Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μήπως έριχνε και ο Τζων Γουέην με αυτά;
SAA_P1870.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κάτι τέτοια έλεγες και όταν ζήταγες φωτό  καραμπίνες μου ........
αλλά μετά απέσπασες σχόλια καθόλου .... κολακευτικά ........
μην τα κάνω copy & paste πάλι .........

ο μεγαλυτερος εχθρος σου ξερεις ποιος ειναι? η ηλιθιοτητα σου. εισαι πιο ηλιθιος και απο ενα κουτακι κοκακολα αδειο. γιατι διαλεγεις να λες ψεμματα σε πραγματα που μπορεις να ξεβρακωνεσαι διαρκως χωρις τελειωμο.
αν ειχες εστω περασει την πορτα του σκαραμαγκα εστω ΕΝΑΣ θα σε ηξερε. εστω ΕΝΑΝ θα ηξερες. υποψηφιος βατραχος αποφοιτος οδοντιατρικης ποσοι λες να τυχανε ρε βλαμενε χοντρε. εισαι τελειωμενος με τον πιο απλο τροπο.
αλλα εσυ εκει. ψηλα την ταμπελα "ξεβρακωστε με" καθε μερα. σκετο ηλιθιος ή ηλιθιος με βιτσιο ιδου η απορια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μιλάμε, θα μπει κάποιος να διαβάσει για Ελλεεινίδες και με το σπαμάρισμα που πέφτει θα τα έχει δει ΌΛΑ  :rockon:
κοροιδευεις μαν επειδη προσπαθω να βαλω μια ταξη στις συλλογες που μπαινουν μπαχαλακηδες και τις γαμανε;
To κυνήγι επιτρέπεται κάθε μέρα ;;;;;;;
Αν και δεν είμαι κυνηγός , τα κυνηγετικά τα έχω για κάθε άλλη χρήση πλην κυνηγιού ...
γιατι ρε μαν,δεν σ αρεσουν οι λαγοι στιφαδο και τα αγριογουρουνα με δαμασκηνα;μπας και εισαι κρυφοοικολογος και βεγκαν;

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
To κυνήγι επιτρέπεται κάθε μέρα ;;;;;;;
Αν και δεν είμαι κυνηγός , τα κυνηγετικά τα έχω για κάθε άλλη χρήση πλην κυνηγιού ...
μόνο η πέρδικα και ο λαγός κυνηγιούνται συγκεκριμένες μέρες και κάποιες φορές υπάρχουν ρυθμίσεις ανα κυνηγετικό σύλλογο.
κατά τα άλλα μπορείς να κυνηγάς κάθε μέρα.
τελικά κάθε πότε πας στο σκοπευτήριο;

Επισκέπτης
αν ειχες εστω περασει την πορτα του σκαραμαγκα εστω ΕΝΑΣ θα σε ηξερε. εστω ΕΝΑΝ θα ηξερες. υποψηφιος βατραχος αποφοιτος οδοντιατρικης ποσοι λες να τυχανε ρε βλαμενε χοντρε. εισαι τελειωμενος με τον πιο απλο τροπο.

Αν και με διαβάζεις τακτικά και φανατικά,
με τα περιορισμένα ελληνικά σου,
δεν καταλαβαίνεις.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΤΕ.
ΕΔΩΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ, ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΝ.
Αυτό το κατάλαβες ;;;;;;;
Να το ζωγραφίσω ;;;;;;
Κοίτα πιο πάνω ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ,
να δεις που αναφερόμουν στις ηλικίες .......

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν δεν μου πει ο νατσο το οκ ερι δεν βλεπεις ουτε στον υπνο σου

Καλά, κάτσε να ανέβω στην Ψώλουν και σου λέω εγώ...

5-6 Απριλίου ενεστώτος έτους να έχεις κάνει τα μπωτέ σου, τις κούρες σου, να έχεις μάθει να ψήνεις και ψωμάκι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν και με διαβάζεις τακτικά και φανατικά,
με τα περιορισμένα ελληνικά σου,
δεν καταλαβαίνεις.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΤΕ.
ΕΔΩΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ, ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΝ.
Αυτό το κατάλαβες ;;;;;;;
Να το ζωγραφίσω ;;;;;;
Κοίτα πιο πάνω ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ,
να δεις που αναφερόμουν στις ηλικίες .......

αρα λοιπον θες να προχωρησουμε σε καινουργιο ξεβρακωμα. με ερωτησουλες για εκπαιδευτες, σειρες, εκπαιδευση. γιατι φανταζομαι θα εμεινες τουλαχιστον...μια μερα μεσα και κατι θα θυμασαι.

να κατσω αναπαυτικα να ξεκινησουμε? χοντρε?

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ο μεγαλυτερος εχθρος σου ξερεις ποιος ειναι? η ηλιθιοτητα σου. εισαι πιο ηλιθιος και απο ενα κουτακι κοκακολα αδειο. γιατι διαλεγεις να λες ψεμματα σε πραγματα που μπορεις να ξεβρακωνεσαι διαρκως χωρις τελειωμο.
αλλα εσυ εκει. ψηλα την ταμπελα "ξεβρακωστε με" καθε μερα. σκετο ηλιθιος ή ηλιθιος με βιτσιο ιδου η απορια.
άσχετο αλλά επειδή σε βλέπω ότι ξέρεις, στα ουκ το δίπλωμα κατάδυσης που σου δίνουνε σε τι δίπλωμα αντιστοιχεί(απλού πολίτη;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλά, κάτσε να ανέβω στην Ψώλουν και σου λέω εγώ...

5-6 Απριλίου ενεστώτος έτους να έχεις κάνει τα μπωτέ σου, τις κούρες σου, να έχεις μάθει να ψήνεις και ψωμάκι...

βρε δε πα να ανεβεις και στο αγιο ορος και να κανεις ταμα στην παναγια την ελεουσα γραμμενο σε εχω  

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
άσχετο αλλά επειδή σε βλέπω ότι ξέρεις, στα ουκ το δίπλωμα κατάδυσης που σου δίνουνε σε τι δίπλωμα αντιστοιχεί(απλού πολίτη;)

Να σας πω εγω την αποψη μου για τα ΟΥΚ επειδη πηγα και τους ειδα, οταν υπηρετουσα φανταρος και με ειχανε προτεινει για εφεδρο λοχια ?

Ενα ματσο φανατισμενοι κακομοιριδες ειναι που τους πανε πουτσα κολο και φωναζουν για να δειξουν οτι ειναι ανδρες και κομαντα
Τους λυπηθηκα

Αξιζει να παει μονο οποιος θελει να διοριστει σε κανενα σωμα ασφαλειας και το διπλωμα τους δινει εχτρα μορια (αν δεν κανω λαθος)

Επισκέπτης
+ τα πιατάκια με φίλους που είπα) έριχνα το πολύ το πολύ 4μιση χιλιάδες φυσίγγια τη σεζόν. αλήθεια πόσες φορές πας σκοπευτήριο τη βδομάδα;

Για τα πιατάκια ... φαντάζομαι αριθμητική ξέρουμε όλοι ...
(πλην του λόπεζ ίσως ).
Φαντάσου 6 πούλες=150 πιατάκια.
Αν έχεις επιτυχία 60% με την 1η βολή
μένουν 60 πιάτα άσπαστα από την 1η βολή
(δεδομένου ότι ρίχνουμε για χαβαλέ , όχι σε αγώνα, γμτ οι κανόνες).
Αν πετύχεις άλλα 30 πιατάκια με τη 2η βολή
μένουν άλλα 30 που μπορείς να ρίξεις και 3η βολή,
αν ρίχνεις με καραμπίνα.
Έχουμε στις 6 πούλες 120Χ1=120φυσίγγια (που σπάνε με την 1η)
και 30Χ2=60 φυσίγγια (που σπάνε με τη 2η) και
30Χ3=90 φυσίγγια στα οποία ρίχνουμε 3η (άσχετα αν σπάσουν με την 3η ή όχι)
σύνολο 270 φυσίγγια σε 6 πούλες (χαβαλέ).

Μαζεύονται , τι λες ;;;;;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Από τις ελεεινίδες.... στα ουκ και προσεχώς στην ανακάλυψη ζωής στους παγωμένους δορυφόρους του Δία.  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

στις σχολες μετα το πτυχιο divemaster ξεκινανε ειδικοτητες π.χ. νυχτερινη, σπηλαιοκαταδυση, ναυαγιο κλπ.
εχει και στη μυκ ειδικοτητες οπως βαθυτες κλπ. αρα καπου εκει συγκρινεις. και εκπαιδευτου για αδεια επαγγελματιων δυτων (για υποβρυχιες εργασιες).

Επισκέπτης
στις σχολες μετα το πτυχιο divemaster ξεκινανε ειδικοτητες π.χ. νυχτερινη, σπηλαιοκαταδυση, ναυαγιο κλπ.
εχει και στη μυκ ειδικοτητες οπως βαθυτες κλπ. αρα καπου εκει συγκρινεις. και εκπαιδευτου για αδεια επαγγελματιων δυτων (για υποβρυχιες εργασιες).

Πιστολιά έριξες ;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom