apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μήπως έριχνε και ο Τζων Γουέην με αυτά;
Μήπως έριχνε και ο Τζων Γουέην με αυτά;
τις εποχές που κυνηγούσα μανιωδώς και σχεδόν κάθε μέρα
μπα, χάθηκε αυτός ο μπολσεβίκος.
κάτι τέτοια έλεγες και όταν ζήταγες φωτό καραμπίνες μου ........
αλλά μετά απέσπασες σχόλια καθόλου .... κολακευτικά ........
μην τα κάνω copy & paste πάλι .........
κοροιδευεις μαν επειδη προσπαθω να βαλω μια ταξη στις συλλογες που μπαινουν μπαχαλακηδες και τις γαμανε;Μιλάμε, θα μπει κάποιος να διαβάσει για Ελλεεινίδες και με το σπαμάρισμα που πέφτει θα τα έχει δει ΌΛΑ
γιατι ρε μαν,δεν σ αρεσουν οι λαγοι στιφαδο και τα αγριογουρουνα με δαμασκηνα;μπας και εισαι κρυφοοικολογος και βεγκαν;To κυνήγι επιτρέπεται κάθε μέρα ;;;;;;;
Αν και δεν είμαι κυνηγός , τα κυνηγετικά τα έχω για κάθε άλλη χρήση πλην κυνηγιού ...
μόνο η πέρδικα και ο λαγός κυνηγιούνται συγκεκριμένες μέρες και κάποιες φορές υπάρχουν ρυθμίσεις ανα κυνηγετικό σύλλογο.To κυνήγι επιτρέπεται κάθε μέρα ;;;;;;;
Αν και δεν είμαι κυνηγός , τα κυνηγετικά τα έχω για κάθε άλλη χρήση πλην κυνηγιού ...
αν ειχες εστω περασει την πορτα του σκαραμαγκα εστω ΕΝΑΣ θα σε ηξερε. εστω ΕΝΑΝ θα ηξερες. υποψηφιος βατραχος αποφοιτος οδοντιατρικης ποσοι λες να τυχανε ρε βλαμενε χοντρε. εισαι τελειωμενος με τον πιο απλο τροπο.
αν δεν μου πει ο νατσο το οκ ερι δεν βλεπεις ουτε στον υπνο σου
Αν και με διαβάζεις τακτικά και φανατικά,
με τα περιορισμένα ελληνικά σου,
δεν καταλαβαίνεις.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΤΕ.
ΕΔΩΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ, ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΝ.
Αυτό το κατάλαβες ;;;;;;;
Να το ζωγραφίσω ;;;;;;
Κοίτα πιο πάνω ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ,
να δεις που αναφερόμουν στις ηλικίες .......
άσχετο αλλά επειδή σε βλέπω ότι ξέρεις, στα ουκ το δίπλωμα κατάδυσης που σου δίνουνε σε τι δίπλωμα αντιστοιχεί(απλού πολίτη;)ο μεγαλυτερος εχθρος σου ξερεις ποιος ειναι? η ηλιθιοτητα σου. εισαι πιο ηλιθιος και απο ενα κουτακι κοκακολα αδειο. γιατι διαλεγεις να λες ψεμματα σε πραγματα που μπορεις να ξεβρακωνεσαι διαρκως χωρις τελειωμο.
αν ειχες εστω περασει την πορτα του σκαραμαγκα εστω ΕΝΑΣ θα σε ηξερε. εστω ΕΝΑΝ θα ηξερες. υποψηφιος βατραχος αποφοιτος οδοντιατρικης ποσοι λες να τυχανε ρε βλαμενε χοντρε. εισαι τελειωμενος με τον πιο απλο τροπο.
αλλα εσυ εκει. ψηλα την ταμπελα "ξεβρακωστε με" καθε μερα. σκετο ηλιθιος ή ηλιθιος με βιτσιο ιδου η απορια.
Καλά, κάτσε να ανέβω στην Ψώλουν και σου λέω εγώ...
5-6 Απριλίου ενεστώτος έτους να έχεις κάνει τα μπωτέ σου, τις κούρες σου, να έχεις μάθει να ψήνεις και ψωμάκι...
βρε δε πα να ανεβεις και στο αγιο ορος και να κανεις ταμα στην παναγια την ελεουσα γραμμενο σε εχω
άσχετο αλλά επειδή σε βλέπω ότι ξέρεις, στα ουκ το δίπλωμα κατάδυσης που σου δίνουνε σε τι δίπλωμα αντιστοιχεί(απλού πολίτη;)
+ τα πιατάκια με φίλους που είπα) έριχνα το πολύ το πολύ 4μιση χιλιάδες φυσίγγια τη σεζόν. αλήθεια πόσες φορές πας σκοπευτήριο τη βδομάδα;
απο σενα χαθηκε. Απο εμένα οχι
άσχετο αλλά επειδή σε βλέπω ότι ξέρεις, στα ουκ το δίπλωμα κατάδυσης που σου δίνουνε σε τι δίπλωμα αντιστοιχεί(απλού πολίτη;)
το ξέρω οτι σου λειπει δεν εισαι ο μονοςsome guys, eh, sorry, girls have all the luck.
στις σχολες μετα το πτυχιο divemaster ξεκινανε ειδικοτητες π.χ. νυχτερινη, σπηλαιοκαταδυση, ναυαγιο κλπ.
εχει και στη μυκ ειδικοτητες οπως βαθυτες κλπ. αρα καπου εκει συγκρινεις. και εκπαιδευτου για αδεια επαγγελματιων δυτων (για υποβρυχιες εργασιες).
Μαζεύονται , τι λες ;;;;;