Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να ταν και ο μόνος που αρχίζει το βρίσιμο όταν η φάση με το κορίτσι δεν έρχεται όπως θα 'θελε  :grin:

Ενώ εσύ ας πούμε πετάς βεγγαλικό και ανοίγεις σαμπάνια;;;

Πάντως εδώ δεν ισχύει αυτό.

Άσε που συνήθως έρχονται όπως τα θέλω.

Άσε που έχω Ιώβια υπομονή και τεράστια ψυχραιμία

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ενώ εσύ ας πούμε πετάς βεγγαλικό και ανοίγεις σαμπάνια;;;

Πάντως εδώ δεν ισχύει αυτό.

Άσε που συνήθως έρχονται όπως τα θέλω.

Άσε που έχω Ιώβια υπομονή και τεράστια ψυχραιμία

Εγώ συνήθως σφάζω με το βαμβάκι.
Αλλά αν έχει επιτυχία το βρίσιμο ευχαρίστως να αναθεωρήσω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χοντρε εδω ειμαστε μη κρυβεσαι. ξεβρακωσου.

αρα λοιπον θες να προχωρησουμε σε καινουργιο ξεβρακωμα. με ερωτησουλες για εκπαιδευτες, σειρες, εκπαιδευση. γιατι φανταζομαι θα εμεινες τουλαχιστον...μια μερα μεσα και κατι θα θυμασαι.

να κατσω αναπαυτικα να ξεκινησουμε? χοντρε?

Επισκέπτης
χοντρε εδω ειμαστε μη κρυβεσαι. ξεβρακωσου.

Τρελό αγόρι (του 1990) ....
Πες μας πόσες βολές έριξες μετά τη θητεία σου .......

Πες μας επίσης , εκτός από τη remington 1100
(κι από αυτή δεν έβαλες φωτό βέβαια)
και ενδεχομένως από το 5σφαιρο 32άρι περίστροφο της ΕΛΑΣ,
έχεις άλλο πυροβόλο όπλο ;;;;;;;;;;;
Και να μπορείς να το αποδείξεις με φωτογραφιούλα ;;;;;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι θα σε γαμαω καθε μερα. να κρυβεσαι και να λες αλλα. χοντρε ξεφτιλα του σαιτ.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή αρχίζω δουλειά... ως νέος στο φόρουμ θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό ελέγχεται από βαρόνους, από βαρόνους επαναλαμβάνω. Πάλιουρες τάχα μου που πουλάνε συνεχώς πνεύμα, ειρωνεύονται, θάβουν σοβαρά ζητήματα μέσα από την πάρλα και την ανοητολογία τους.
Το συγκεκριμένο φόρουμ θα πρέπει να έχει έναν και μοναδικό στόχο: Να προσφέρει ουσιαστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με μόνο ένα πράγμα, την εγγύτητα. Την εγγύτητα προς τα μουνιά. Μπουρδελόμουνα, στενόμουνα, παρθενόμουνα, μανιταρόμουνα κλπ . Εγγύτητα, εγγύτητα. Γι' αυτό άστε τις μαλακίες με τους χοντρούς που κοροϊδεύετε συνεχώς κάποιοι μαφιόζοι εδώ μέσα και επικεντρωθείτε σε αυτό που απασχολεί όλους μας.
Σε περίπτωση που δεν εισακουσθούν οι θέσεις μου θα αναγκαστώ να βάλω το φόρουμ στον γύψο. ΄

Η πραγμάτωση των οραμάτων μας περί εγγύτητας στο μουνί θα πρέπει να καθρεφτίζεται εδώ. 

Όποιος έχει αντίθετη άποψη μπορεί ελεύθερα να πάει να  :fuck1:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.888
Πόντοι
6.030
ο μεγαλυτερος εχθρος σου ξερεις ποιος ειναι? η ηλιθιοτητα σου. εισαι πιο ηλιθιος και απο ενα κουτακι κοκακολα αδειο. γιατι διαλεγεις να λες ψεμματα σε πραγματα που μπορεις να ξεβρακωνεσαι διαρκως χωρις τελειωμο.
αν ειχες εστω περασει την πορτα του σκαραμαγκα εστω ΕΝΑΣ θα σε ηξερε. εστω ΕΝΑΝ θα ηξερες. υποψηφιος βατραχος αποφοιτος οδοντιατρικης ποσοι λες να τυχανε ρε βλαμενε χοντρε. εισαι τελειωμενος με τον πιο απλο τροπο.
αλλα εσυ εκει. ψηλα την ταμπελα "ξεβρακωστε με" καθε μερα. σκετο ηλιθιος ή ηλιθιος με βιτσιο ιδου η απορια.
:2funny: :2funny: :2funny:
ο καθ ενας εχει τον τροπο του να λεει " σ' αγαπω"

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
είχα υπηρεσία και έτρωγα ήσυχος σε μια γωνιά τις φακές μου
και παθητικά τα τύμπανά μου πάλλονταν απο τα εξής ηχητικά κύματα:

πιρφόρος 1 (απευθυνόμενος τηλεφωνικά στην "σχέση" του) : ναι , μωράκι ...
έχω ένα πόνο εδώ στην πλάτη μου  :blahblah1: :jerking: :blahblah1: :jerking:
ναι τώρα που μου μιλάς αισθάνομαι καλύτερα ... :jerking: :smitten: :jerking: :blahblah1: :jerking:
πως κοιμήθηκες; ,  :jerking: :blahblah1: :jerking: :blahblah1: , σ'άρεσε το φαγητό ;  :jerking: :blahblah1: :jerking: :blahblah1: , εντάξει μωρό μου και γώ σ'αγαπώ , θα τα πούμε μετά ! (κλείνει το τηλέφωνο)

πιρφόρος 2 ("μάγκας" απευθύνεται στον πιρφόρο1) : σιγά ρε μαλάκα με τα μέλια, αηδία πια

πιρφόρος 1: ε τι να κάνω , μιλάμε κάθε μια ώρα με την κοπέλα μου , τώρα όμως ήμουν πιο γλυκός
και θα γλιτώσω για κανά 3ωρο

πιρφόρος 2(killer πιρφορος): α εγω με την δικιά μου μιλάμε μια φορά το πρωί και μια το βράδυ, ξέρεις δεν μ'αρέσουν και πολύ οι μαρμελάδες

και έτσι σηκώθηκα ήρεμος , πέταξα τις φακές στον κάδο
κατάπια ένα χαπάκι Primperan (αντιεμετικό) που έτυχε να έχω
στο μπουφάν μου , και βγήκα έξω να με χτυπήσει καθαρός αέρας
μπας και ηρεμήσω την γαστρεντερική υπερδραστηριότητα που αξαφνα
και αναπάντεχα πυροδοτήθηκε...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
σιγά ρε τύπε πια πρώτη φορά τα ακούς

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή αρχίζω δουλειά... ως νέος στο φόρουμ θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό ελέγχεται από βαρόνους, από βαρόνους επαναλαμβάνω. Πάλιουρες τάχα μου που πουλάνε συνεχώς πνεύμα, ειρωνεύονται, θάβουν σοβαρά ζητήματα μέσα από την πάρλα και την ανοητολογία τους.
Το συγκεκριμένο φόρουμ θα πρέπει να έχει έναν και μοναδικό στόχο: Να προσφέρει ουσιαστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με μόνο ένα πράγμα, την εγγύτητα. Την εγγύτητα προς τα μουνιά. Μπουρδελόμουνα, στενόμουνα, παρθενόμουνα, μανιταρόμουνα κλπ . Εγγύτητα, εγγύτητα. Γι' αυτό άστε τις μαλακίες με τους χοντρούς που κοροϊδεύετε συνεχώς κάποιοι μαφιόζοι εδώ μέσα και επικεντρωθείτε σε αυτό που απασχολεί όλους μας.
Σε περίπτωση που δεν εισακουσθούν οι θέσεις μου θα αναγκαστώ να βάλω το φόρουμ στον γύψο. ΄

Η πραγμάτωση των οραμάτων μας περί εγγύτητας στο μουνί θα πρέπει να καθρεφτίζεται εδώ.   

Όποιος έχει αντίθετη άποψη μπορεί ελεύθερα να πάει να  :fuck1:

τυπε αυτο το ποστ επρεπε να το στειλεις Κυριακη.για την ακριβεια να ανοιγες ολοκληρο θρεντ  :rockon: :rockon: :rockon:
τετοια ποστα χαραμιζονται αμα ειναι ξεκαρφωτα  :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

έχω ένα πόνο εδώ στην πλάτη μου  :blahblah1: :jerking: :blahblah1: :jerking:
ναι τώρα που μου μιλάς αισθάνομαι καλύτερα ... :jerking: :smitten: :jerking: :blahblah1: :jerking:
πως κοιμήθηκες; ,  :jerking: :blahblah1: :jerking: :blahblah1: , σ'άρεσε το φαγητό ;  :jerking: :blahblah1: :jerking: :blahblah1: , εντάξει μωρό μου και γώ σ'αγαπώ , θα τα πούμε μετά ! (κλείνει το τηλέφωνο)

πιρφόρος 2 ("μάγκας" απευθύνεται στον πιρφόρο1) : σιγά ρε μαλάκα με τα μέλια, αηδία πια

