μουνιά. Μπουρδελόμουνα, στενόμουνα, παρθενόμουνα, μανιταρόμουνα κλπ . Εγγύτητα, εγγύτητα. Γι' αυτό άστε τις μαλακίες με τους χοντρούς που κοροϊδεύετε συνεχώς κάποιοι μαφιόζοι εδώ μέσα και επικεντρωθείτε σε αυτό που απασχολεί όλους μας.
Σε περίπτωση που δεν εισακουσθούν οι θέσεις μου θα αναγκαστώ να βάλω το φόρουμ στον γύψο. ΄
Η πραγμάτωση των οραμάτων μας περί εγγύτητας στο μουνί θα πρέπει να καθρεφτίζεται εδώ.
Όποιος έχει αντίθετη άποψη μπορεί ελεύθερα να πάει να
είχα υπηρεσία και έτρωγα ήσυχος σε μια γωνιά τις φακές μου
και παθητικά τα τύμπανά μου πάλλονταν απο τα εξής ηχητικά κύματα:
πιρφόρος 1 (απευθυνόμενος τηλεφωνικά στην "σχέση" του) : ναι , μωράκι ...
έχω ένα πόνο εδώ στην πλάτη μου
ναι τώρα που μου μιλάς αισθάνομαι καλύτερα ...
πως κοιμήθηκες; , , σ'άρεσε το φαγητό ; , εντάξει μωρό μου και γώ σ'αγαπώ , θα τα πούμε μετά ! (κλείνει το τηλέφωνο)
πιρφόρος 2 ("μάγκας" απευθύνεται στον πιρφόρο1) : σιγά ρε μαλάκα με τα μέλια, αηδία πια
πιρφόρος 1: ε τι να κάνω , μιλάμε κάθε μια ώρα με την κοπέλα μου , τώρα όμως ήμουν πιο γλυκός
και θα γλιτώσω για κανά 3ωρο
πιρφόρος 2(killer πιρφορος): α εγω με την δικιά μου μιλάμε μια φορά το πρωί και μια το βράδυ, ξέρεις δεν μ'αρέσουν και πολύ οι μαρμελάδες
και έτσι σηκώθηκα ήρεμος , πέταξα τις φακές στον κάδο
κατάπια ένα χαπάκι Primperan (αντιεμετικό) που έτυχε να έχω
στο μπουφάν μου , και βγήκα έξω να με χτυπήσει καθαρός αέρας
μπας και ηρεμήσω την γαστρεντερική υπερδραστηριότητα που αξαφνα
και αναπάντεχα πυροδοτήθηκε...
είχα υπηρεσία και έτρωγα ήσυχος σε μια γωνιά τις φακές μου
και παθητικά τα τύμπανά μου πάλλονταν απο τα εξής ηχητικά κύματα:
πιρφόρος 1 (απευθυνόμενος τηλεφωνικά στην "σχέση" του) : ναι , μωράκι ...
έχω ένα πόνο εδώ στην πλάτη μου
ναι τώρα που μου μιλάς αισθάνομαι καλύτερα ...
πως κοιμήθηκες; , , σ'άρεσε το φαγητό ; , εντάξει μωρό μου και γώ σ'αγαπώ , θα τα πούμε μετά ! (κλείνει το τηλέφωνο)
πιρφόρος 2 ("μάγκας" απευθύνεται στον πιρφόρο1) : σιγά ρε μαλάκα με τα μέλια, αηδία πια
πιρφόρος 1: ε τι να κάνω , μιλάμε κάθε μια ώρα με την κοπέλα μου , τώρα όμως ήμουν πιο γλυκός
και θα γλιτώσω για κανά 3ωρο
πιρφόρος 2(killer πιρφορος): α εγω με την δικιά μου μιλάμε μια φορά το πρωί και μια το βράδυ, ξέρεις δεν μ'αρέσουν και πολύ οι μαρμελάδες
και έτσι σηκώθηκα ήρεμος , πέταξα τις φακές στον κάδο
κατάπια ένα χαπάκι Primperan (αντιεμετικό) που έτυχε να έχω
στο μπουφάν μου , και βγήκα έξω να με χτυπήσει καθαρός αέρας
μπας και ηρεμήσω την γαστρεντερική υπερδραστηριότητα που αξαφνα
και αναπάντεχα πυροδοτήθηκε...
και ο πιρφορος που ειχε ερωτικη σχεση με τον δημητρακη,τι σχεση εχει με τις μαλακιες που λεςΗ ουσία της πιρφορίας
Η ουσία της πιρφορίας έγκειται στο αίσθημα φόβου & αηδίας προς το περιθώριο της κοινωνίας και τις γυναίκες
που ενδημούν σ'αυτό
Έτσι ο πιρφόρος άντρας δεν έχει την δυνατότητα επαναλαμβανόμενων επαφών με διαφορετικά αντικείμενα,χωρίς
να χρειάζεται να ικανοποιησει τα κριτήρια αποδοχής τους πριν την σεξουαλική επαφή
ούτε να δεσμευτεί συναισθηματικά , μετά την ικανοποίησή του.
Συνεπώς ο μόνος τρόπος για να ικανοποιήσει την σεξουαλική του πείνα, είναι να επιδιώξει την
επαναλαμβανόμενη επαφή με το ίδιο πρόσωπο, ικανοποιώντας τα κριτήρια αποδοχής του, πρίν (την σεξουαλική πρόσβαση) και πασχίζοντας να δεσμευτεί συναισθηματικά μαζί του, ώστε να εξασφαλίσει την επανάληψη της
σεξουαλικής παράτριψής του με αυτό.
Ακριβώς την ίδια αηδία και φόβο νιώθουν και τα άτομα που ενδημούν στο περιθώριο προς αυτά του "καθωσπρέπει" χώρου
και έτσι ο καθένας παραμένει χαρούμενος στον χώρο που ανήκει.
rigormortis
13/1/14
πορνοφιλοσοφώντας πίνοντας καφέ
σε κάποιο αθηναϊκό νοσοκομείο.
τίποτα είμαι απόλυτα υγιήςελα ρε τυπε σωστα τα λες,τι επαθες και εισαι στο νοσοκομειο; :S
Μην ορκιζεσαιτίποτα είμαι απόλυτα υγιής
Η ουσία της πιρφορίας
Η ουσία της πιρφορίας έγκειται στο αίσθημα φόβου & αηδίας προς το περιθώριο της κοινωνίας και τις γυναίκες
που ενδημούν σ'αυτό
Έτσι ο πιρφόρος άντρας δεν έχει την δυνατότητα επαναλαμβανόμενων επαφών με διαφορετικά αντικείμενα,χωρίς
να χρειάζεται να ικανοποιησει τα κριτήρια αποδοχής τους πριν την σεξουαλική επαφή
ούτε να δεσμευτεί συναισθηματικά , μετά την ικανοποίησή του.
Συνεπώς ο μόνος τρόπος για να ικανοποιήσει την σεξουαλική του πείνα, είναι να επιδιώξει την
επαναλαμβανόμενη επαφή με το ίδιο πρόσωπο, ικανοποιώντας τα κριτήρια αποδοχής του, πρίν (την σεξουαλική πρόσβαση) και πασχίζοντας να δεσμευτεί συναισθηματικά μαζί του, ώστε να εξασφαλίσει την επανάληψη της
σεξουαλικής παράτριψής του με αυτό.
Ακριβώς την ίδια αηδία και φόβο νιώθουν και τα άτομα που ενδημούν στο περιθώριο προς αυτά του "καθωσπρέπει" χώρου
και έτσι ο καθένας παραμένει χαρούμενος στον χώρο που ανήκει.
rigormortis
13/1/14
πορνοφιλοσοφώντας πίνοντας καφέ
σε κάποιο αθηναϊκό νοσοκομείο.