πιρφόρος 1: ε τι να κάνω , μιλάμε κάθε μια ώρα με την κοπέλα μου , τώρα όμως ήμουν πιο γλυκός

πιρφόρος 2(killer πιρφορος): α εγω με την δικιά μου μιλάμε μια φορά το πρωί και μια το βράδυ, ξέρεις δεν μ'αρέσουν και πολύ οι μαρμελάδες

Μήπως το στομάχι σου σε έπιασε από τη ζήλια, υποψιαζόμενος ότι πίσω από το τηλέφωνο μπορεί να κρύβεται ένα ωραίο μουνάκι; ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

έχω ένα πόνο εδώ στην πλάτη μου  :blahblah1: :jerking: :blahblah1: :jerking:
πως κοιμήθηκες; ,  :jerking: :blahblah1: :jerking: :blahblah1: , σ'άρεσε το φαγητό ;  :jerking: :blahblah1: :jerking: :blahblah1: , εντάξει μωρό μου και γώ σ'αγαπώ , θα τα πούμε μετά ! (κλείνει το τηλέφωνο)

τέτοιοι τύποι σαν τον πιρφόρο 1 είναι αξιολύπητοι περισσότερο για το ότι δεν έχουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να τα λένε αυτά όταν είναι μόνοι τους, δεν τους ενδιαφέρει αν ακούν οι γύρω τους πολλές φορές μου δίνουν την εντύπωση ότι το επιδιώκουν κιόλας :headbang:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
                                        Η ουσία της πιρφορίας

Η ουσία της πιρφορίας έγκειται στο αίσθημα φόβου & αηδίας προς το περιθώριο της κοινωνίας και τις γυναίκες
που ενδημούν σ'αυτό
Έτσι ο πιρφόρος άντρας δεν έχει την δυνατότητα επαναλαμβανόμενων επαφών με διαφορετικά αντικείμενα,χωρίς
να χρειάζεται να ικανοποιησει τα κριτήρια αποδοχής τους πριν την σεξουαλική επαφή
ούτε να δεσμευτεί συναισθηματικά , μετά την ικανοποίησή του.
Συνεπώς ο μόνος τρόπος για να ικανοποιήσει την σεξουαλική του πείνα, είναι να επιδιώξει την
επαναλαμβανόμενη επαφή με το ίδιο πρόσωπο, ικανοποιώντας τα κριτήρια αποδοχής του, πρίν (την σεξουαλική πρόσβαση) και πασχίζοντας να δεσμευτεί συναισθηματικά μαζί του, ώστε να εξασφαλίσει την επανάληψη της
σεξουαλικής παράτριψής του με αυτό.
Ακριβώς την ίδια αηδία και φόβο νιώθουν και τα άτομα που ενδημούν στο περιθώριο προς αυτά του "καθωσπρέπει" χώρου
και έτσι ο καθένας παραμένει χαρούμενος στον χώρο που ανήκει.

rigormortis
                                                                            13/1/14
                                                                            πορνοφιλοσοφώντας πίνοντας καφέ
                                                                            σε κάποιο αθηναϊκό νοσοκομείο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
                                         Η ουσία της πιρφορίας

Η ουσία της πιρφορίας έγκειται στο αίσθημα φόβου & αηδίας προς το περιθώριο της κοινωνίας και τις γυναίκες
που ενδημούν σ'αυτό
Έτσι ο πιρφόρος άντρας δεν έχει την δυνατότητα επαναλαμβανόμενων επαφών με διαφορετικά αντικείμενα,χωρίς
να χρειάζεται να ικανοποιησει τα κριτήρια αποδοχής τους πριν την σεξουαλική επαφή
Συνεπώς ο μόνος τρόπος για να ικανοποιήσει την σεξουαλική του πείνα, είναι να επιδιώξει την
επαναλαμβανόμενη επαφή με το ίδιο πρόσωπο, ικανοποιώντας τα κριτήρια αποδοχής του, πρίν (την σεξουαλική πρόσβαση) και πασχίζοντας να δεσμευτεί συναισθηματικά μαζί του, ώστε να εξασφαλίσει την επανάληψη της
Ακριβώς την ίδια αηδία και φόβο νιώθουν και τα άτομα που ενδημούν στο περιθώριο προς αυτά του "καθωσπρέπει" χώρου

rigormortis
                                                                            13/1/14
και ο πιρφορος που ειχε ερωτικη σχεση με τον δημητρακη,τι σχεση εχει με τις μαλακιες που λες  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελα ρε τυπε σωστα τα λες,τι επαθες και εισαι στο νοσοκομειο; :S

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
                                        Η ουσία της πιρφορίας

που ενδημούν σ'αυτό

rigormortis
                                                                            13/1/14

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom